Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης λόγω του αδιεξόδου με τα απορρίμματα κηρύσσεται ο Δήμος Τριφυλίας.
Παρασκευή, 10 Ιουλίου 2020 10:16

Νομαρχιακή ΣΥΡΙΖΑ Μεσσηνίας κατά Λεβεντάκη

Γράφτηκε από την
«Σύστημα αυταρχικό και αδιαφανές, με εμφανή τα χαρακτηριστικά της ακροδεξιάς και του ρατσισμού» καταλογίζει η ΝΕ Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ ότι οικοδομεί ο δήμαρχος Τριφυλίας Γιώργος Λεβεντάκης.
Εξόργισε τους κατοίκους των Ραχών και της γύρω περιοχής η προσπάθεια του Δήμου Τριφυλίας να ρίξει και πάλι σκουπίδια στο χώρο της παράνομης χωματερής στο Αλιμάκι, που εξακολουθεί να καίγεται…
Να γνωμοδοτήσει θετικά επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για τη βελτίωση και αναβάθμιση στο τμήμα Καλαμάτα - Ριζόμυλος, περιμένουν από το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου την ερχόμενη Δευτέρα οι αιρετοί του…
Στην τελική ευθεία μπαίνουν οι εργασίες για την ανάπλαση της Ανω Πόλης Κυπαρισσίας σε ό,τι αφορά τουλάχιστον την παρούσα φάση, για να μπορέσουν να δουλέψουν και οι επιχειρήσεις της περιοχής.
Πέμπτη, 09 Ιουλίου 2020 23:52

Επερώτηση Πετράκου για γεωτρήσεις Φιλιατρών

Γράφτηκε από την
Επερώτηση για τους αγροτικούς δρόμους και τις γεωτρήσεις Φιλιατρών - Εξοχικού, κατέθεσε ο επικεφαλής της "Αγωνιστικής Συνεργασίας" Θανάσης Πετράκος.
Του Μανώλη Μάκαρη, Ιατρού Καρδιολόγου, Επικεφαλής δημοτικής παράταξης «Ανοιχτός Δήμος – Ενεργοί Πολίτες», ΜSc Τοπικής και Περιφερειακής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης
Για το διεθνές κέντρο εκπαίδευσης πιλότων που συζητείται να δημιουργηθεί στο αεροδρόμιο της Καλαμάτας, ο δήμος δεν έχει καμία επίσημη ενημέρωση.
Το θέμα των φαναριών στον περιφερειακό αυτοκινητόδρομο στα Γιαννιτσάνικα, στην είσοδο - έξοδο της Παπαφλέσσα και της Βασ. Γεωργίου, έθεσε για μια ακόμα φορά στο Δημοτικό Συμβούλιο Καλαμάτας τη Δευτέρα,…
Επιτέλους, άρχισε να διαμορφώνεται και να φαίνεται το έργο της πεζοδρόμησης της Ιατροπούλου, από τη Σιδηροδρομικού Σταθμού έως τη Νέδοντος.
Κοινή πρόταση απόφασης για τα προβλήματα των παραγωγών και της παραγωγής του πρωτογενή τομέα της Περιφέρειας Πελοποννήσου κατέθεσαν οι Θανασης Πετράκος, Γιώργος Δέδες και Δήμητρα Λυμπεροπούλου.
Την έκτακτη σύγκλιση του Δημοτικού Συμβουλόυ για αύριο θα ζητήσει ο δήμαρχος Τριφυλιας Γιώργος Λεβεντακης για το θέμα των σκουπιδιών.
Απ’ όλα, πεζοδρόμηση, μονοδρόμηση και κανονική κυκλοφορία, προβλέπει η πρόταση της δημοτικής αρχής Καλαμάτας για τη Ναυαρίνου, που θα ξεκινήσει πειραματικά μέσα στο φετινό καλοκαίρι.
Υπομονή για τρεις ημέρες ακόμη ζήτησε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Καθαριότητας στο Δήμο Τριφυλίας Αλέξανδρος Κουτρουμπής για τα αμάζευτα σκουπίδια στους κάδους λόγω της φωτιάς στον σκουπιδότοπο στο Αλιμάκι.
Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Μάκης Βορίδης θα βρίσκεται στην Καλαμάτα την Τρίτη 14 Ιουλίου, σε εκδήλωση για τη νέα Κοινή Αγροτική Πολιτική.
Νέο σκηνικό έντασης με τα σκουπίδια στον Δήμο Τριφυλίας.
Μετατίθεται για την επόμενη Πέμπτη 16 Ιουλίου η αρχικά προγραμματισμένη για αύριο Πέμπτη 9 του μήνα επίσκεψη του υπουργού Υποδομών και Μεταφορών Κώστα Καραμανλή στην Τρίπολη.
Απολογισμό του κυβερνητικού έργου, ένα χρόνο μετά την εκλογική νίκη της Νέας Δημοκρατίας στις εκλογές της 7ης Ιουλίου 2019, κάνει με ανακοίνωσή της η ΝΟΔΕ Μεσσηνίας της ΝΔ.
«Ο κ. Δένδιας φρόντισε να τελειώσει οριστικά τα ψέματα των κ.κ. Μητσοτάκη, Σαμαρά και Γεωργιάδη για το σκάνδαλο Novartis», αναφέρει σημερινή ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, όπου σχολιάζεται η επίσημη μετάφραση του…
Έναν φορτωτή πλάγιας ολίσθησης (CASE CONSTRUCTION SR 210) παρέλαβε ο Δήμος Τρίπολης.
Σελίδα 1 από 1181

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


NEWSLETTER