Κυριακή, 14 Σεπτεμβρίου 2014 09:57

Μετά τους διορισμούς δικών τους παιδιών, οι χρυσαυγίτες βουλευτές παίρνουν τώρα και άτοκα δάνεια (βίντεο)

Γράφτηκε από την
Μετά τους διορισμούς δικών τους παιδιών, οι χρυσαυγίτες βουλευτές παίρνουν τώρα και άτοκα δάνεια (βίντεο)

Καταγγελίες Δημήτρη Κολτσίδα ο οποίος διαγράφηκε από τη Χρυσή Αυγή πριν από ένα μήνα

 Εκτός από τους προνομιακούς διορισμούς ημετέρων στη Βουλή, οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής, κάνοντας χρήση των βουλευτικών προνομίων τους, εξασφαλίζουν για τους εαυτούς τους και άτοκα δάνεια.

Όπως αναφέρει το "Έθνος της Κυριακής", βουλευτές της Χρυσής Αυγής,προχώρησαν και στον άτοκο δανεισμό τους από τη Βουλή, καθώς ο μισθός των 6.500 ευρώ, φαίνεται πώς δεν τους έφτανε.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, τη στιγμή που τα δάνεια δίδονται με το σταγονόμετρο και φυσικά όχι άτοκα, τέσσερις βουλευτές και ένας πρώην βουλευτής του κόμματος και νυν ανεξάρτητος πήραν από το Ταμείο Αλληλοβοήθειας Βουλευτών και Ευρωβουλευτών της Βουλής, άτοκο δάνειο ύψους 10.000 έως 15.000€ ο καθένας, το οποίο θα το αποπληρώνουν μέσω παρακράτησης του ποσού που τους αναλογεί- από τις μηνιαίες αποδοχές τους, μέχρι και για διάστημα τεσσάρων χρόνων ή 48 άτοκων μηνιαίων δόσεων, οπότε και πρέπει να τα ξεπληρώσουν.

Πρόκειται για τους: Ηλ. Παναγιώταρο, Δ. Κουκούτση, Ν. Μίχο και Κ. Μπαρμπαρούση, καθώς και ο πρώην βουλευτής της ΧΑ και νυν ανεξάρτητος, Χρ. Αλεξόπουλος, κατέθεσαν στη Βουλή το σχετικό αίτημα για άτοκη δανειοδότηση και έλαβαν αμέσως το ποσό που ζήτησαν.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα, οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής, ενημερώθηκαν για το συγκεκριμένο προνόμιο από συναδέλφους τους και παρά το ότι καταγγέλλουν το σύστημα, πήραν το δάνειο.

Καταγγελίες στη Λάρισα 

Στο μεταξύ, όπως σημειώνει το News247, «εμφύλιος» πόλεμος έχει ξεσπάσει στη Χρυσή Αυγή, με το μέχρι πρόσφατα δεύτερο τη τάξει μέλος της οργάνωσης στη Λάρισα, Δημήτρη Κολτσίδα. Ο κ. Κολτσίδας επιτίθεται στα πρωτοκλασάτα στελέχη του κόμματος, κάνοντας λόγο για διορισμούς συγγενών, φίλων και γνωστών και κατάχρηση των προνομίων της Βουλής.

Σε βίντεο που τραβήχτηκε στο τέλος του Αυγούστου, κατά την επίσκεψη που είχε πραγματοποιήσει ο ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής, Γιώργος Επιτήδειος, ο Δ. Κολτσίδας εξαπολύει επίθεση τόσο σ' αυτόν όσο και στους βουλευτές του κόμματος.

Κολτσίδας: "Είναι σωστό να διορίζει ο ένας την κόρη του αλλουνού; Θεωρείται αλισβερίσι;"

Επιτήδειος: "Ένας στρατιωτικός υπηρετεί το δημόσιο συμφέρον και όχι το σύστημα"

Κολτσίδας: "Στοπ εδώ. Ο στρατιωτικός ορκίζεται στην πατρίδα. Αν θεωρείς ότι κάθε νόμιμο είναι και ηθικό, τότε εμείς είμαστε βλάκες ή εσύ πολύ έξυπνος".

Σε άλλο σημείο, ο Δ. Κολτσίδας, ο οποίος διαγράφηκε από τη Χρυσή Αυγή πριν από ένα μήνα για λόγους που δεν έχουν γίνει γνωστοί, σημειώνει:

"Για να σας αφήσω να πετάξετε λίγες εθνικιστικές κορώνες, να εκτονωθείτε. Να ξέρετε ένα πράγμα. Οι Έλληνες είναι ελεύθεροι. Αλλά ελεύθερες Έλληνας λογάται μόνο όταν έχει ψυχή. Αυτοί εδώ θα έχουν ψυχή και εσάς θα σας στείλουν στα Τάρταρα της κάλπης την επόμενη φορά. Τη Χρυσή Αυγή εννοώ. Αμείβεστε με 25.000 ευρώ"

Επιτήδειος: "Αμειβόμαστε με 11.000 και τα μισά τα δίνουμε στα κόμμα"

Κολτσίδας: "Μακάρι να τα δώσεις. Κάθε επερώτηση που γίνεται μέσα (σ. Στη Βουλή) πόσο τη χρεώνετε; 25 χρόνια λάθος. Δεν ισχύει ότι βουλευτές της Χρυσής Αυγής νοικιάζουν βίλες στην Πεντέλη; Δεν ισχύει ότι ο Παναγιώταρος πήρε άτοκο δάνειο από τη Βουλή και είναι σε 70 επιτροπές με 150 ευρώ η ώρα, βουλευτές νοικιάζουν βίλες και τα πληρώνει η Βουλή; Αν εγώ στο αποδείξω, τι θα κάνεις από εκεί και πέρα;Καταγγελίες Δ. Κολτσίδα από newsview

Πηγή: iefimerida.gr


NEWSLETTER