Τρίτη, 23 Δεκεμβρίου 2014 11:29

Τηλεπικοινωνιακό "μπλακ άουτ"στις δημόσιες υπηρεσίες της Ρόδου - Εργολάβος έκοψε καλώδιο του ΟΤΕ

Γράφτηκε από την
Τηλεπικοινωνιακό "μπλακ άουτ"στις δημόσιες υπηρεσίες της Ρόδου - Εργολάβος έκοψε καλώδιο του ΟΤΕ

Χωρίς τηλεπικοινωνίες παραμένουν από σήμερα, νωρίς το πρωί, όλες σχεδόν οι δημόσιες υπηρεσίες της Ρόδου (Εφορία, Νοσοκομείο, Δήμος, Περιφέρεια κλπ).

Και αυτό γιατί, εργολάβος που εκτελούσε έργα έξω από το κτιριακό συγκρότημα του δήμου της Ρόδου, έκοψε την οπτική ίνα του ΟΤΕ! Το γεγονός που προκάλεσε «μπλακ άουτ» στις τηλεπικοινωνίες, έχει δημιουργήσει τεράστια προβλήματα κι έχει παραλύσει δεκάδες υπηρεσίες στη Ρόδο.

Συνεργεία τεχνικών του ΟΤΕ και εξειδικευμένα στελέχη του δήμου της Ρόδου, δίνουν «μάχη» αυτήν την ώρα, προκειμένου να μπορέσουν να αποκαταστήσουν τη σοβαρότατη αυτή βλάβη.

Το γεγονός έχει προκαλέσει την οργή στελεχών και προϊσταμένων και υπηρεσιών, καθώς, επίσης, και του ίδιου του δημάρχου Φώτη Χατζηδιάκου, ο οποίος θεωρείται βέβαιο ότι θα αναζητήσει ευθύνες.

 

Ο ΟΤΕ πάντως διεξάγει αυτή την ώρα προσπάθειες για να δώσει με παρακαμπτήριους τρόπους τηλεφωνικές γραμμές και πρόσβαση στο διαδίκτυο, σε ορισμένα τουλάχιστον τμήματα νευραλγικών υπηρεσιών, που εξυπηρετούνται μέσω του syzeyxis.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

(Φωτογραφία αρχείου)


NEWSLETTER