Εκπληκτικό πρωινό για τα παιδιά, αλλά το αγαπούν και οι ενήλικες. Ιδανική λύση για συνοδευτικό ή ακόμη για κυρίως πιάτο ως ελαφρύ γεύμα… για παρέες, για κεφάτες βραδιές ή για…
Τρώγονται πασπαλισμένα με ζάχαρη ή μέλι ως γλύκισμα αλλά και αλμυρά με τυρί και χοντρολιές για κολατσιό. Με λάδι, αλεύρι και αβγό, υλικά που δεν έλειπαν από κανένα μανιάτικο σπίτι,…
Συνήθως, οι δίπλες φτιάχνονται για να γιορταστεί ένα γεγονός το οποίο επιθυμούμε να επαναληφτεί - να "διπλώσει" όπως λένε. Σερβίρεται σε όλες τις γιορτές - χαρές της ζωής.
Αφράτη, αρωματική, νοστιμότατη, με πλούσια υφή. Σας την προτείνω, όχι μόνο σαν Βασιλόπιτα αλλά και σαν ιδιαίτερα νόστιμο κέικ, ιδανικό για ένα θρεπτικό πρωινό.
Τα βουτήξαμε σε ένα σιρόπι αρωματισμένο με εσπεριδοειδή και ανακαλύψαμε ότι του πάει πολύ, αλλά και σε σοκολάτα! Δοκιμάστε τα και σίγουρα θα τα απολαύσετε...
Ένα γλυκό σοκολάτας πάντα χρειάζεται σε δύσκολες στιγμές... ή μετά από ένα Χριστουγεννιάτικο γεύμα. Αυτή η συνταγή είναι τόσο απλή, που θα γίνει η αγαπημένη σου!
Εύκολοι, νόστιμοι και αφράτοι, με πλούσιο άρωμα βουτύρου για τις γιορτές και όχι μόνο! Με μπόλικο αμύγδαλο που πείθει ακόμα και όσους δεν τους έχουν αδυναμία.
Μια μικρότερη έκδοση της τηγανίτας –ποσότητα αντίστοιχη με μια κουταλιά της σούπας ζυμάρι. Τρώγονται ζεστές εξίσου ευχάριστα σ’ ένα πλούσιο πρωινό, αποτελεί εξαιρετικό επιδόρπιο μετά από ένα γεύμα και συνοδεύει…
Η ΜΕΛΙ-τζάνα δεν τρώγεται μόνο αλμυρή! Ένα από τα καλύτερα γλυκά του καλοκαιριού που συνοδεύει θαυμάσια τον ελληνικό καφέ.Είναι λίγο μπελαλίδικο, όμως αξίζει τον κόπο.
Καταναλώνεται κατά τη διάρκεια όλου του έτους, όμως έχει συνδεθεί άρρηκτα με τις ημέρες της Λαμπρής. Η επιλογή μας επικεντρώθηκε στα μαστιχωτά με δυνατό άρωμα από μαχλέπι, μαστίχα και κακουλέ.…
Μια από τις πιο δημοφιλής πίτες στην Ελλάδα θα μπορούσε να είναι η γαλατόπιτα! Το γλυκό της Τυρινής. Πρώτη ύλη για αυτήν είναι το γάλα και τα αυγά. Πασπαλισμένη με…