Τετάρτη, 20 Οκτωβρίου 2010 15:11

Πάμισος: «Θέλει μεγάλη προσοχή ο Ατρόμητος Λάππα», υποστηρίζει ο Κ. Κλάδης

Γράφτηκε από την


Ρεπορτάζ
Π. Πρεζεράκος
Τον Ατρόμητο Λάππα θα υποδεχτεί την προσεχή Κυριακή ο Πάμισος στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Δ' εθνικής.
Πρόκειται για ένα δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε μια αξιόλογη ομάδα, όπου ο Πάμισος θέλει να πάρει τη νίκη.
Αυτό υποστήριξε και ο προπονητής της νησιώτικης ομάδας Κώστας Κλάδης μιλώντας χθες στο "Ν": «Αντιμετωπίζουμε μια πάρα πολύ καλή ομάδα, που είναι χρόνια στην κατηγορία. Είναι ένας αγώνας που θέλει μεγάλη προσοχή. Το κοιτάμε με μεγάλη σοβαρότητα, έχοντας ως στόχο να επανέρθουμε στις νίκες. Η ιστορία λέει ότι στη Μεσσήνη έχουμε θετικά αποτελέσματα απέναντι στον Ατρόμητο. Δεν πρέπει όμως να μένουμε στην ιστορία και θα κοιτάξουμε να παίξουμε καλή μπάλα και να πετύχουμε το στόχο μας».
Ο έμπειρος τεχνικός δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον προηγούμενο αγώνα με την Κυπαρισσία, για το οποίο ανέφερε: «Η εμφάνιση, που κάναμε ήταν μεγάλη. Γενικά ήμασταν καλοί στο παιχνίδι, χάσαμε αρκετές ευκαιρίες αλλά σταθήκαμε άτυχοι. Εκείνο που μας μένει είναι η πικρία για το αποτέλεσμα. Εδώ θέλω να πω ότι είναι σημαντικό ότι η ομάδα παίζει καλό ποδόσφαιρο, όπως κάναμε και στην Κυπαρισσία και πιστεύω ότι θα καταφέρουμε στα επόμενα παιχνίδια να αξιοποιήσουμε τις ευκαιρίες που δημιουργούμε».
Χθες το απόγευμα ξεκίνησε η προετοιμασία για την κυριακάτικη συνάντηση με τον Ατρόμητο Λάππα. Ολοι οι παίκτες συμμετείχαν κανονικά  στην προπόνηση. Ανάμεσά τους και ο Νίκος Πατσιώτης. Η τεχνική ηγεσία θα τον δει όλη την εβδομάδα και αν είναι σε καλή κατάσταση θα χρησιμοποιηθεί στον πιο πάνω αγώνα.