Πέμπτη, 21 Οκτωβρίου 2010 21:23

Μηχανοκίνητη... γιορτή ετοιμάζουν στα Φιλιατρά!

Γράφτηκε από την

Μια σπουδαία αθλητική διοργάνωση θα γίνει στα Φιλιατρά το Σαββατοκύριακο 30-31 Οκτωβρίου. Συγκεκριμένα η ΑΛΜΑ Φιλιατρών και η ΑΛΑΚ Καλαμάτας θα διοργανώσουν το πανελλήνιο πρωτάθλημα σπριντ το οποίο αναμένεται να φέρει στην Τριφυλία σπουδαίους οδηγούς από όλη την χώρα αλλά και πολλούς φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού.
Είναι η πρώτη φορά που θα γίνει τόσο μεγάλος αγώνας στην ευρύτερη περιοχή και στα Φιλιατρά ετοιμάζονται πυρετωδώς, ώστε όλα να κυλήσουν ομάδα και να στεφθεί με επιτυχία η διοργάνωση. Ο αγώνας θα γίνει στην διαδρομή Χριστιανούπολη - Αγιος Γεώργιος. Το Σάββατο θα γίνουν τα δοκιμαστικά και το βράδυ θα ακολουθήσει η επίσημη έναρξη στην πλατεία των Φιλιατρών ενώ την Κυριακή θα διεξαχθεί ο κυρίως αγώνας.
Η ανακοίνωση - κάλεσμα της Αγωνιστικής Λέσχης Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Φιλιατρών αναφέρει: «Η ΑΛΜΑ ιδρύθηκε το 2004. Σκοπός της ήταν η εμπλοκή της πόλης μας με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Εξι χρόνια αργότερα καταφέραμε να διοργανώσουμε το πρώτο στην ιστορία της πόλης μας χωμάτινο ράλι σπριντ. Οπως και η Εράνη,  έτερος αθλητικός σύλλογος της πόλης που χρόνια τώρα διαπρέπει, έτσι και η ΑΛΜΑ πιστεύει ότι αυτός ο αγώνας που μετράει στο ελληνικό πρωτάθλημα θα είναι ένα από τα καλύτερα αθλητικά γεγονότα που θα βοηθήσει τον τόπο μας γενικότερα. Το μόνο που ζητάει η λέσχη μας είναι η συμμετοχή μας με όποιο τρόπο νομίζει ο καθένας. Το τριήμερο 29-31 Οκτωβρίου θα είναι μέρες γιορτής και τα καταστήματα θα είναι ανοικτά. Οσοι επαγγελματίες θελήσουν να αναρτήσουν διαφημιστικά στην ειδική διαδρομή του αγώνα αλλά και στην πλατεία των Φιλιατρών μπορούν να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο 27610 32436».