Πέμπτη, 22 Ιουνίου 2023 12:15

Tο 2025 η κυκλοφορία του iPhone SE 4

Tο 2025 η κυκλοφορία του iPhone SE 4

Έχει περάσει καιρός από την τελευταία κυκλοφορία της σειράς iPhone SE και η Apple φαίνεται πως δεν σχεδιάζει άμεσα την κυκλοφορία κάποιου νέου «φθηνού» iPhone.

Σύμφωνα με τους αναλυτές Blayne Curtis και Tom O’Malley της Barclays, η Apple δεν θα κυκλοφορήσει ούτε μέσα στο 2024 το iPhone SE 4, μεταφέροντας το λανσάρισμά του το νωρίτερο το 2025. Η συσκευή εκτιμάται πως θα προσφέρει σχεδιασμό αντίστοιχο με αυτόν του iPhone XR, με αναβαθμισμένα εσωτερικά parts και καλύτερες κάμερες, ενώ δεν είναι ακόμη σαφές αν θα προτιμηθεί η λύση του Face ID ή του Touch ID. Το τελευταίο διάστημα ακουγόταν πως το iPhone SE 4 θα είναι το πρώτο τηλέφωνο της εταιρείας με το 5G modem που θα σχεδιάζει η ίδια, αλλά ίσως και αυτά τα σχέδια πάνε πιο πίσω.

O γνωστός αναλυτής Ming-Chi Kuo σημειώνει πως τα πρώτα custom modems της Apple για τα iPhone θα μπουν σε μαζική παραγωγή το 2025, κάτι που σημαίνει πως θα τα δούμε είτε στο iPhone SE 4, είτε στα μοντέλα της σειράς iPhone 17.

Μέχρι τότε, τα συγκεκριμένα parts θα τα προμηθεύεται η Apple από την Qualcomm. Ακόμη, όπως αναφέρει το gazzetta, ο Kuo εκτιμά πως το iPhone SE 4 θα φέρει κάτι από iPhone 14, με οθόνη 6.1 ιντσών, Face ID στο notch στο επάνω μέρος της οθόνης, αλλά και ανεβασμένη τιμή έως και 100 δολάρια σε σχέση με το παρελθόν.