Με την απειλή όπλου προσπάθησε να ληστέψει ένα πρακτορείο OPAP PLAY στους Γαργαλιάνους ένας 26χρονος κάτοικος της περιοχής με καταγωγή από την Αλβανία.
Κυριακή, 17 Μαρτίου 2024 16:51

Μεσσηνία: Δύο συλλήψεις για κλοπή από φαρμακείο

Γράφτηκε από την
Δύο άτομα συνελήφθησαν το βράδυ της Παρασκευής από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας για κλοπή από φαρμακείο.
Κυριακή, 17 Μαρτίου 2024 16:37

Σύλληψη 37χρονου με μαχαίρι στο Πλατύ

Γράφτηκε από την
Στη σύλληψη ενός 37χρονου Ρομά προχώρησαν το βράδυ της Παρασκευής αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας στο Πλατύ.
Εννέα δενδρύλλια χασίς ύψους έως 30 εκατοστά το καθένα καλλιεργούσε στο σπίτι του στη Μεσσήνη ένας 68χρονος που συνελήφθη.
Κλεμμένα αλυσοπρίονα, όπλο και ναρκωτικά ήταν ανάμεσα στα όσα εντόπισαν αστυνομικοί κατά τη διάρκεια στοχευμένης επιχείρησης σε καταυλισμούς Ρομά στους Δήμους Καλαμάτας και Μεσσήνης.
Πέμπτη, 14 Μαρτίου 2024 20:47

Σύλληψη Πακιστανού με σουγιά στα Φιλιατρά

Γράφτηκε από την
Έναν σουγιά με λάμα μήκους 7 εκατοστών είχε στην κατοχή του ένας 32χρονος Πακιστανός στα Φιλιατρά.
Ένα μηχανάκι έκλεψε ένας 37χρονος στην Καλαμάτα. Έγινε όμως άμεσα αντιληπτός από τον ιδιοκτήτη του δικύκλου, ο οποίος ενημέρωσε την Αστυνομία και λίγο αργότερα ο δράστης συνελήφθη οδηγώντας το μηχανάκι…
Ένα αναδιπλούμενο μαχαίρι, λάμας 7 εκατοστών, είχε στην κατοχή του ένας 55χρονος κατά την είσοδό του στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας το μεσημέρι της Κυριακής για τον ποδοσφαιρικό αγώνα της “Μαύρης…
Μία εγκληματική ομάδα, που διακινούσε αναβολικές ουσίες και χάπια στην ευρύτερη περιοχή της Καλαμάτας και όχι μόνο εξάρθρωσε η Δίωξη Ναρκωτικών Καλαμάτας με τη συνδρομή αστυνομικών της Ασφάλειας προχωρώντας μάλιστα…
Δευτέρα, 11 Μαρτίου 2024 21:28

Μεσσηνία: 19 συλλήψεις για διάφορα αδικήματα

Γράφτηκε από την
Στο πλαίσιο συντονισμένων αστυνομικών επιχειρήσεων από την Δευτέρα 4 έως και την Παρασκευή 8 Μαρτίου αστυνομικοί διαφόρων υπηρεσιών προχώρησαν συνολικά σε 19 συλλήψεις στη Μεσσηνία για διάφορα αδικήματα.
Νέα τηλεφωνική εξαπάτηση σημειώθηκε αυτή τη φορά στη Μεγαλόπολη, αυτή τη φορά με θύμα μία 31χρονη.
Μπίζνα με διακίνηση κοκαΐνης και ναρκωτικών χαπιών είχε στήσει τουλάχιστον από τον περασμένο Δεκέμβριο ένας 39χρονος με… ορμητήριο το Ιντερνετ καφέ που διατηρούσε στην οδό Φαρών στην Καλαμάτα.
Ένα τσαντάκι άρπαξαν από ξεκλείδωτο αμάξι στην Καλαμάτα ένας 37χρονος και ένας 43χρονος.
Στην εξιχνίαση τηλεφωνικής απάτης με θύμα μία 60χρονη Καλαματιανή προχώρησαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας.
Σε υπερυψωμένο ισόγειο στη Ράχη εισέβαλαν άγνωστοι τα ξημερώματα του Σαββάτου, την ώρα που ο ένοικος κοιμόταν.
Στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος απευθύνθηκε ήδη ο δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος, καθώς φαίνεται ότι βρίσκεται σε εξέλιξη μία ακόμα απόπειρα εξαπάτησης πολιτών με τη χρήση του ονόματος και της ιδιότητάς…
Παρασκευή, 08 Μαρτίου 2024 13:20

Προφυλακίστηκε το αντρόγυνο Ρομά για την ηρωίνη

Γράφτηκε από την
Προσωρινά κρατούμενοι κρίθηκαν ο 37χρονος Ρομά και η 33χρονη γυναίκα του, που φέρονται να είχαν στήσει στην Σπερχογεία μαζί με τον 17χρονο γιο τους εγκληματική οργάνωση διακινώντας μαύρη ηρωίνη τουλάχιστον…
Σε άθλια κατάσταση βρήκαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Καλαμάτας έναν σκύλο μέσα σε περιφραγμένο οικόπεδο το απόγευμα της περασμένη Τρίτης στην περιοχή του Μπουρνιά και συνέλαβαν την 72χρονη Ελληνίδα ιδιοκτήτριά…
Ακάθεκτος συνεχίζει τις κλοπές προσθέτοντας και… νέα κατορθώματα στο ποινικό του μητρώο ένας 40χρονος Ρομά, ο οποίος συνελήφθη το απόγευμα της Τρίτης για… χιλιοστή φορά!
Τετάρτη, 06 Μαρτίου 2024 07:52

840 συλλήψεις το Φεβρουάριο στην Πελοπόννησο

Γράφτηκε από την
Συνολικά 840 άτομα συνελήφθησαν σε όλη την Περιφέρεια Πελοποννήσου το Φεβρουάριο, σύμφωνα με τον μηνιαίο απολογισμό των υπηρεσιών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου.
Σελίδα 1 από 458

NEWSLETTER