Σάββατο, 10 Ιανουαρίου 2015 20:52

Αρβανίτης: Στην Ελλάδα του Σαμαρά και τα σχόλια είναι υπό διωγμό

Γράφτηκε από την
Αρβανίτης: Στην Ελλάδα του Σαμαρά και τα σχόλια είναι υπό διωγμό

«Επειδή ουδέποτε υπήρξα υβριστής, αλλά στέκομαι στην ουσία των γεγονότων, θεωρώ ότι ο κ. Σαμαράς θα έπρεπε να απολογείται όχι μόνο γιατί επιχείρησε να αξιοποιήσει μικροπολιτικά το αποτρόπαιο έγκλημα που κόστισε τη ζωή σε 10 συναδέλφους μου, αλλά και γιατί εξέθεσε τη χώρα διεθνώς»

 

«Στην Ελλάδα του κυρίου Σαμαρά όχι μόνο η είδηση, αλλά ακόμα και τα σχόλια είναι υπό διωγμό» δηλώνει στην ιστοσελίδα ρ/σ Στο Κόκκινο ο διευθυντής του Κώστας Αρβανίτης απαντώντας στην εκπρόσωπο της ΝΔ Μαρία Σπυράκη για τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς του κατά του πρωθυπουργού.

Απαντώντας στην εκπρόσωπο της ΝΔ, που ζητά την απομάκρυνσή του από τον ραδιοσταθμό, αναφέρει ότι «η σημερινή ανακοίνωση της που ζητά την κεφαλή ενός δημοσιογράφου επί πίνακι, επιβεβαιώνει πλήρως τον τίτλο της χθεσινής εκδήλωσης στη Λαμία η είδηση υπό διωγμό».

«Στην Ελλάδα του κυρίου Σαμαρά όχι μόνο η είδηση, αλλά ακόμα και τα σχόλια είναι υπό διωγμό. Και επειδή ουδέποτε υπήρξα υβριστής, αλλά στέκομαι στην ουσία των γεγονότων, θεωρώ ότι ο κ. Σαμαράς θα έπρεπε να απολογείται όχι μόνο γιατί επιχείρησε να αξιοποιήσει μικροπολιτικά το αποτρόπαιο έγκλημα που κόστισε τη ζωή σε 10 συναδέλφους μου, αλλά και γιατί εξέθεσε τη χώρα διεθνώς» προσθέτει. 

«Η έγκυρη γαλλική εφημερίδα L' express, παραφράζοντας τη γελοιογραφία του Charlie Hebdo έγραψε "C'est dur d'être aimé par des cons" αναφερόμενη ονομαστικά στον κ. Σαμαρά, του οποίου το ρατσιστικό παραλήρημα έκανε το γύρο του κόσμου. Η εκπρόσωπος τύπου της Νέας Δημοκρατίας, λοιπόν, θα ήταν χρήσιμο να ασχοληθεί με την τρωθείσα εικόνα της χώρας και να αφήσει τους δημοσιογράφους που δεν κρύβουν τις ειδήσεις κάτω από τα μαξιλάρι τους, να κάνουν τη δουλειά τους». 

Σύμφωνα με τον κ. Αρβανίτη, «η απαίτηση της εκπροσώπου της ΝΔ για απομάκρυνση απόλυση δημοσιογράφου από το Κόκκινο εντάσσεται στην πάγια κυβερνητική πολιτική που έχει οδηγήσει την χώρα στις τελευταίες θέσεις παγκοσμίως (99η) σε ότι αφορά στην ελευθερία του τύπου».

Πηγή: protothema.gr


NEWSLETTER