Δευτέρα, 02 Μαρτίου 2015 14:01

Μετά την Αγγελική, συνελήφθη και η μητέρα των αδελφών Τσάκαλου

Γράφτηκε από την

Έξω από το ανακριτικό γραφείο συνελήφθη η μητέρα των αδελφών Τσάκαλου. Είχε προσέλθει για να δηλώσει ότι είναι στη διάθεση των αρχών, στα πλαίσια της έρευνας για τρομοκρατία. Στο σπίτι της κρυβόταν η Αγγελική

 

Λίγη ώρα μετά τη σύλληψη της περιβόητης Αγγελικής, η Ασφάλεια συνέλαβε, και μάλιστα έξω από το ανακριτικό γραφείο τη μητέρα των δύο αδελφών Τσάκαλου οι οποίοι εκτίουν ποινές για συμμετοχή στους Πυρήνες της Φωτιάς

Σύμφωνα με πληροφορίες, αιτία της σύλληψης είναι το γεγονός ότι φέρεται να βοήθησε την Αγγελική να βρει καταφύγιο.

Η σύλληψη έγινε έξω από το γραφείο του ανακριτή που χειρίζεται θέματα τρομοκρατίας, όταν η γυναίκα προσήλθε στο Εφετείο προκειμένου, σύμφωνα με πληροφορίες, να δηλώσει ότι είναι στη διάθεση των ανακριτικών αρχών ενώ φέρεται πως πρόθεση της ήταν να καταθέσει πως ο 32χρονος κατηγορούμενος ο οποίος απολογήθηκε σήμερα, καθώς και η 36χρονη που συνελήφθη την Κυριακή δεν γνώριζαν ότι μετέφεραν υλικό που επρόκειτο να τοποθετηθεί σε καλάσνικοφ.

Κατά την αστυνομία πάντως, ο 32χρονος φέρεται να παρέδωσε στην Αγγελική δέμα, το οποίο περιείχε σκόπευτρα και άλλα αντικείμενα που χρειάζονται για τη συναρμολόγηση όπλων, τα οποία θα χρησιμοποιούνταν στην προσπάθεια απόδρασης από τις φυλακές Κορυδαλλού.

Ο ανακριτής της είπε να επανέλθει στο γραφείο του την Παρασκευή και αμέσως μετά οι αστυνομικοί της ζήτησαν να τους ακολουθήσει στην Ασφάλεια.

Πηγή: news247.gr