Παρασκευή, 06 Ιουλίου 2012 12:43

Εξιχνιάστηκαν 8 κλοπές και διαρρήξεις στην Κορινθία

Γράφτηκε από την
Εξιχνιάστηκαν 8 κλοπές και διαρρήξεις στην Κορινθία

 

Εξιχνιάστηκαν, μετά από εμπεριστατωμένη αστυνομική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, 8 περιπτώσεις κλοπών-διαρρήξεων και απόπειρες κλοπών, σε καταστήματα και οχήματα στην Κόρινθο, ενώ συνελήφθη ένας 24χρονος ημεδαπός, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

Ειδικότερα όπως προέκυψε, ο ανωτέρω, χθες (5-7-2012) και πρώτες πρωινές ώρες, στην Κόρινθο, μπήκε σε κατάστημα-αρτοποιείο, ιδιοκτησίας ημεδαπού και αποπειράθηκε να αφαιρέσει χρηματικό ποσό, πλην όμως έγινε αντιληπτός και συνελήφθη, μετά από άμεση επέμβαση αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου.

Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας προέκυψε ότι, ο 24χρονος, είχε διαπράξει και τις ακόλουθες περιπτώσεις κλοπών και απόπειρας κλοπής:

  • Την 4-7-2012 το βράδυ, στην Παλαιά Εθνική Οδό Αθηνών-Πατρών, διέρρηξε κατάστημα ιδιοκτησίας ημεδαπού και αφαίρεσε χρηματικό ποσό.
  • Την 11-4-2012 το πρωί, στην Κόρινθο Κορινθίας, διέρρηξε όχημα ιδιοκτησίας ημεδαπού και αφαίρεσε χρηματικό ποσό και μία ηλεκτρονική συσκευή.
  • Την 15-5-2012 το βράδυ, στην Κόρινθο Κορινθίας, διέρρηξε κατάστημα, ιδιοκτησίας ημεδαπού και αφαίρεσε μία ηλεκτρονική συσκευή και ένα μηχάνημα.
  • Την 17-5-2012 το μεσημέρι, στην Κόρινθο Κορινθίας, διέρρηξε όχημα ιδιοκτησίας ημεδαπής και αφαίρεσε χρηματικό ποσό.
  • Την 17-5-2012 το μεσημέρι, στην Κόρινθο Κορινθίας, διέρρηξε όχημα ιδιοκτησίας ημεδαπού και αφαίρεσε δύο ηλεκτρονικές συσκευές.
  • Την 21-5-2012 το βράδυ, στην Κόρινθο Κορινθίας, διέρρηξε ιδιωτικό εκπαιδευτήριο ιδιοκτησίας ημεδαπής, χωρίς ωστόσο να αφαιρέσει κάτι.
  • Την 3-6-2012 και πρώτες πρωινές ώρες, στην Κόρινθο Κορινθίας, διέρρηξε κατάστημα, ιδιοκτησίας ημεδαπού και αφαίρεσε χρηματικό ποσό.

Ο 24χρονος θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κορίνθου. Τις αστυνομικές έρευνες και την προανάκριση, διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου, ενώ ερευνάται η τυχόν συμμετοχή του και σε άλλες παρόμοιες παράνομες πράξεις.

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


NEWSLETTER