Συνάντηση-συζήτηση για θέματα που αφορούν τον αθλητισμό και την ποδηλασία είχε ο πρωταθλητής ποδηλασίας από την Κυπαρισσία Γιάννης Καλογερόπουλος με τον βουλευτή Μεσσηνίας Περικλή Μαντά.
Ισχύουν τελικά οι μετατάξεις υπαλλήλων που είχαν αποφασιστεί από το Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΥΑ Τριφυλίας και οι οποίες στη συνέχεια είχαν ανακληθεί.
Σάββατο, 24 Οκτωβρίου 2020 21:10

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου στο “AgrEco Innovation”

Γράφτηκε από την
Η Περιφέρεια Πελοποννήσου συμμετέχει σε κοινοπραξία κορυφαίων εταίρων από την ερευνητική και ακαδημαϊκή κοινότητα, τον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα και την αυτοδιοίκηση, για τη σύσταση του Ευρωπαϊκού Κόμβου Ψηφιακής Καινοτομίας…
Την αναγκαστική απαλλοτρίωση τμήματος ακινήτου και την αναγκαστική σύσταση δουλείας διέλευσης αγωγού αποφάσισε ομόφωνα το Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΥΑ Τριφυλίας στο πλαίσιο του έργου «Εγκατάσταση Επεξεργασίας Λυμάτων (ΒΙΟ.ΚΑ.) και αγωγού…
Σάββατο, 24 Οκτωβρίου 2020 15:40

Την Τρίτη η λαϊκή στην ΚΑΚ

Γράφτηκε από την
Αλλαγή στο πρόγραμμα λειτουργίας της Κεντρικής Αγοράς Καλαμάτας λόγω του εορτασμού της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου.
Σάββατο, 24 Οκτωβρίου 2020 14:30

Σφοδρή επίθεση Μάκαρη κατά Βασιλόπουλου

Γράφτηκε από τον
Εντονη κριτική, με κατηγορίες προς τον δήμαρχο Καλαμάτας Θανάση Βασιλόπουλο, άσκησε χθες ο επικεφαλής της παράταξης “Ανοιχτός Δήμος - Ενεργοί Πολίτες” Μανώλης Μάκαρης, σε συνέντευξη Τύπου στο “Πανελλήνιο”, με αφορμή…
Στην υπογραφή της παραχώρησης των οικοπεδικών εκτάσεων, στις οποίες προγραμματίζεται η οικοδόμηση των εργοστασίων απορριμμάτων και των δύο σταθμών μεταφόρτωσης στην Αργολίδα και την Κορινθία προχώρησαν την Παρασκευή ο περιφερειάρχης…
"Κύριε Νίκα, όσοι υπερβολικά ηθικολογούν… συνήθως είναι βαθιά διεφθαρμένοι!" σημειώνει ο Πέτρος Τατούλης απαντώντας στα όσα δήλωσε χθες ο περιφερειάρχης Πελόποννήσου Παναγιώτης Νίκας κάνοντας γνωστό ότι ενημέρωσε την Εθνική Αρχή…
Σάββατο, 24 Οκτωβρίου 2020 09:50

Δήμαρχοι με Μητσοτάκη για εορτασμό του 1821

Γράφτηκε από την
Διαδικτυακή συνάντηση δημάρχων υπό τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, με τη συμμετοχή και των δημάρχων Καλαμάτας Θανάση Βασιλόπουλου και Πύλου – Νέστορος Παναγιώτη Καρβέλα, πραγματοποιήθηκε χθες στο πλαίσιο της προετοιμασίας για…
Στην Εθνική Αρχή Διαφάνειας (ΕΑΔ) στέλνει ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παν. Νίκας τις καταγγελίες Τατούλη σχετικά με την διαχείριση των οικονομικών τόσο στον Δήμο Καλαμάτας όσο και στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.
Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου 2020 18:50

Μεγαλύτερες επιδοτήσεις για Μεγαλόπολη ζήτησε ο Νίκας

Γράφτηκε από την
Μέσω τηλεδιάσκεψης πραγματοποιήθηκε προχθές Τετάρτη η 9η συνεδρίαση της Συντονιστικής Επιτροπής για το Σχέδιο Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης (ΣΔΑΜ) στη μεταλιγνιτική εποχή των περιοχών της Μεγαλόπολης και της Δυτικής Μακεδονίας.
Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου 2020 18:29

Ο Κουκούμης για προβλήματα σε σχολεία της Τριφυλίας

Γράφτηκε από την
Τα προβλήματα που υπάρχουν, χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης σε δημοτικά σχολεία, νηπιαγωγεία και παιδικούς σταθμούς στο Δήμο Τριφυλίας, επισημαίνει με αναφορά του ο δημοτικός σύμβουλος Σαράντος Κουκούμης.
 Ερώτηση για την ενίσχυση των εργαζομένων και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων λόγω κορονοϊού κατέθεσαν οι σύμβουλοι της «Αγωνιστικής Συνεργασίας» Θανάσης Πετράκος και Δημοσθένης Δρούγκας.
Να μην συζητηθεί στη σημερινή συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Οιχαλίας το θέμα που αφορά την εξέταση αιτήματος της εταιρείας “Περιβαλλοντική Πελοποννήσου” για χορήγηση άδειας εισόδου - εξόδου…
Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου 2020 13:50

Μάκαρης με Σπίνο για Μικρή Μαντίνεια

Γράφτηκε από την
Με τον παραιτηθέντα πρόεδρο της Κοινότητας Μικρής Μαντίνειας Γιώργο Σπίνο συναντήθηκε ο δημοτικός σύμβουλος Καλαμάτας Μανώλης Μάκαρης, επικεφαλής της παράταξης “Ανοιχτός Δήμος-Ενεργοί Πολίτες”.
Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου 2020 11:02

Παρεμβάσεις στο κέντρο και σε γειτονιές της Καλαμάτας

Γράφτηκε από την
Συνεχίζονται καθημερινά μικρές και μεγαλύτερες παρεμβάσεις στο κέντρο και σε γειτονιές της Καλαμάτας, στο πλαίσιο συντήρησης και αποκατάστασης ζημιών, από συνεργασία αυτεπιστασίας του δήμου.
Επίθεση άνευ προηγουμένου με χτυπήματα κάτω από τη ζώνη εξαπολύει κατά του περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα η "Νέα Πελοπόννησος" του Πέτρου Τατούλη.
Μηχάνημα της Περιφέρειας, που ήταν αχρησιμοποίητο 3,5 χρόνια, καθάρισε χθες το πρωί ρέμα δυτικά του Νέδοντα, λίγο πριν το γήπεδο του Κορδία.
Τηλεδιάσκεψη για τη δημιουργία δομών επιχειρηματικότητας και καινοτομίας είχε προχθές ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας με τους πρυτάνεις του Εθνικού Μετσοβίου Πολυτεχνείου (ΕΜΠ) Ανδρέα Μπουντουβή και του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου Θανάση Κατσή.
Ερώτηση για τον αλιευτικό τουρισμό στην Πελοπόννησο κατέθεσε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος.
Σελίδα 1 από 1233

NEWSLETTER