Πέμπτη, 23 Απριλίου 2015 18:30

Εσβησε η μεγάλη φωτια στην Α' ΒΙΠΕ Βόλου - Ενας νεκρός και ένας τραυματίας ο απολογισμός

Γράφτηκε από την
Εσβησε η μεγάλη φωτια στην Α' ΒΙΠΕ Βόλου - Ενας νεκρός και ένας τραυματίας ο απολογισμός

Εσβησε η πυρκαγιά που ξέσπασε λίγο πριν τη μία το μεσημέρι σε εγκαταλελειμμένο εργοστάσιο στην Α’ Βιομηχανική περιοχή Βόλου, μετά από συντονισμένες προσπάθειες ισχυρών πυροσβεστικών δυνάμεων από όλη την Θεσσαλία.

Ο έλεγχος καθώς και η αποκάθαρση του χώρου συνεχίζονται ώστε να διακριβωθούν τα αίτια πρόκλησης της πυρκαγιάς και να διαπιστωθεί αν υπάρχουν πιθανώς και άλλα άτομα που εγκλωβίστηκαν εντός του κτιρίου, καθώς η σκεπή έχει καταρρεύσει.

Τόσο ο νεκρός άνδρας όσο και ο πολύεγκαυματίας που νοσηλεύεται διασωληνωμένος στην ΜΕΘ του Νοσοκομείου Βόλου με εγκαύματα στο 90% του σώματος του, είναι βουλγαρικής καταγωγής, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ακόμη δυο άτομα, πιθανότατα ελαφρά τραυματισμένα, βγήκαν από το κτίριο όταν εκδηλώθηκε η φωτιά και έφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, εικάζεται ότι τα τέσσερα άτομα είχαν πάει στο παλιό εργοστάσιο προκειμένου να κόψουν σίδερα που στη συνεχεία θα πωλούσαν, αλλά από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία προκλήθηκε η φωτιά η οποία μεταδόθηκε άμεσα στα εύφλεκτα υλικά που βρισκόταν εντός του κτιρίου.

ΑΠΕ-ΜΠΕ


NEWSLETTER