Κυριακή, 15 Ιουνίου 2014 17:27

Βρετανίδα πρώην βουλευτής του Συντηρητικού Κόμματος: "Ελλάδα άντε πηδήξου!"

Γράφτηκε από την

Απίστευτο υβρεολόγιο κατά της Ελλάδας από τη Louise Mensch, η οποία αποκαλεί ρατσιστές το σύνολο του πληθυσμού της χώρας μας και βρίσκεται σε ανοιχτό πόλεμο με τους επικριτές της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

 Το επίμαχο tweet της Mensch που άναψε φωτιές στο διαδίκτυο είναι το εξής: "Ελλάδα άντε πηδήξου. Tα κακά πράγματα συμβαίνουν σε κακούς ανθρώπους. To 69% του πληθυσμού είναι ρατσιστές".

Αφορμή στάθηκε έρευνα του «Anti-Defamation League» (οργανισμός κατά της δυσφήμισης των Εβραίων), η οποία κατέδειξε ότι το 69% των Ελλήνων εκδηλώνει συμπεριφορές αντισημιτισμού και στην οποία παραπέμπει η Mensch.

Η ανάρτηση προκαλεί τσουνάμι αντιδράσεων και η Βρετανίδα πρώην βουλευτής δεν διστάζει να απαντά με σκληρές εκφράσεις όπως «μάζα ηλιθίων» και «τεμπέλικες αγελάδες», σε όσους την επικρίνουν για όσα είπε για τους Έλληνες.

Η ανάρτησή της Mensch έχει προκαλέσει πλήθος σχολίων στον λογαριασμό της στο Twitter (@LouiseMensch) με πολλούς συνομιλητές της να την κατηγορούν για επικίνδυνη γενίκευση, αλλά και για ρατσισμό.

Η Mensh εγκατέλειψε τη βουλευτική της έδρα στη Μεγάλη Βρετανία για να ζήσει μαζί με τον άνδρα της και τα παιδιά τους στη Νέα Υόρκη. Ο σύζυγός της  Peter Mensch, είναι μάνατζερ των Metallica, των Red Hot Chili Peppers και του Τζίμι Πέιτζ.

Όμως, ο φιλόδοξος, επίμονος και συχνά εριστικός χαρακτήρας της Mensh, που έγινε γνωστή στην Αγγλία μέσα από τις πολιτικές της αψιμαχίες, δεν αρκέστηκε στον ρόλο της νοικοκυράς. Κάθε άλλο! Δημιούργησε την ιστοσελίδα Unfashionista louisemensch.jux.com, στην οποία φιλοξενεί κυρίως εναλλακτικές προτάσεις μόδας αλλά και γενικότερα τρόπου ζωής για «τεμπέλικα κορίτσια» που θέλουν μια δόση glamour στη ζωή τους.

Πηγή: mixanitouxronou.gr