Σάββατο, 16 Δεκεμβρίου 2023 19:52

Χριστουγεννιάτικο bazaar από τα Παιδικά Χωριά SOS

 

Το καθιερωμένο τους Χριστουγεννιάτικο bazaar διοργανώνουν και φέτος τα Παιδικά Χωριά SOS στο Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας.

Η εορταγορά είναι επισκέψιμη από τις 9 π.μ. έως τις 2 μ.μ. και από τις 5 μ.μ. έως τις 9 μ.μ.. μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα.

Παραδοσιακά κάλαντα θα ψάλλει αύριο Κυριακή  στις 11.30 π.μ. η παιδική χορωδία του Πολιτιστικού Συλλόγου  Λαιίκων "Η Πρωτοπορεία" στο φουαγιέ του Δημοτικού Πνευματικού  Κέντρου Καλαμάτας, στηρίζοντας παράλληλα την χριστουγεννιάτικη εορταγορά των Παιδικών Χωριών SOS Καλαμάτας. Ακολούθως τα παιδιά της χορωδίας θα δραματοποιήσουν το χριστουγεννιάτικο παραμύθι "Συναγερμός στη Φάτνη", σε συνεργασία με την Λαϊκή Βιβλιοθήκη Καλαμάτας και τον Σύλλογο Αποφοίτων "Μαρία Κάλλας" του Μουσικού Σχολείου Καλαμάτας. Πρόκειται για μια χριστουγεννιάτικη παραμυθογιορτή, βασισμένη στο γνωστό παραμύθι του Τζιάνι Ροντάρι. Η εκδήλωση θα ξεκινήσει από το φουαγιέ και θα ολοκληρωθεί στο παιδικό τμήμα της Λαϊκής Βιβλιοθήκης στον 5ο όροφο του κτηρίου. Μουσική διεύθυνση: Νικόλας Παλαιολόγος, Διασκευή κειμένων, δραματοποίηση: Γιώργος Ηλιόπουλος.