Δευτέρα, 05 Ιανουαρίου 2015 11:35

Πεταλωτής: Η συγκυβέρνηση είχε δεξιές αντιλήψεις

Γράφτηκε από την

Αισιόδοξος ότι το Κίνημα Δημοκρατών και Σοσιαλιστών θα μπει στη Βουλή στις επερχόμενες εκλογές εμφανίστηκε ο εκπρόσωπος Τύπου, Γιώργος Πεταλωτής μιλώντας το πρωί της Δευτέρας στο Mega. Για την περίοδο της συγκυβέρνησης ΝΔ και ΠΑΣΟΚ έκανε λόγο για πορεία με «δεξιές αντιλήψεις».

 

«Εννοείται ότι θα έχουμε κοινοβουλευτική εκπροσώπηση και είμαι πολύ αισιόδοξος ότι η πολιτική χροιά που θα θέσουμε στην πολιτική ζωή της χώρας θα είναι πολύ σημαντική», είπε χαρακτηριστικά.

Ερωτώμενος για το εάν το εγχείρημα θα έχει συνέχεια και σε περίπτωση μη επίτευξης αυτού του στόχου μίλησε για πρωτοβουλία που θα έχει διάρκεια.

«Νομίζω ότι η πρωτοβουλία την οποία πήραμε, τα πρόσωπα που συμμετέχουν και οι πολιτικές που βγάζουμε συνέχεια και μέχρι τις εκλογές και μετά τις εκλογές θα είναι η μεγαλύτερη απόδειξη ότι έχει μια διάρκεια, ότι υπάρχει αναγκαιότητα να υπάρξει μια άλλη πολιτική οπτική. Εμείς αυτή την αναγκαιότητα προσπαθούμε να εκφράσουμε, δεν υπάρχει ούτε κόμμα προσωπικό, ούτε κόμμα συνένωσης και συγκόλλησης κάποιων προσώπων», ανέφερε.

Για την περίοδο της συγκυβέρνησης ΝΔ και ΠΑΣΟΚ τόνισε ότι πορεύτηκε με «δεξιές αντιλήψεις». Παραδέχθηκε όμως ότι στο αρχικό της στάδιο ήταν πολύ θετικό για τη χώρα.

«Το ότι υπήρξε συγκυβέρνηση ήταν πάρα πολύ θετικό για τη χώρα. Γιατί η χώρα πρέπει να κυβερνηθεί, ήταν μια πολύ μεγάλη ευκαιρία, πήγε να δημιουργηθεί για πρώτη φορά μια εθνική συναίνεση από τρία κόμματα όλου του πολιτικού φάσματος, το πρώτο που κάνανε αυτά τα τρία κόμματα ήταν να κάνουν τη διανομή των κρατικών θέσεων, 4-2-1, ποια ήταν η συνέχιση της πολιτικής του ΠΑΣΟΚ;», επισήμανε.

Πηγή: newsbeast.gr