Έργα βελτίωσης, συντήρησης και αναβάθμισης του οδικού δικτύου, συνολικού προϋπολογισμού άνω των 15 εκατ. ευρώ, υλοποιεί στη Μεσσηνία η Περιφέρεια Πελοποννήσου – ενώ βρίσκονται είτε προς υπογραφή σύμβασης είτε σε…
Κυριακή, 28 Φεβρουαρίου 2021 08:47

Ανάπλαση πεζοδρομίου στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας

Γράφτηκε από την
Άλλαξε όλη η όψη του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας με την ανάπλαση του πεζοδρομίου γύρω από αυτό, όπως και με την αλλαγή της περίφραξής του.
Νέα δεδομένα δημιουργούνται για την αξιοποίηση του κληροδοτήματος του Δήμου Καλαμάτας “Βασιλείου και Ευδοκίας Παναγιώταρου” στη Μικρή Μαντίνεια.
Οι εργασίες της 3ης Νομαρχιακής Συνδιάσκεψης του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Μεσσηνίας θα ξεκινήσουν αύριο Κυριακή, στις 11 το πρωί, και θα ολοκληρωθούν τις επόμενες ημέρες με την ψηφοφορία για την εκλογή…
Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου 2021 19:11

Διαγράμμιση διαβάσεων στην Καλαμάτα

Γράφτηκε από την
Εργασίες διαγράμμισης διαβάσεων σε διάφορα σημεία της πόλης έχουν ξεκινήσει συνεργεία αυτεπιστασίας της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Καλαμάτας.
Το ζήτημα της ανάκαμψης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, με τη συνδρομή των ευρωπαϊκών χρηματοδοτικών εργαλείων, κυριάρχησε στη διαδικτυακή εκδήλωση που διοργάνωσε η ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Μαρία Σπυράκη, με τίτλο “Ανάκαμψη…
Ερώτηση, προς τους υπουργούς Εσωτερικών, Μ. Βορίδη, Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Σπ. Λιβανό και Οικονομικών, Χρ. Σταϊκούρα, κατέθεσαν την Παρασκευή, βουλευτές του Κινήματος Αλλαγής.
Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου 2021 16:27

Μεσσηνία: Αναστασόπουλος για εργασίες στο δίκτυο ΓΟΕΒ

Γράφτηκε από την
Τις εργασίες στο δίκτυο του ΓΟΕΒ και τις αντιπλημμυρικές παρεμβάσεις με μηχανήματα της Περιφέρειας περιέγραψε σε χθεσινή συνέντευξη Τύπου ο αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Στάθης Αναστασόπουλος.
Επίθεση στον περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα, για τη στάση του αναφορικά με τη μεταφορά μαθητών ΑΜΕΑ, εξαπολύουν με κοινή δήλωσή τους οι σύμβουλοι της “Αγωνιστικής Συνεργασίας” Θανάσης Πετράκος και Δημοσθένης Δρούγκας.
Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου 2021 13:48

Συνάντηση στην Καρδαμύλη για ενίσχυση τουρισμού

Γράφτηκε από την
Συνάντηση εργασίας είχαν χθες στο Δημαρχείο στην Καρδαμύλη ο δήμαρχος Δυτικής Μάνης Δημήτρης Γιαννημάρας, η προϊσταμένη του Τεχνικού Τμήματος Άννα Νικητοπούλου και ο πρόεδρος του Συλλόγου Καταλυματιών Δυτικής Μάνης Αργύρης…
Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου 2021 13:04

Ψηφιακός διαγωνισμός των ΚΔΑΠ Καλαμάτας

Γράφτηκε από την
Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε την Τετάρτη ο ψηφιακός διαγωνισμός του Εργαστηρίου Περιβάλλοντος και Επιστημών των ΚΔΑΠ του Δήμου Καλαμάτας και της “Φάρις” με θέμα “Κουίζ γνώσεων για μικρούς επιστήμονες”.
Σε εξέλιξη βρίσκονται παρεμβάσεις στο Πάρκο Σιδηροδρόμων από το Δήμο Καλαμάτας. Για την πρόοδο των παρεμβάσεων ενημερώθηκε σε επιτόπια επίσκεψή του στο χώρο ο δήμαρχος Θαν. Βασιλόπουλος, συνοδευόμενος από τον…
Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου 2021 11:50

Πολυμηχάνημα έργου στο Δήμο Πύλου-Νέστορος

Γράφτηκε από την
Ενα τελευταίας τεχνολογίας πολυμηχάνημα έργου παρέλαβε χθες η δημοτική αρχή Πύλου-Νέστορος.
Φιλόδοξο έργο με την ονομασία “Καλαμάτα - προσβασιμότητα στη ζωή” προγραμματίζει να υλοποιήσει ο Δήμος Καλαμάτας, με χρηματοδότηση από το Ταμείο Ανάκαμψης.
Στο ΕΣΠΑ της Περιφέρειας Πελοποννήσου εντάχθηκε το Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων (ΚΗΦΗ) του Δήμου Καλαμάτας, που θα δημιουργηθεί και θα λειτουργήσει στο παλιό Δημαρχείο, στην οδό Θουκυδίδου.
Πρωτοβουλία για την αποκατάσταση της Προστατευόμενης Ονομασίας Προέλευσης (ΠΟΠ) ελιά Καλαμάτας, αλλά και τη διόρθωση των δασικών χαρτών, αναλαμβάνει η Περιφέρεια Πελοποννήσου.
Την παράδοση δωρεάν διαδικτυακών μαθημάτων από το τμήμα μουσικής και το εικαστικό εργαστήρι αποφάσισε η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Τριφυλίας, λόγω των ειδικών συνθηκών που επικρατούν με τον κορονοϊό.
Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου 2021 17:13

«Λαϊκή Συσπείρωση» για δημοτικά τέλη στον Δήμο Καλαμάτας

Γράφτηκε από την
“Τα μέτρα που αποφάσισε το Δημοτικό Συμβούλιο Kαλαμάτας για την ελάφρυνση επαγγελματιών από την υποχρέωση καταβολής δημοτικών τελών -τα οποία ως «Λαϊκή Συσπείρωση» στηρίξαμε με την ψήφο μας- είναι ανεπαρκή”.
Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου 2021 16:57

Στο 7ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ελαιολάδου ο Δήμος Τριφυλίας

Γράφτηκε από την
Στο 7ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ελαιολάδου και Επιτραπέζιας Ελιάς Καλαμάτας “Kalamata olive oil awards 2021” θα συμμετέχει ο Δήμος Τριφυλίας μέσω της Κοινωφελούς του Επιχείρησης, όπως αποφασίστηκε ομόφωνα από το Διοικητικό…
Την αρωγή του Δήμου Μεσσήνης για την αναβάθμιση της Δημόσιας Βιβλιοθήκης Πεταλιδίου, ζήτησαν η πρόεδρος του νέου Εφορευτικού Συμβουλίου της Βιβλιοθήκης Έφη Κουλοπούλου, ο αντιπρόεδρος Λεωνίδας Αγγελόπουλος και το μέλος…
Σελίδα 1 από 1303

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


NEWSLETTER