Παρασκευή, 20 Φεβρουαρίου 2015 13:09

Παππάς: "Είναι η ώρα της υψηλής πολιτικής ευθύνης"

Γράφτηκε από την
Παππάς: "Είναι η ώρα της υψηλής πολιτικής ευθύνης"

«Τα πράγματα είναι σε ένα σημείο που η κάθε πλευρά πρέπει να αποδείξει εάν επιθυμεί λύση ή όχι» είπε στον ραδιοσταθμό "Παραπολιτικά" ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς.

 

«Η επιστολή δεν θα αλλάξει. Έχει την υπογραφή του υπουργού Οικονομικών. 'Η θα γίνει ή δεν θα γίνει. Δεν υπάρχουν λύσεις κάπου περίπου στη μέση. «Είναι η ώρα της υψηλής πολιτικής ευθύνης» δήλωσε ο κ. Παππάς, ενώ τόνισε πως ο καθένας θα πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του ακόμα και εντός της χώρας, επισημαίνοντας ότι και τα πολιτικά κόμματα θα πρέπει να πάρουν θέση και να ασκήσουν την επιρροή τους σε διεθνές επίπεδο.

«Η Ευρώπη θα πρέπει να αποδείξει ότι είναι μια ένωση που διέπετε από σεβασμό στην κοινή συνύπαρξη και τη δημοκρατία» υπογράμμισε, ενώ σε ότι αφορά το δημοσίευμα της Bild υποστήριξε ότι οι αρχηγοί των κρατών θα πρέπει να συνειδητοποιήσουν την κρισιμότητα της κατάστασης και επανέλαβε: «επιδιώκουμε να υπάρξει μια συμφωνία ώστε η κυβέρνηση να εφαρμόσει τα όσα έχει εξαγγείλει».

Τέλος, ο κ. Παππάς, ανέφερε πως εάν δεν υπάρξει συμφωνία το θέμα θα πρέπει να λυθεί με πολιτική παρέμβαση σε υψηλότατο επίπεδο, όπου εκεί υπάρχουν περισσότερα αντανακλαστικά εννοώντας τη Σύνοδο Κορυφής.

ΑΠΕ-ΜΠΕ


NEWSLETTER