Παρασκευή, 01 Μαρτίου 2024 09:06

Μεσσηνία: Απίστευτη κτηνωδία με φόλες στο Κοπανάκι (ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ)

 

Απίστευτη κτηνωδία αποκαλύφθηκε χθες το πρωί στο Κοπανάκι, καθώς άγνωστος ή άγνωστοί σκόρπισαν το θάνατο σε αδέσποτα σκυλιά του χωριού ρίχνοντάς τους φόλες.

Οι στυγνοί εγκληματίες άφησαν πίσω τους τουλάχιστον 7 σκυλιά και μία γάτα νεκρά, προκαλώντας αποτροπιασμό και θλίψη, αφού με βάρβαρο τρόπο δολοφόνησαν τα αθώα ζώα, κάποια από το οποία είχαν στειρωθεί και τα τάιζαν κάτοικοι του χωριού.

Το αποτρόπαιο έγκλημα άρχισε να αποκαλύπτεται χθες από νωρίς το πρωί, όταν κάτοικοι έβρισκαν νεκρά σκυλιά να κείτονται στο έδαφος δηλητηριασμένα από τις φόλες που είχαν πέσει το προηγούμενο βράδυ.

«Ντράπηκε και η ντροπή» μας είπε μεταφέροντάς μας το τραγικό συμβάν κάτοικος της περιοχής, συμπληρώνοντας πως αυτό το έγκλημα δεν θα πρέπει να μείνει ατιμώρητο. Παράλληλα και άλλοι κάτοικοι εξέφρασαν την αγανάκτησή τους είτε επικοινωνώντας μαζί μας είτε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Επίσης μας είπαν ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ρίχνουν φόλες στο χωριό τους.

Το ζητούμενο είναι ο εγκληματίας ή οι εγκληματίες να εντοπιστούν και να οδηγηθούν στη δικαιοσύνη, καθώς δεν μπορούν να παραμένουν ατιμώρητοι.

Σύμφωνα με ενημέρωση του αντιδημάρχου Τριφυλίας Βασίλη Τζανέτου βρέθηκαν θανατωμένα 7 σκυλιά και μια γάτα. Δύο από αυτά μεταφέρθηκαν σε κτηνίατρο για τοξικολογικές εξετάσεις, ενώ βρέθηκε και μια φόλα που παραδόθηκε στην Αστυνομία. “Καταδικάζουμε αυτή την εγκληματική ενέργεια  και εκφράζουμε την αντίθεση μας σε σε αυτού του είδους τις πρακτικές”, σημείωσε ο κ. Τζανέτος.

Κ.Μπ.