Τρίτη, 24 Ιουνίου 2014 13:30

To "2o You Truck Fiesta" το Σεπτέμβριο στο παλιό αεροδρόμιου Ελληνικού

Γράφτηκε από την

Η εταιρία Future Publishing & Consulting, με βασικό όχημα το περιοδικό You Truck Magazine και την ιστοσελίδα www.youtruck.gr, μετά και την πρώτη επιτυχημένη διοργάνωση, ανακοινώνει την διεξαγωγή του 2ου YOU TRUCK FIESTA, που θα πραγματοποιηθεί στις 6 & 7 Σεπτέμβριου 2014 στο πρώην ανατολικό αεροδρόμιο του Ελληνικού.

 

Φέτος, η διοργάνωση ενισχύει σημαντικά το κλαδικό κομμάτι συγκεντρώνοντας τη συμμετοχή των αντιπροσωπειών – εισαγωγέων και εμπόρων από τον κλάδο του επαγγελματικού οχήματος, αλλά και εκθετών από τον χώρο των ΙΚΤΕΟ, των εξειδικευμένων συνεργείων, καθώς και των logistics των μεταφορών, των ελαστικών, της τηλεματικής και πολλών άλλων από τον ευρύτερο κλάδο.

Το 2ο Youtruck Fiesta θα είναι μια πραγματική γιορτή με πολλές παράλληλες εκδηλώσεις, σημαντικούς καλεσμένους, συναυλίες, και εκπαιδευτικές δραστηριότητες για τους μικρούς επισκέπτες.

Το κοινό θα έχει την δυνατότητα να παρακολουθήσει σεμινάρια, ομιλίες και συνεντεύξεις σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, να θαυμάσουν την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στα επαγγελματικά οχήματα κάθε τύπου και να πραγματοποιήσουν test drives.

Από το φεστιβάλ δεν θα λείψουν και οι συναρπαστικοί διαγωνισμοί των φορτηγών σε διάφορες κατηγορίες, ενώ για πρώτη φορά σε ελληνική έκθεση θα πραγματοποιηθεί MEGA BAZAAR μεταχειρισμένων οχημάτων σε τιμές έκπληξη που εξασφάλισε η ομάδα του Youtruck Fiesta αποκλειστικά για τους επισκέπτες μας.

Επισκεφτείτε το www.youtruckfiesta.gr και μάθετε τα πάντα για τη μεγαλύτερη γιορτή του επαγγελματικού οχήματος.

Χορηγός επικοινωνίας: Εφημερίδα "Ελευθερία" - eleftheriaonline.gr