Τετάρτη, 18 Ιανουαρίου 2012 17:49

Αποχαιρετισμός στο φίλο και συναγωνιστή Κούλη Γρηγοράκο

Γράφτηκε από την




Αγαπητοί Φίλοι και Φίλες.
 Σήμερα η Αρκαδία, η Τρίπολη, ο κόσμος της εργασίας, της ανθρωπιάς, της αλληλεγγύης και των αγώνων για μια πιο δίκαιη και ανθρώπινη ζωή, αποχαιρετούν με σφιγμένη την καρδιά ένα φίλο, έναν συμπολίτη, έναν συναγωνιστή στους αγώνες για μια ομορφότερη πόλη, για μια πιο ανθρώπινη Αστυνομία, για μια καλύτερη ζωή όλων των συναδέλφων του και όχι μόνο!!!
Αποχαιρετούν με δακρυσμένα μάτια, περίλυποι και σκεπτικοί, τον Κυριακούλη Γρηγοράκο που θα μείνει ανάμεσα στους φίλους για παντοτινά γνωστός, ως ο καλόκαρδος, ο καταδεκτικός, ο ταπεινός ο ξεχωριστός για όλους, ο φίλος μας Κούλης!!!
Ο πόνος για τον άδικο και τόσο πρόωρο χαμό του, είναι περισσότερος, είναι απαρηγόρητος γιατί ο Κούλης μας έφυγε εξ αιτίας τρακαρίσματος που του συνέβηκε κατά τη διάρκεια της μετάβασής του σε εργασία της Ομοσπονδίας των Αστυνομικών που θα γινότανε στα Γιάννενα, όπου δυστυχώς δε θα φτάσει ποτέ για να μεταφέρει τα προβλήματα των συναδέλφων του και τις προτάσεις για τη λύση τους!!!
Για όσους συναγωνιστές του, μένουμε πίσω, πέφτει βαρύ το φορτίο της υπόσχεσης ότι θα συνεχίσουμε τον αγώνα ,αυτόν που ο Κούλης μας πίστευε και κατέθεσε ακόμη και την ίδια του τη ζωή!!!
Στην οικογένειά του, στους οικείους του και στους συναδέλφους του, καταθέτουμε τα πιο αληθινά και θερμά συλλυπητήριά μας και ευχόμαστε να είναι ελαφρύ και φιλόξενο το χώμα που σε λίγο θα τον σκεπάσει!!!!


18/01/2012
Τάσος Παπαζαχαρίας

Μέλος του Συντονιστικού Οργάνοu
Της Δημοτικής Κίνησης Δήμου Τρίπολης
ΜΑΝΤΙΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ
tasospapazax.blogspot.com


NEWSLETTER