Σωτήρια ήταν η αλλαγή του ποινικού κώδικα για έναν 42χρονο Καλαματιανό διαρρήκτη αυτοκινήτων, αφού το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων μείωσε χθες την ποινή του σε 2 χρόνια φυλάκιση (την οποία μπορεί…
Τετάρτη, 22 Ιανουαρίου 2020 18:11

Συνάντηση για ανάταξη του ορεινού όγκου Ταϋγέτου

Γράφτηκε από ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Online
Η «Σύσταση φορέα ανάταξης του ορεινού όγκου Ταϋγέτου» θα συζητηθεί στην 4η συνάντηση των φορέων που θα διεξαχθεί σήμερα στις 6 μ.μ., στην αίθουσα του παλαιού Επιμελητηρίου Μεσσηνίας (Χρ. Κουμάντου…
Τετάρτη, 22 Ιανουαρίου 2020 17:39

Διαμαρτυρία για αποκλεισμό από συγκρότηση Δ.Σ. στην Α’ ΕΛΜΕ

Γράφτηκε από ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Online
Για τον αποκλεισμό της από τη συγκρότηση του Δ.Σ. της Α’ ΕΛΜΕ Μεσσηνίας διαμαρτύρεται η «Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών» (ΑΣΕ), που πρόσκειται στο ΚΚΕ.
Αντίθετη είναι η Ενωση Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Νομού Μεσσηνίας με διατάξεις που αφορούν το νομοσχέδιο αναδιοργάνωσης του Σώματος.
Η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ενημερώνει τους πολίτες - χρήστες του διαδικτύου για προσπάθεια οικονομικής εξαπάτησης, μέσω μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, εκβιαστικού περιεχομένου.
Ενοχος και σε δεύτερο βαθμό κρίθηκε από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων ένας... φιλότεχνος Βούλγαρος κατηγορούμενος, για κλοπές στο Αμπελόφυτο και το Διαλισκάρι Γαργαλιάνων.
Σε 54 χρόνια κάθειρξη τον καθένα (με εκτιτέα τα 20 χρόνια) και χρηματική ποινή 970.000 ευρώ καταδίκασε το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων έναν Γεωργιανό και έναν Ουκρανό κατηγορούμενους για διακίνηση 49…
Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης στη συμβολή των οδών Θεμιστοκλέους και Μακεδονίας.
Σε φυλάκιση 4 χρόνων καταδίκασε το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων έναν 25χρονο από το Μαυρομάτι Ιθώμης, δίνοντάς του παράλληλα τη δυνατότητα να εξαγοράσει το υπόλοιπο της ποινής που έχει να εκτίσει…
Τετάρτη, 22 Ιανουαρίου 2020 10:14

Νέα μέλη στο Ροταριανό Όμιλο Καλαμάτας

Γράφτηκε από την
Σήματα σε 4 νέα μέλη του Ροταριανού Ομίλου Καλαμάτας δόθηκαν το περασμένο Σάββατο στα πλαίσια της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Ομίλου.
Αντίθετη είναι η Ενωση Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Νομού Μεσσηνίας με διατάξεις που αφορούν το νομοσχέδιο αναδιοργάνωσης του Σώματος.
Στην εθνική οδό Καλαμάτα – Αρεόπολη και στο Τσακώνα – Καλό Νερό εντοπίζονται τα σημαντικότερα προβλήματα στο οδικό δίκτυο της Μεσσηνίας, όπως τα κατέγραψε η Διεύθυνση Αστυνομίας του νομού.
Μέσα στην άνοιξη εκτιμάται ότι ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας θα υπογράψει και θα κυρώσει το σχέδιο πόλης της Κηπούπολης.
Τρίτη, 21 Ιανουαρίου 2020 18:40

Ανοιχτό Εργαστήρι Κεραμικής στην Καλαμάτα

Γράφτηκε από την
Ανοιχτό Εργαστήρι Κεραμικής θα διοργανώσει το Σάββατο από τις 11 π.μ. έως τις 2 μ.μ. ομάδα σπουδαστών του Τμήματος Κεραμικής του Καλλιτεχνικού Στεκιού
Την απογοήτευσή τους για την τιμή του ελαιολάδου που δεν επιτρέπει στους περισσότερους να καλύψουν τις βασικές οικογενειακές τους ανάγκες, εξέφρασαν οι τρίτεκνοι της Χώρας, στη συζήτηση που ακολούθησε την…
Διατηρητέος κρίθηκε ο Μεσσήνιος αντιναύαρχος Αριστείδης Αλεξόπουλος, με απόφαση του Συμβουλίου Αρχηγών Γενικών Επιτελείων (ΣΑΓΕ), στις έκτακτες κρίσεις αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων που έγιναν το Σάββατο.
Σεμινάριο διαχείρισης του χρώματος, στην λήψη, στην οθόνη και στην εκτύπωση διοργάνωσε η Ενωση Επαγγελματιών Καλλιτεχνών Φωτογράφων Νοτιοδυτικής Πελοποννήσου.
Αθώοι κρίθηκαν από το Μονομελές Πρωτοδικείο Κυπαρισσίας οι κατηγορούμενοι υπάλληλοι της Τεχνικής Υπηρεσίας της Περιφέρειας Πελοποννήσου για τις πλημμύρες που είχαν σημειωθεί στους Γαργαλιάνους το 2016.
Τον Σύλλογο Φιλοπροόδων Φιλιατρών, «για την 93χρονη πολυσχιδή πολιτιστική προσφορά του στον τόπο», θα τιμήσει φέτος η Ομοσπονδία Συλλόγων - Συνδέσμων Τριφυλίας στην εκδήλωση για την κοπή της πίτας της.
Τρίτη, 21 Ιανουαρίου 2020 12:44

Ακροάσεις για χορωδούς στην χορωδία Allegri

Γράφτηκε από την
Η χορωδία Allegri στο πλαίσιο αναζήτησης χορωδών (γυναικών και ιδιαίτερα ανδρών, ανεξαρτήτως ηλικίας) για την συμπλήρωση των μελών της, πραγματοποιεί ακροάσεις κάθε Παρασκευή στις 6 μ.μ. και μέχρι να συμπληρωθούν…
Σελίδα 1 από 1597

NEWSLETTER