Παρασκευή, 09 Ιανουαρίου 2015 23:44

Άντζελα Γκερέκου: Εντάχθηκα στη ΝΔ επειδή διασπάστηκε το ΠΑΣΟΚ

Γράφτηκε από την
Άντζελα Γκερέκου: Εντάχθηκα στη ΝΔ επειδή διασπάστηκε το ΠΑΣΟΚ

Η... παγωμένη φωτογράφησή της με τον Αντώνη Σαμαρά - Η «γαλάζια» πλέον βουλευτής Κέρκυρας εξηγεί την κομματική μετεγγραφή της - Τι απαντά στην κριτική του ΠΑΣΟΚ 

 

Να «διαλευκάνει» την υπόθεση γύρω από την κομματική μετεγγραφή της επιχείρησε η πρώην «πράσινη» και νυν «γαλάζια» υποψήφια βουλευτής Κέρκυρας, Άντζελα Γκερέκου. 

Όντας το πρόσωπο της ημέρας, η κυρία Γκερέκου καλεσμένη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega εξήγησε ότι απάντησε θετικά στην πρόταση του Αντώνη Σαμαρά καθώς μετά τις εξελίξεις στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ «ή θα πήγαινα στο σπίτι μου ή να μην νίψω τας χείρας μου και μέσα από τη δυναμική ενός κόμματος με το οποίο μπορώ να συστρατευθώ να συνεισφέρω». 

Η ίδια παραδέχτηκε ότι προσπάθησε να μεταπείσει τον Γιώργο Παπανδρέου να μην κάνει νέο κόμμα, ωστόσο μετά τη διάσπαση του Κινήματος «θα έπρεπε να γίνω διαιτητής ενός εμφυλίου μεταξύ Βενιζελικών και Παπανδρεϊκών». 

«Σε στιγμές ανάγκης πρέπει να ακολουθήσουμε τη φωνή της ευθύνης, να αφήσουμε τα προσωπικά συναισθήματα», τόνισε. 

Αναφερόμενη στην κριτική που της άσκησε το ΠΑΣΟΚ και ο ίδιος ο Ευάγγελος Βενιζέλος είπε: «Δεν μπορώ να εξηγήσω και να δικαιολογήσω τις αντιδράσεις. Όμως υπάρχουν και οι άλλοι που με ξέρουν καλά και γνωρίζουν ποιος είναι ο σκοπός μου».

Χαρακτήρισε μάλιστα «τραβηγμένα» και «δήθεν τραγικά» τα περί μεταπήδησης «όταν συγκυβερνούμε δυόμιση χρόνια με τη Ν.Δ. και όταν το διακύβευμα είναι να μείνουμε στο ευρώ».

Πηγή: protothema.gr


NEWSLETTER