Παρασκευή, 17 Απριλίου 2015 00:08

Κακλαμάνης σε Διαμαντόπουλο: Θα σας απαντήσω όταν κατέβω από την έδρα

Γράφτηκε από την
Κακλαμάνης σε Διαμαντόπουλο: Θα σας απαντήσω όταν κατέβω από την έδρα

Καυγάς στη βουλή μεταξύ του αντιπροέδρου της βουλής Νικήτα Κακλαμάνη και του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Βαγγέλη Διαμαντόπουλου.

 

Όλα ξεκίνησαν όταν στο βήμα  βρισκόταν ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, μια αναφορά του οποίου προκάλεσε την αντίδραση του κ. Διαμαντόπουλου.

"Είναι ντροπή" ακούστηκε να λέει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

"Κύριε Διαμαντόπουλε έχετε πει χειρότερα και δεν σας διακόπτει κανείς" είπε ο αντιπρόεδρος της βουλής Νικήτας Κακλαμάνης, ο οποίος είπε στον κ. Διαμαντόπουλο που διαμαρτυρόταν ότι όταν τελειώσει ο ομιλητής θα εξετάσει αν υπάρχει θέμα επί προσωπικού και θα του δώσει το λόγο. 

Όπως και έγινε και ακολούθησε ο εξής διάλογος:

N.K.:Ζητάτε το λόγο επί προσωπικού; Γιατί δεν άκουσα να αναφερθεί στο πρόσωπό σας ο κ. Κωνσταντινόπουλος. Ποιο είναι το προσωπικό, πείτε μου και ύστερα θα δω αν θα σας δώσω το λόγο.

Β.Δ.: Ζήτησα  το λόγο επί προσωπικού για αναφορά δική σας

N.K.:Σας τον δίνω για λόγους ευαισθησίας δικής μου, αλλίώς είστε εκτός κανονισμού

Β.Δ.: Υπάρχει αντίφαση στα αυτά που λέτε περί ευαισθησίας σας.Είναι κάτι που συμβαίνει σε αυτή την αίθουσα από την αρχή αυτής της κοινοβουλευτικής περιόδου. Όλοι επιτίθενται στην πρόεδρο της βουλής ότι δήθεν δεν είναι αντικειμενική από το βήμα και πως πρέπει να αλλάξει την τακτική της. Αυτό υπονοοήσατε κι εσείς αλλά μάλλον ο πειρασμός είναι πολύ γλυκός και υποκύψατε. 

Είπατε πως έχω πει χειρότερα από το βήμα και πως δεν με διέκοψε κανένας. 

Δεν είναι αντικειμενικό κριτήριο. Προεδρεύετε και να μου αναφέρετε τι χειρότερο έχει ειπωθεί από εμένα. Αν δεν το ανακαλέστε και δεν μου ζητήσε συγγνώμη, θέλω να μου πείτε τι χειρότερο έχω πει.

N.K.: Όταν θα είμαι από κάτω θα σας απαντήσω λεπτομερώς, επί του παρόντος καμία απάντηση.

Β.Δ.: Το είπατε από την έδρα, ανακαλέστε.

N.K.: Θα ακούσετε την απάντηση από κάτω. Ιδεολογική κατήχηση αλλού.

Β.Δ.:Αποκαλύπτεστε.

N.K.: Δεν θα αργήσει αύριο θα είμαι από κάτω.

Πηγή: enikos.gr


NEWSLETTER