Σάββατο, 13 Απριλίου 2024 15:50

Μεσσηνία: Εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ για το ευρωψηφοδέλτιο

 

Πέντε κάλπες θα στήσει ο ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία αύριο Κυριακή στη Μεσσηνία, για τις προκριματικές εκλογές για το ευρωψηφοδέλτιο.

Οπως ενημερώνει η Νομαρχιακή Επιτροπή του κόμματος, η εκλογική διαδικασία είναι ανοιχτή τόσο στα μέλη όσο και στους φίλους και μπορούν να ψηφίσουμε είτε στα εκλογικά κέντρα, είτε μέσω του isyriza.gr. Οι κάλπες ανοίγουν στις 8 το πρωί και κλείνουν στις 8 το βράδυ.

Η διαδικασία σε όλη την Ελλάδα αφορά τη στελέχωση 35 θέσεων του ευρωψηφοδελτίου (ανάμεσα σε πάνω από 200 υποψηφίους) για τις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου.

Στη Μεσσηνία τα εκλογικά κέντρα που θα λειτουργήσουν, είναι: 1. Καλαμάτα: ξενοδοχείο “Rex”. 2. Θουρία: Ζαχαροπλαστείο Καρδάση. 3. Μεσσήνη: Δημαρχείο 4. Κυπαρισσία: Γραφεία ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ. 5. Κορώνη: αίθουσα Κλάπα.

Στη Περιφέρεια Πελοποννήσου μέλη και φίλοι καλούνται να επιλέξουμε έναν/μία ανάμεσα στους Αναστάσιο Ξύδη, Αικατερίνα Πριφτάκη, Αριστείδη (Άρη) Σκούρτη, Δημήτρη Σταυρόπουλο,

Κωνσταντίνο Τσορώνη και Γιώργο Φαράντο.

“Οι ευρωπαϊκές πολιτικές καθορίζουν άμεσα τις ζωές μας και είναι υπόθεση όλων μας να στείλουμε αξιοκρατικά αυτούς που θα εκπροσωπήσουν επάξια τη χώρα και τις αξίες μας στο Κοινοβούλιο των λαών της Ευρώπης”, αναφέρει η Ν.Ε. Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ.