Τετάρτη, 03 Σεπτεμβρίου 2014 11:44

Σε θετικό κλίμα οι διαπραγματεύσεις στο Παρίσι, δήλωσε η Σ. Βούλτεψη

Γράφτηκε από την
Σε θετικό κλίμα οι διαπραγματεύσεις στο Παρίσι, δήλωσε η Σ. Βούλτεψη

Σε θετικό κλίμα διεξάγονται οι διαπραγματεύσεις του οικονομικού επιτελείου με τους εκπροσώπους στο Παρίσι, δήλωσε η κυβερνητική εκπρόσωπος, Σοφία Βούλτεψη, μιλώντας στον ΑΝΤ1.

 

«Το κλίμα είναι θετικό. Διαπιστώθηκε ότι ο προϋπολογισμός στο 7μηνο είναι εντός στόχων», τόνισε μεταξύ άλλων η Σοφία Βούλτεψη και πρόσθεσε ότι:«Η ελληνική πλευρά έθεσε καθαρά την ανάγκη να υπάρξει και έμπρακτη αναγνώριση των θυσιών του ελληνικού λαού… Οι εταίροι αναγνώρισαν όλη αυτή την προσπάθεια».

«Η διαπραγμάτευση στο Παρίσι γίνεται βάσει σχεδίου», επισήμανε, προσθέτοντας πως ο πρωθυπουργός έδωσε κατευθύνσεις στους υπουργούς. «Παρακολουθεί και παρακολουθούσε μέχρι αργά χθες το βράδυ τη διαπραγμάτευση», είπε ακόμα.

Η κυβερνητική εκπρόσωπος σχολίασε και τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ στις συναντήσεις του προέδρου του κόμματος Αλέξη Τσίπρα με τους κοινωνικούς φορείς, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «όταν συμφωνείς με όλους κάτι δεν πάει καλά».

«Χθες ο Αλέξης Τσίπρας συμφώνησε και με τον ΣΕΒ, τους βιομηχάνους, είχε συμφωνήσει και με τους εμπόρους προηγουμένως και με τη ΓΣΕΕ και με την ΑΔΕΔΥ. Όταν συμφωνείς με όλους αυτούς, κάτι δεν πάει καλά» είπε η Σοφία Βούλτεψη.

«Επειδή προέρχομαι από τον συνδικαλισμό, δεν υπάρχει αυτό το πράγμα που λέμε τώρα ότι βάζω τον άλλον να πληρώσει και ησυχάζει ο κόσμος» πρόσθεσε η κ. Βούλτεψη.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ


NEWSLETTER