Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 05 Ιανουαρίου 2015 13:46

Μέγας Καζαμίας 2015

Γράφτηκε από τον
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(3 ψήφοι)

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ



Ο νικητής των εκλογών Αλέξης Τσίπρας σχηματίζει κυβέρνηση συνασπισμού με τους Ανεξάρτητους Ελληνες. Ο Πάνος Καμμένος αναλαμβάνει υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και απαγορεύει τους ψεκασμούς δακοκτονίας.

Την ίδια ώρα ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας ετοιμάζεται να ταξιδέψει στις Βρυξέλλες για να σκίσει στην Γκραν Πλας το μνημόνιο.
Ο φιλελεύθερος δήμαρχος Καλαμάτας Παναγιώτης Νίκας μετά τη μαρίνα της πόλης αποκτά και το αεροδρόμιο.
Ο φιλελεύθερος περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης απαντά κάνοντας περιφερειακές επιχειρήσεις τα λιμάνια Γυθείου και Ναυπλίου.

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ



Ο Αντώνης Σαμαράς, μετά την οδυνηρή ήττα και στο πλαίσιο εκσυγχρονισμού του κόμματος, μετονομάζει τη Νέα Δημοκρατία σε... Νέα Μεσσηνία. Αμέσως αποχωρεί από το κόμμα η νεοεκλεγείσα βουλευτίνα Εύη Τατούλη και ιδρύει τη Νέα Πελοπόννησο. Στην  Γκραν Πλας των Βρυξελλών ο Αλέξη Τσίπρας σκίζει το μνημόνιο... και τα φλας των τουριστών παίρνουν φωτιά. Για κάθε φωτογραφία με το σκισμένο μνημόνιο ο νέος πρωθυπουργός εισπράττει 20 ευρώ και τα χρήματα πάνε στο ταμείο για την αποπληρωμή του δανείου.
Ο φιλελεύθερος δήμαρχος Καλαμάτας Παναγιώτης Νίκας μετά το αεροδρόμιο της πόλης αποκτά και την Υπαπαντή.
Απαντώντας ο φιλελεύθερος περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης κάνει περιφερειακές επιχειρήσεις τις Μονές Βουλκάνου και Δήμιοβας.

ΜΑΡΤΙΟΣ



Ο Αλέξης Τσίπρας πάει στο Βερολίνο και σκίζει στην Πύλη του Βραδεμβούργου ένα... ταγέρ της Αγγελας Μέρκελ. Για κάθε φωτογραφία με το σκισμένο ταγέρ ο πρωθυπουργός εισπράττει 100 ευρώ και τα χρήματα πάνε στο ταμείο για την αποπληρωμή του δανείου.
Ο φιλελεύθερος δήμαρχος Καλαμάτας Παναγιώτης Νίκας μετά την Υπαπαντή αποκτά και το ΤΕΙ Πελοποννήσου.
Απαντώντας ο φιλελεύθερος περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης κάνει περιφερειακή επιχείρηση το Πανεπιστήμιο. 

ΑΠΡΙΛΙΟΣ



Γίνεται κυβερνητικός ανασχηματισμός. Ο Πάνος Καμμένος αναλαμβάνει υπουργός Εθνικής Αμυνας και αμέσως πηγαίνει στο Σύνταγμα για να σκίσει τα... καλσόν των ευζώνων της προεδρικής φρουράς. Οι συλλεκτικές φωτογραφίες ανταλλάσσονται με τα ομόλογα του ελληνικού χρέους.
Ο φιλελεύθερος δήμαρχος Καλαμάτας Παναγιώτης Νίκας μετά το ΤΕΙ Πελοποννήσου αποκτά και το Κάστρο της πόλης.
Απαντώντας ο φιλελεύθερος περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης καταλαμβάνει το Νιόκαστρο και το Παλαμίδι.

ΜΑΪΟΣ

Ραγδαίες εξελίξεις στην παγκόσμια οικονομία, μετά τη εξόφληση του ελληνικού χρέους με φωτογραφίες σκισμένων μνημονίων, ταγέρ και καλσόν. Ο Πούτιν πληρώνει με... σέλφις τους πιστωτές της Ρωσίας και ο Ερντογάν σκίζει τα ρούχα του στην πλατεία Ταξίμ για να κάνει υπερδύναμη την Τουρκία.
Ο φιλελεύθερος δήμαρχος Καλαμάτας Παναγιώτης Νίκας μετά το ΤΕΙ Πελοποννήσου αποκτά και το... Στρατόπεδο Παπαφλέσσα.
Απαντώντας ο φιλελεύθερος περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης καταλαμβάνει την 120 ΠΕΑ.

ΙΟΥΝΙΟΣ

Οι οικονομολόγοι σκίζουν τα πτυχία τους, γιατί δεν είχαν αντιληφθεί νωρίτερα το σχέδιο των σκισμένων μνημονίων, ταγέρ και καλσόν. Την ίδια ώρα οι γιάπηδες της Γουόλ Στριτ σκίζουν τις μετοχές τους για να πουλήσουν φωτογραφίες.
Ο φιλελεύθερος δήμαρχος Καλαμάτας Παναγιώτης Νίκας μετά το Στρατόπεδο Παπαφλέσσα παίρνει στην κατοχή του και τα ξενοδοχεία της πόλης.
Απαντώντας ο φιλελεύθερος περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης κάνει περιφερειακές επιχειρήσεις τις καφετέριες.

