Τρίτη, 03 Μαρτίου 2015 17:45

Ιωάννινα: «Φονικό» υγραέριο ξεκλήρισε ολόκληρη οικογένεια!

Γράφτηκε από την
Ιωάννινα: «Φονικό» υγραέριο ξεκλήρισε ολόκληρη οικογένεια!

Νεκροί η 44χρονη κόρη και η μητέρα της - Σε κωματώδη κατάσταση ο πατέρας.


Η διαρροή μονοξειδίου του άνθρακα από την καύση υγραερίου μέσα από μια κατασκευή που είχαν εγκαταστήσει κοντά στο διαμέρισμά τους στην Ανατολή Ιωαννίνων, φαίνεται πως ήταν η αιτία να βρει το θάνατο από δηλητηρίαση  44χρονη που βρέθηκε νεκρή σήμερα το πρωί. Για τον ίδιο λόγο βρέθηκε σε κωματώδη κατάσταση ο πατέρας της και, πιθανότατα, από την ίδια αιτία είχε πεθάνει και η μητέρα της!
Την αποκάλυψη για την αιτία της ασύλληπτης οικογενειακής τραγωδίας έκανε ο καθηγητής Ιατροδικαστικής Θεόδωρος Βουγιουκλάκης που διενήργησε τη νεκροτομή στη σορό της άτυχης γυναίκας και έκανε αυτοψία στο σπίτι. Έτσι, διαπίστωσε ότι ο θάνατος της 44χρονης οφείλεται στην εισπνοή μεγάλης ποσότητας μονοξειδίου. Την ίδια ώρα, ο 77χρονος πατέρας νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο.
Τώρα, οι αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο να οφείλεται σε δηλητηρίαση από μονοξείδιο και  ο θάνατος της μητέρας της 44χρονης το προηγούμενο Σάββατο, που είχε αποδοθεί σε προβλήματα υγείας! Μάλιστα, λίγες ημέρες πριν πεθάνει, είχε μεταφερθεί μαζί με τον 77χρονο σύζυγό της στο ίδιο νοσοκομείο σε ημιλιπόθυμη κατάσταση, αλλά κανείς δεν είχε αντιληφθεί ότι η αιτία ήταν το -τελικά, φονικό- υγραέριο! 
Πηγή: protothema.gr


NEWSLETTER