Πέμπτη, 14 Μαϊος 2015 11:13

Αυγή: Πήγαν σε εκλογές πριν σκάσει "κανόνι"!

Γράφτηκε από την
Αυγή: Πήγαν σε εκλογές πριν σκάσει "κανόνι"!

Τη χαριστική βολή στη στρατηγική Σαμαρά, η οποία ναι μεν ηττήθηκε στις εκλογές, αλλά η ομάδα του προέδρου της Ν.Δ. προσπαθούσε να τη συντηρήσει και μετεκλογικά με την ελπίδα να δικαιωθεί από κάποιο "ατύχημα" της νέας κυβέρνησης, έδωσε χθες ο Χρ. Σταϊκούρας.

 

Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών και στενός συνεργάτης του Αντ. Σαμαρά παραδέχτηκε ευθέως στη Βουλή την αποκάλυψη του διαδόχου του Δημήτρη Μάρδα ότι, σύμφωνα με το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους, στις 24 Φεβρουαρίου θα έλειπαν από το κρατικό ταμείο 452 εκατ. ευρώ και δεν θα ήταν δυνατόν να πληρωθούν μισθοί και συντάξεις.

Η παραδοχή αυτή κλείνει οριστικά τις ιστορίες περί "success story" στην οικονομία κατά τη διακυβέρνηση Σαμαρά, αλλά πλέον πρωτίστως ακυρώνει τη σημερινή αντιπολιτευτική στρατηγική της Ν.Δ. έναντι της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝ.ΕΛΛ. Αποτελεί την επίσημη ομολογία "χρεοκοπίας" της πολιτικής της Ν.Δ. τα τελευταία χρόνια και, προφανώς, εισάγει τη Ν.Δ. σε μια νέα περίοδο αναζήτησης στρατηγικής και ηγεσίας.

 * Σαμαράς - Βενιζέλος επέσπευσαν την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας επειδή δεν είχαν χρήματα να πληρώσουν μισθούς - συντάξεις τον Φεβρουάριο

Πηγή: avgi.gr


NEWSLETTER