Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 06 Ιουνίου 2019 18:53

Τα καλύτερα μας τα άφησαν για το τέλος (βίντεο)

Γράφτηκε από τον
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(3 ψήφοι)
Τα καλύτερα μας τα άφησαν για το τέλος (βίντεο)

Εκεί που νομίζαμε πως τα είχαμε δει όλα αυτά τα χρόνια, τα καλύτερα μας τα φύλαγαν για το τέλος.

Ο λόγος για τα τραγελαφικά που έλαβαν χώρα το μεσημέρι της Τετάρτης στην Τρίπολη, πριν και κατά τη διάρκεια της συνέντευξης του περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρου Τατούλη.

Από όπου κι αν το πιάσεις, κάθε σχολιασμός περισσεύει. Η Ντίνα Νικολάκου εκτός ελέγχου να προσπαθεί να... ρυθμίσει ποιος θα παραστεί στη συνέντευξη και ποιος όχι και στη συνέχεια να ακολουθούν διάλογοι που θα ζήλευαν ακόμα και σεναριογράφοι.

Στην πραγματικότητα τέτοιου τύπου σκηνικά είναι ενδεικτικά της φάσης, στην οποία βρίσκεται σύσσωμο το στρατόπεδο Τατούλη, το οποίο φαίνεται πως από την υπερβολική σιγουριά για επικράτηση στις εκλογές δεν ήταν σε καμία περίπτωση έτοιμο να διαχειριστεί την ήττα που τελικά ήρθε.

Είναι όμως αυτά... προεόρτια όλων όσα θα βλέπουμε από Σεπτέμβριο στις συνεδριάσεις του Περιφερειακού Συμβουλίου ή μήπως το υπό ίδρυση πολιτικό φόρουμ, που προανήγγειλε ο περιφερειάρχης θα τον αναγκάσει να ρίξει τους τόνους του επιτελείου του; Αναμφισβήτητα πάντως το χθεσινό σκηνικό ήταν... ιστορικό, καθώς σαν κι αυτό ελάχιστα παρατηρήθηκαν στη διάρκεια της 9ετίας Τατούλη στην Πελοπόννησο.

Σε κάθε περίπτωση καθένας μπορεί απρόσκοπτα να βγάλει τα δικά του συμπεράσματα παρακολουθώντας τα βίντεο που κυκλοφορούν από χθες στο Διαδίκτυο και έχουν καταγράψει καρέ - καρέ τα όσα διημείφθησαν στην έδρα της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Χωρίς αμφισβήτηση όμως το τέλος είναι περισσότερο εκκωφαντικό από όσο θα μπορούσε να φανταστεί ο μέσος πολίτης της Πελοποννήσου.

 

 

 

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 06 Ιουνίου 2019 18:32