ΙΟΥΛΙΟΣ

Ο Αλέξης Τσίπρας και ο Πάνος Καμμένος βραβεύονται με Νόμπελ Οικονομίας για την εξόφληση του ελληνικού χρέους με φωτογραφίες σκισμένων μνημονίων, ταγέρ και καλσόν. Ο Γιώργος Παπανδρέου ξεκινάει ανένδοτο, με σύνθημα «Φωτογραφίες υπάρχουν».
Ο φιλελεύθερος δήμαρχος Καλαμάτας Παναγιώτης Νίκας μετά τα ξενοδοχεία της πόλης αποκτά και τους φούρνους.
Απαντώντας ο φιλελεύθερος περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης κάνει περιφερειακές επιχειρήσεις τα κρεοπωλεία.

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ



Ο Αντώνης Σαμαράς πηγαίνει στο Ζάππειο και ξεκινάει αντιφωτογραφικό αγώνα, τονίζοντας ότι το μέλλον ανήκει στο βίντεο. Κατηγορεί την κυβέρνηση ότι ξεπούλησε τα σκισμένα μνημόνια, ταγέρ και καλσόν ενώ μπορούσε να βγάλει τα διπλάσια με βίντεο HD.
Ο φιλελεύθερος δήμαρχος Καλαμάτας Παναγιώτης Νίκας μετά τους φούρνους της πόλης αποκτά και τα εμπορικά καταστήματα.
Απαντώντας ο φιλελεύθερος περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης κάνει περιφερειακές επιχειρήσεις τα σούπερ μάρκετ.

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος φωτογραφίζεται σε μπαξέδες με σκισμένη τη διακήρυξη της 3ης Σεπτέμβρη. Ο Γιώργος Παπανδρέπου απαντά σκίζοντας το συμβόλαιο με το λαό που είχε συνάψει ο πατέρας του.
Ο φιλελεύθερος δήμαρχος Παναγιώτης Νίκας μετά τα εμπορικά της πόλης αποκτά και το Νοσοκομείο Καλαμάτας.
Απαντώντας ο φιλελεύθερος περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης κάνει περιφερειακή επιχείρηση το Παναρκαδικό.

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ



Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης αποχωρεί από τον ΣΥΡΙΖΑ κατηγορώντας τον Αλέξη Τσίπρα ότι έσκισε τις φωτογραφίες του Λένιν και του Στάλιν. Η κυβέρνηση πέφτει και προκηρύσσονται εκλογές. Η παγκόσμια κοινότητα για μια ακόμα φορά στρέφει με αγωνία το βλέμμα της στην Ελλάδα.
Ο φιλελεύθερος δήμαρχος Καλαμάτας Παναγιώτης Νίκας μετά το νοσοκομείο της πόλης αποκτά και τον... περιφερειακό δρόμο.
Απαντώντας ο φιλελεύθερος περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης κάνει περιφερειακή επιχείρηση τον "Μορέα".

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ



Στις εκλογές πρώτο κόμμα αναδεικνύεται η Νέα Πελοπόννησος της Εύης Τατούλη, και αξιωματική αντιπολίτευση η Νέα Μακεδονία του Παναγιώτη Ψωμιάδη. Η Νέα Μεσσηνία εκλέγει μόνο έναν βουλευτή, τον Αντώνη Σαμαρά, και αμέσως η Ντόρα Μπακογιάννη αποχωρεί για να ιδρύσει τη Νέα Κρήτη.
Ο φιλελεύθερος δήμαρχος Καλαμάτας Παναγιώτης Νίκας μετά τον περιφερειακό αποκτά και την... καπνοβιομηχανία Καρέλια.
Απαντώντας ο φιλελεύθερος περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης κάνει περιφερειακές επιχειρήσεις τα εργοστάσια της ΔΕΗ στη Μεγαλόπολη.

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ



Ο Πέτρος Τατούλης συγκρούεται με την κόρη του και κηρύσσει την ανεξαρτησία της Λαϊκής Δημοκρατίας της Πελοποννήσου.
Απαντώντας ο Παναγιώτης Νίκας κηρύσσει την ανεξαρτησία του Πριγκιπάτου της Ιζαμπώς και παράλληλα ανακοινώνει ότι τα καρναβάλια θα διαρκούν όλο το χρόνο.
Ο φιλελεύθερος δήμαρχος Καλαμάτας Παναγιώτης Νίκας και ο φιλελεύθερος περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης αποκτούν την "Ελευθερία" και με απολύουν για να να μην ξαναγράψω καζαμία.

...Καλή Χρονιά!

Θανάσης Λαγός
e-mail: lathanasis@yahoo.gr

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 05 Ιανουαρίου 2015 21:30