Πέμπτη, 21 Ιουλίου 2011 15:11

Η μεγάλη ανατροπή από το σκάφος Blue Line

Γράφτηκε από την

Στην πρώτη θέση της γενικής βαθμολογίας της κατηγορίας ORC I πέρασε πλέον το σκάφος BLUE LINE. Το σκάφος από την Καλαμάτα έκανε σήμερα την ιστιοδρομία της ζωής του κερδίζοντας την πρώτη θέση της inshore ιστιοδρομίας η οποία συνδυάστηκε με την γενικότερη επικράτηση των μικρών σκαφών του αγώνα, που έφερε τα αποτελέσματα πάνω – κάτω.
Στον αγώνα που έγινε έξω από το Πυθαγόρειο της Σάμου επικρατούσαν ασθενείς Βόρειοι άνεμοι με αρκετές εναλλαγές εντάσεως και διευθύνσεως που ήθελαν γερά νεύρα και εξαιρετικές ιστιοπλοϊκές ικανότητες που όπως φάνηκε είχαν στις αποσκευές τους τόσο το πλήρωμα από την Καλαμάτα, όσο και το πλήρωμα του σκάφους ΜΑΙΣΤΡΟΣ πού κέρδισε την κατηγορία ORC CLUB.
Σήμερα το βράδυ στο Πυθαγόρειο της Σάμου θα γίνουν οι απονομές των δύο ιστιοδρομιών και τοπική γιορτή, ενώ τα σκάφη του 48ου Ράλλυ Αιγαίου φεύγουν αύριο το πρωί με πορεία για τις ΟΙΝΟΥΣΣΕΣ.
Αναλυτικά οι τρεις πρώτοι της 3ης ιστιοδρομίας ( Inshore – Σάμος )
1. 2. 3.
BLUE LINE Γ. Δρακόπουλος AFRODITI SOLARISΒ. Μηλιώτης VENTUS – PORCELANAΜ. Κλουβάς & Μ. Κωνσταντινίδης
Οι τρεις πρώτοι της γενικής μετά από τρείς ιστιοδρομίες στην αγωνιστική κατηγορία ORCi 1.BLUELINEΓ .Δρακόπουλοςβ9,75βαθμοί 2. BOOKER AMITA MOTION Δ. Δεληγιάννης 11 βαθμοί 3. BRAVE-OVS INDUSTRYΓ. Βασιλόπουλος 16,25 βαθμοιΟι τρεις πρώτοι της γενικής μετά από τρείς ιστιοδρομίες στην κατηγορία ORC Club 1.MAISTROSΑ. Καραγιαννίδης 3,75 Βαθμοί 2.EL VIENTO Ε. Κοβατζής 9,25Βαθμοί 3. TRINITY W. Kraher. 12,5 Βαθμοί


NEWSLETTER