Δευτέρα, 05 Ιανουαρίου 2015 17:49

Εκλογική συνεργασία για «Ποτάμι» και «Δράση»

Γράφτηκε από την
Εκλογική συνεργασία για «Ποτάμι» και «Δράση»

Παρουσιάζεται σε κοινή συνέντευξη Τύπου των δύο κομμάτων.



Σε εκλογική συνεργασία με τη Δράση προχωράει το Ποτάμι του Σταύρου Θεοδωράκη.Tη Δευτέρα το απόγευμα σε κοινή συνέντευξη Τύπου, στη Στοά του Βιβλίου, στο Polis Art Cafe, του επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρου Θεοδωράκη και του προέδρου της Δράσης, Θεόδωρου Σκυλακάκη ανακοινώνεται η απόφαση της Δράσης να στηρίξει το Ποτάμι.

Στις 17 Μαρτίου 2009 ιδρύθηκε  η Δράση από τους Στέφανο Μάνο, Βασίλη Κοντογιαννόπουλο, Γιάννη Μπουτάρη και άλλους. Στις ευρωεκλογές 2009 ο Στέφανος Μάνος ήταν υποψήφιος ευρωβουλευτής ως επικεφαλής του ψηφοδελτίου του κόμματος χωρίς, ωστόσο, επιτυχία.

Στις 23 Φεβρουαρίου 2012 ανακοίνωσε ότι η Δράση θα συμμετάσχει στις ερχόμενες εκλογές με επικεφαλής και πάλι τον Στέφανο Μάνο, ενώ ανακοινώθηκε και η συνεργασία με τη Φιλελεύθερη Συμμαχία

Στις 21 Μαΐου 2012, ανακοινώθηκε η κοινή κάθοδο της Δράσης και της Δημιουργίας, Ξανά! του Θάνου Τζήμερου στις εκλογές της 17ης Ιουνίου 2012.

Στις 19 Ιουνίου 2012, ο Μάνος υπέβαλε την παραίτησή του, στην Κεντρική Επιτροπή του κόμματος και πρόεδρος εκλέχθηκε ο ευρωβουλευτής (είχε εκλεγεί με το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας) Θεόδωρος Σκυλακάκης.
Πηγή: tovima.gr


NEWSLETTER