Παρασκευή, 18 Μαρτίου 2011 20:35

Στο... πι και φι με τον Παναγιώτη Φαντάκο

Γράφτηκε από την

 

Προτιμώ το ρίσκο  από τις... "φαβόρες"

 

Καλημέρα σας. Ονειρεμένο ήταν το περασμένο Σαββατοκύριακο για την στήλη, με έξι στις έξι σωστές προβλέψεις και συνολική απόδοση 101!. Πολύς κόσμος πέρασε λοιπόν από το ταμείο και σας ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια. Το στοίχημα όμως είναι ένας μαραθώνιος που δεν έχει σίγουρη συνταγή επιτυχίας. Θα υπάρχουν καλές και κακές στιγμές.

Ελπίζω να ζήσουμε και αυτό το διήμερο ανάλογες καλές στιγμές. Προσωπικά θα πορευτούμε και πάλι με.. ρίσκο. Είναι κάτι που το προτιμώ από ότι να παίζω τις "φαβόρες" τύπου 1,25 και 1.30 που προσφέρουν κάποιοι "ειδήμονες" και πανηγυρίζουν όταν επιβεβαιώνονται. Το αυτονόητο όμως δεν χρειάζεται ανάλυση, ούτε προτροπή.

Πάμε στο δια ταύτα. Ξεκινάμε από την Γερμανία όπου το Αννόβερο υποδέχεται την Χοφενχάιμ. Οι γηπεδούχοι είναι εντυπωσιακοί φέτος και φιγουράρουν στην 3η θέση της βαθμολογίας. Από την άλλη η Χοφενχάιμ είναι 9η και σε απόσταση 7 βαθμών από τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη. Η διαφορά όμως των δύο ομάδων δεν είναι τόσο μεγάλη και είναι προκλητικό να δίνεται η νίκη των φιλοξενούμενων στο 2.80. Θυμίζουμε πως η Χοφενχάιμ νίκησε το περασμένο Σάββατο την πρωτοπόρο Ντόρτμουντ και πως σε πολλά παιχνίδια το Αννόβερο είχε σύμμαχο την τύχη. Στο Αννόβερο η Χοφενχάιμ μετρά δύο συνεχόμενα διπλά και αισιοδοξεί ότι θα τριτώσει το... καλό.

Στη Β' Ισπανίας η Τενερίφη είναι στη ζώνη του υποβιβασμού και για να βγει πρέπει να εκμεταλλευτεί την έδρα της αρχής γενομένης από σήμερα όπου υποδέχεται την Κόρδοβα. Μια μέτρια όμως μακριά από το γήπεδό της. Η Τενερίφη έχει ποιοτικές μονάδες και τούτο σε συνδυασμό με το μεγάλο κίνητρο μας οδηγούν στον άσσο.

Κλείνουμε με Αυστρία και την επικίνδυνη έξοδο της Στουρμ Γκρατς. Οι πρωτοπόροι δοκιμάζονται από την Βάκερ και θέλουν τη νίκη για να μείνουν στην κορυφή της βαθμολογίας. Οι γηπεδούχοι είναι μαχητικοί, αλλά ποντάρουμε στη φόρμα της Στουρμ και στην αποτελεσματικότητά της.

 

Συνοψίζοντας η πρότασή μας είναι

 

256. Αννόβερο - Χοφενχάιμ 2 2.80

336. Τενερίφη - Κόρδοβα 1 1.75

341. Βάκερ Ινσμπρουκ - Στουρμ Γκρατς 2 2.15

 

Panfantakos@yahoo.gr