Παρασκευή, 03 Φεβρουαρίου 2012 16:36

Κάποιοι πήγαν τελευταίοι στο ΠΑΣΟΚ, βρήκαν τις κατσαρόλες άδειες, φύγαν και τώρα θέλουν να σώσουν την κοινωνία μας

Γράφτηκε από την

Δεν είναι πολύ μακριά!!! Δεν πέρασε πολύς καιρός!!!
Οταν κάποιοι «αγωνιστές» του γλυκού νερού!!!  Βαρέθηκαν να είναι εκτός πανηγυριού!!!Έξω από το πάρτυ!!!Απόντες από τα συμπόσια που απολάμβαναν τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ!!! και επειδή αισθάνονταν άβολα με αυτή τους την απουσία!!!     Βαπτίστηκαν ορθόδοξοι Πασόκοι!!! Φόρεσαν  την κελεμπία  του φανατικού υποστηρικτή των Πασοκικών απόψεων και ιδεοληψιών!!! Φωτογραφήθηκαν, όπως συνηθίζεται  με Πασοκικούς παράγοντες, προκειμένου να αποκτήσουν κάρτα ελευθέρας διακίνησης εντός του ΠΑΣΟΚ!!! και Όταν  υποβλήθηκαν σε όλη αυτή την ανωτέρω διαδικασία με επιτυχία!!! Τι; Λέτε ότι έπαθαν οι άνθρωποι !!!
Διαπιστώσανε ότι οι κατσαρόλες μέσα στο οινομαγειρείο του ΠΑΣΟΚ ήτανε άδειες!!!. Βρήκανε πεταμένα κάτω στο πάτωμα κουτάλες, πιρούνια και μαχαίρια!!! Βρήκανε αφημένα πάνω στα τραπέζια μόνο κόκαλα κι αυτά πολύ καλά ξεκοκαλισμένα!!! Απουσίαζαν οι μάγειροι και οι σερβιτόροι!!! Και έτσι, μείνανε με τις πετσέτες κρεμασμένες στο λαιμό και τα μανίκια τους ανασηκωμένα!!!!
Ωωωω!!! Τι προδοσία  είναι αυτή !!! Ανέκραξαν μετά μανίας!!! Βλέποντας την ως άνω εικόνα εγκατάλειψης των οινομαγειρείων του ΠΑΣΟΚ. 
Kάνοντας στροφή μόνο 90 μοιρών, αγανακτισμένοι από την προδοσία, πήρανε το δρόμο της επιστροφής περίλυποι στην αρχή, αλλά αισιόδοξοι στην συνέχεια, αφού  έχουν σχεδιάσει να καταγγείλουν με κάθε ευκαιρία και σε κάθε τόνο, το φαγοπότι  και την ατσαλιά που βρήκαν και άφησαν πίσω τους οι του ΠΑΣΟΚ, διακηρύσσοντας ότι αυτοί πλέον θα σώσουν την κοινωνία μας από τη ρεμούλα  και την  ασυδοσία!!!
Άμοιροι!!! Αφελείς!!! Ανόητοι!!! Αφήσατε τόσα χρόνια την ευκαιρία, με τα Λουκούλλεια γεύματα μέσα στο ΠΑΣΟΚ!!! και αποφασίσατε να πάτε την τελευταία στιγμή!!! Καλά να πάθετε!!! Τώρα όμως με άδεια τα στομάχια σας!!! Τα σάλια σας να τρέχουν !!!και Τα έντερά σας να γουργουρίζουν!!! Δεν θα ’χετε  τη δύναμη και το κουράγιο να τρέξετε!!! Να φωνάξετε!!! Να πείσετε τον Ελληνικό Λαό, ότι εσείς θα τον σώσετε!!!
Προσοχή όμως, μήπως  από την πρεμούρα σας ξεχάσετε και τρέχετε στα χωριά και στις πόλεις, με την πετσέτα του φαγητού κρεμασμένη στο λαιμό και τα μαχαιροπίρουνα στα χέρια σας!!! Όχι για τίποτε άλλο!!! Αλλά μήπως κατά λάθος ή από απροσεξία βγάλετε κανένα μάτι!!!

Τάσος Παπαζαχαρίας


NEWSLETTER