Τρίτη, 14 Μαϊος 2024 17:59

Προσθήκη παιδιάτρου στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας

Με την παιδίατρο Ουρανία Μαγκώνη ενισχύθηκε το ιατρικό προσωπικό του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας, η οποία ορκίστηκε χθες αναλαμβάνοντας καθήκοντα.

Στη σχετική ανακοίνωση του αναπληρωτή διοικητή του Γ.Ν. Μεσσηνίας - Ν.Μ. Κυπαρισσίας Δημήτρη Λαμπρόπουλου τονίζεται: «Με χαρά σας γνωστοποιούμε ότι σήμερα 13/5/2024 ορκίστηκε και ανέλαβε υπηρεσία στη Νοσηλευτική Μονάδα μας η κ. Ουρανία Μαγκώνη, ως μόνιμος ιατρός ειδικότητας Παιδιατρικής με βαθμό Επιμελητή Β’ για την κάλυψη επιτακτικών αναγκών του Γ.Ν. Μεσσηνίας - Ν.Μ. Κυπαρισσίας.

Η κ. Ουρανία Μαγκώνη έρχεται να ενισχύσει το σημαντικό έργο που προσφέρει μέχρι σήμερα το ιατρικό προσωπικό της Παιδιατρικής Κλινικής του Γ.Ν. Μεσσηνίας - Ν.Μ. Κυπαρισσίας. Η παρουσία ενός πλέον παιδιάτρου ενισχύει το αίσθημα ασφάλειας στους γονείς και παρέχει τη δυνατότητα προγραμματισμού και πραγματοποίησης περαιτέρω δράσεων προληπτικών ιατρικών εξετάσεων σε επίπεδο πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας στα παιδιά της Τριφυλίας.

Καλωσορίζουμε την κ. Μαγκώνη, την ευχαριστούμε για την επιλογή της να προσφέρει τις υπηρεσίες της στον τόπο μας και της ευχόμαστε καλή δύναμη στο έργο της».

Κ.Μπ.