Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 07 Μαϊος 2021 11:45

Εχει παραλία η... Καλαμάτα;

Γράφτηκε από τον
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(8 ψήφοι)
Εχει παραλία η... Καλαμάτα;

Έχει παραλία η Καλαμάτα; Πριν σπεύσει να απαντήσει ο δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος, καλό είναι να ρίξει πρώτα μια ματιά στην ενότητα "Παραλίες" της ιστοσελίδας mythicalpeloponnese.gr.

Έχει παραλία η Μεσσήνη; Πριν σπεύσει να απαντήσει ο δήμαρχος Μεσσήνης Γιώργος Αθανασόπουλος, καλό είναι να ρίξει πρώτα μια ματιά στην ενότητα "Παραλίες" της ιστοσελίδας mythicalpeloponnese.gr.

Έχει παραλία η Στούπα; Πριν σπεύσει να απαντήσει ο δήμαρχος Δυτικής Μάνης Δημήτρης Γιαννημάρας, καλό είναι να ρίξει πρώτα μια ματιά στην ενότητα "Παραλίες" της ιστοσελίδας mythicalpeloponnese.gr. Εχει παραλία η Φοινικούντα; Πριν σπεύσει να απαντήσει ο δήμαρχος Πύλου - Νέστορος Παναγιώτης Καρβέλας, καλό είναι να ρίξει πρώτα μια ματιά στην ενότητα "Παραλίες" της ιστοσελίδας mythicalpeloponnese.gr.

Έχει παραλία το Καλό Νερό; Πριν σπεύσει να απαντήσει ο δήμαρχος Τριφυλίας Γιώργος Λεβεντάκης, καλό είναι να ρίξει πρώτα μια ματιά στην ενότητα "Παραλίες" της ιστοσελίδας mythicalpeloponnese.gr.

Σύμφωνα λοιπόν με την επίσημη ιστοσελίδα της Περιφέρειας Πελοποννήσου, στη Μεσσηνία υπάρχουν μόνο δύο παραλίες: Της Βοϊδοκοιλιάς και της... Σαπιέντζας. Οι υπόλοιπες παραλίες της Μεσσηνίας έχουν εξαφανιστεί από τον... ψηφιακό χάρτη και κανένας δεν μπήκε στον κόπο να διορθώσει το λάθος μια βδομάδα μετά την πρεμιέρα της ιστοσελίδας στο Διαδίκτυο. Σύμφωνα με την ίδια ιστοσελίδα η Περιφέρεια Πελοποννήσου έχει μόνο 16 παραλίες, ενώ οι Μεσσήνιοι γνωρίζουν ότι 16 παραλίες τουλάχιστον έχει μόνο ο Δήμος Πύλου - Νέστορος.

Από εδώ και πέρα δεν πρόκειται να ασχοληθώ ξανά με την ιστοσελίδα που δυσφημεί την Πελοπόννησο με πρόδηλα λάθη, τα οποία εντοπίζει ακόμα και όποιος δεν έχει ταξιδέψει ποτέ στη ζωή του. Ούτε με ενδιαφέρει αν η δυσφήμηση είναι προϊόν αφέλειας, ανεπάρκειας ή αρπαχτής.

Απευθύνω έκκληση όμως στον περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα να αποσύρει τη mythicalpeloponnese.gr μέχρι τουλάχιστον να διορθωθούν τα πρόδηλα λάθη και να προστεθούν τα αυτονόητα. Αν ζητήσει και αποζημίωση για τη δυσφήμηση, ακόμα καλύτερα.

lathanasis@gmail.com

Θανάσης Λαγός

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 30 Νοεμβρίου 2021 20:06