Κυριακή, 24 Μαϊος 2015 14:01

Πάτρα: Επνιξε τη γυναίκα του στη μπανιέρα του σπιτιού τους και προσπάθησε να αυτοκτονήσει

Γράφτηκε από την
Πάτρα: Επνιξε τη γυναίκα του στη μπανιέρα του σπιτιού τους και προσπάθησε να αυτοκτονήσει

Στην Ασφάλεια Πατρών κρατείται και ανακρίνεται ένας 45χρονος, ο οποίος κατηγορείται πως έπνιξε την 48χρονη γυναίκα του μέσα στο σπίτι τους, σε συνοικία της Πάτρας.

 

Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 45χρονος επιτέθηκε αργά χθες το βράδυ στην γυναίκα του και αφού την έδεσε στην συνέχεια την οδήγησε με την βία στην τουαλέτα του σπιτιού, όπου προηγουμένως είχε γεμίσει με νερό την μπανιέρα.

Κατόπιν, ο 45χρονος έβαλε το κεφάλι της 48χρονης μέσα στο νερό, μέχρι η γυναίκα να εκπνεύσει. Αμέσως μετά ο 45χρονος πήρε το άψυχο σώμα της γυναίκας και το έβαλε στο κρεβάτι, ενώ στην συνέχεια επιχείρησε να κόψει με ξυράφι της φλέβες του.

Περίοικοι, που είχαν αντιληφθεί πως κάτι συνέβαινε στο σπίτι του ζευγαριού, ειδοποίησαν την Αστυνομία.

Όταν οι αστυνομικοί έφθασαν στο διαμέρισμα, βρήκαν αιμόφυρτο τον 45χρονο, δίπλα στην νεκρή σύζυγό του.

Αμέσως μετά ο 45χρονος διακομίστηκε στο νοσοκομείο «'Αγιος Ανδρέας», όπου μετά την παροχή των πρώτων βοηθειών συνελήφθη και οδηγήθηκε στην Ασφάλεια Πατρών.

Όσον αφορά στα αίτια του φόνου, σύμφωνα με πληροφορίες ο δράστης φέρεται να ζήλευε παθολογικά την γυναίκα του, ενώ, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο 45χρονος φέρεται να είχε πει σε άτομα του περιβάλλοντός του, ότι θα επιχειρούσε να κάνει κακό στην σύντροφό του.

ΑΠΕ-ΜΠΕ


NEWSLETTER