Κυριακή, 15 Μαϊος 2022 08:30

Νέες στηρίξεις για Πύργος - Τσακώνα

 

Τη στήριξή τους στο αίτημα για τον οδικό άξονα Πύργος - Καλό Νερό - Τσακώνα εκφράζει η Ένωση Ανεξάρτητων Φοιτητών Μεσσηνίας και η Ομάδα Ανεξάρτητων Πολιτών Τριφυλίας.

Όπως τονίζουν συμπαραστέκονται στον δίκαιο αγώνα των περιοχών απ’ όπου διέρχεται ο οδικός άξονας, καθώς αποτελεί προτεραιότητα ασφάλειας μετακινήσεων, ενώ συμβάλλει και στην τουριστική και οικονομική ανάπτυξη της περιοχής.

Σε σχετική τους ανακοίνωση τονίζουν: «Η Ένωση Ανεξάρτητων Φοιτητών Μεσσηνίας και η Ομάδα Ανεξάρτητων Πολιτών Τριφυλίας με αφορμή τις μαζικές δηλώσεις φορέων της Νοτιοδυτικής Πελοποννήσου για τον οδικό άξονα Πύργος - Καλό Νερό - Τσακώνα μαζί με την ενωτική φωνή εμπορικών συλλόγων και ξενοδόχων δηλώνει ότι συμπαραστέκεται στον δίκαιο αγώνα των περιοχών που διέρχεται ο οδικός άξονας, καθώς αποτελεί προτεραιότητα ασφάλειας μετακινήσεων αλλά και συμβάλλει στην τουριστική και οικονομική ανάπτυξη της περιοχής.

Δηλώνουμε ότι θα ενώσουμε τις φωνές μας στο δίκαιο αυτό αίτημα που απασχολεί δυστυχώς και τους φοιτητές της ΝΔ Πελοποννήσου που μετακινούνται καθημερινά στις σχολές τους. Θεωρούμε τον οδικό άξονα έργο πολιτισμού αν πραγματικά θέλουμε να λέμε ότι ανήκουμε στην Ευρώπη και να στηλιτεύσουμε το γεγονός ότι τα δεκάδες εικονοστάσια στον δρόμο από τα θύματα τροχαίων δεν αφήνουν καμία αμφιβολία για την άμεση έναρξή του».