Πέμπτη, 16 Ιουνίου 2011 19:02

Στο Δήμο Eυρώτα η φλόγα των Special Olympics

Γράφτηκε από την

ΣΤΟ Δήμο Ευρώτα θα περιοδεύσει την Τετάρτη 22 Ιουνίου στις 10:30 μ.μ. η Φλόγα της Ελπίδας των Special Olympics 2011. Από το Δήμο Ευρώτα εκδόθηκε το ακόλουθο δελτίο Τύπου.

 

"Καλωσορίζουμε τη Φλόγα της Ελπίδας στον Δήμο Ευρώτα !

Με συγκίνηση και υπερηφάνεια υποδεχόμαστε την Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011 και ώρα 10:30π.μ. στον Δήμο μας, τη Φλόγα της Ελπίδας. Ο συμβολισμός της είναι ιερός γιατί μεταδίδει τις ανθρωπιστικές αξίες του σεβασμού στη διαφορετικότητα, της αλληλεγγύης και της αγάπης προς τον συνάνθρωπο.

Η Φλόγα φθάνει στον Δήμο Ευρώτα χάρη στους εθελοντές λαμπαδηδρόμους  αστυνομικούς από όλο τον κόσμο που τη μετέφεραν μαζί με τους αθλητές Special Olympics και δικά μας παιδιά. Τους ονομάζουμε Φύλακες της Ελπίδας και της αισιοδοξίας για έναν καλύτερο κόσμο και τους ευχαριστούμε!

Σας περιμένουμε στις εκδηλώσεις, που θα πραγματοποιηθούν στην πόλη Σκάλας και Βλαχιώτη όπου τα παιδιά και οι δημότες μας θα υποδεχθούν την φλόγα στις εισόδους των πόλεων και θα την συνοδεύσουν μα ανάλογη τιμή στις Κεντρικές Πλατείες των πόλεων.

Είστε όλοι προσκεκλημένοι σε αυτή τη γιορτή του αθλητισμού, του πολιτισμού και του ανθρωπισμού. Πείτε κι εσείς –όπως το κεντρικό σύνθημα των Αγώνων προτείνει- «Είμαι μέσα!» και Ενωθείτε με τον Υπέροχο Κόσμο των Νικητών!".



NEWSLETTER