Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Σάββατο, 26 Φεβρουαρίου 2011 14:14

Η "εύκολη" λεία

Γράφτηκε από την
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Το ξέρατε ότι και στην πόλη της Καλαμάτας κυκλοφορούν ανάμεσά μας…  μάνατζερ μοντέλων; Αν όχι, μπορείτε πλέον να κοιμάστε ήσυχες, αν έχετε διακαή πόθο να σας ανακαλύψει σύντομα κάποιος «κυνηγός ταλέντων». Σημαντικά θα βοηθήσει το αν είστε μικρούλα, νοστιμούλα και δε φέρνετε ιδιαίτερες αντιρρήσεις.

Πριν λίγες μέρες, ένας κυριούλης γύρω στα 40 πλησίασε ανήλικη μετανάστρια που ζει στην πόλη τα τελευταία χρόνια και της έκανε τις παρακάτω ερωτήσεις, με τη συγκεκριμένη σειρά και με το συγκεκριμένο στόχο. Πρώτον τη ρώτησε αν είναι από την Καλαμάτα. Πολύ λογική ερώτηση, «για να σπάσει ο πάγος», ειδικά τη στιγμή που η κοπέλα είναι έγχρωμη, όπως όλες οι Καλαματιανές εξάλλου.

Η επόμενη ερώτηση ήταν το αν ξέρει κάποια άλλη κοπέλα που να καθαρίζει σπίτια. Γιατί δεν υπήρχε πιθανότητα η ίδια να πηγαίνει στο σχολείο ή να σπουδάζει, μόνο σκάλες είναι φτιαγμένες μερικές γυναίκες να καθαρίζουν. Αμέσως επόμενη - και με ειρμό - ερώτηση ήταν το αν ξέρει κάποια άλλη φίλη της… που να κάνει μασάζ! Εύκολα, από τη χλωρίνη και τη σκάλα πέρασε ο κυριούλης στα αρωματικά έλαια και στις μαλάξεις. Μέχρι να καταλήξει στην "κομβική" ερώτηση για το αν θέλει το κοριτσάκι να λάβει μέρος σε μια επίδειξη μόδας εσωρούχων, που πρόκειται να γίνει εδώ στην Καλαμάτα (λέμε τώρα).

«Ευάλωτη» κοινωνική ομάδα, ίσως όσο καμία άλλη, οι αλλοδαπές έφηβες, ειδικά αν ακόμη δεν έχουν προλάβει να μάθουν καλά τη γλώσσα. Οι φαλλοκράτες και οι εμετικοί τυχοδιώκτες του κέρδους και της πρόσκαιρης απόλαυσης… μόνο σε αυτόν τον τομέα δεν κάνουν διακρίσεις, μόνο εκεί δεν είναι ρατσιστές… Η νεαρή «σάρκα» εξάλλου ως προϊόν είναι πιο ευπώλητη και δελεαστική από τις υπόλοιπες, όποιο χρώμα και αν έχει.