Κυριακή, 19 Ιανουαρίου 2020 20:19

Η υπουργός Παιδείας της Υπαπαντής στην Καλαμάτα

Γράφτηκε από ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Online
Η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως θα είναι η ομιλήτρια στην εκδήλωση - συνεστίαση της ΝΟΔΕ Μεσσηνίας της Ν.Δ. στην Καλαμάτα, στο “Ελίτ”, την παραμονή της Υπαπαντής στις 8 το βράδυ.
Κυριακή, 19 Ιανουαρίου 2020 19:04

Στην Καλαμάτα ο γραμματέας του ΚΙΝΑΛ Μανώλης Χριστοδουλάκης

Γράφτηκε από ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Online
Στην Καλαμάτα θα βρεθεί την προσεχή Τετάρτη 22 Ιανουαρίου ο γραμματέας της ΚΠΕ του Κινήματος Αλλαγής, Μανώλης Χριστοδουλάκης.
Κυριακή, 19 Ιανουαρίου 2020 17:38

Εκπαιδευτικά προγράμματα για ενηλίκους υλοποιεί ο Δήμος Μεσσήνης

Γράφτηκε από ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Online
Εκπαιδευτικά προγράμματα για ενηλίκους υλοποιεί ο Δήμος Μεσσήνης μέσω του Κέντρου Διά Βίου Μάθησης του δήμου.
Κυριακή, 19 Ιανουαρίου 2020 16:50

Παράταση για την ανάπλαση στο Ιστορικό Κέντρο της Μεσσήνης

Γράφτηκε από ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Online
Παράταση μέχρι τις 6 Ιουνίου, την 4η κατά σειρά, ενέκρινε η Οικονομική Επιτροπή του δήμου για το σημαντικό έργο της αστικής ανάπλασης του Ιστορικού Κέντρου Μεσσήνης.
Κυριακή, 19 Ιανουαρίου 2020 15:07

Στο δήμαρχο αθλητές του Ιππικού Ομίλου Καλαμάτας

Γράφτηκε από ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Online
Οι αθλητές του Ιππικού Ομίλου Καλαμάτας Ευσταθία Αποστολοπούλου, Ανέστης Μαραντίδης, Κωνσταντίνος Γεωργακάς και Γιάννης Κατσόγιαννης, που απέσπασαν τη δεύτερη και τρίτη θέση στους πανελλήνιους ιππικούς αγώνες οι οποίοι διεξήχθησαν στο…
Κυριακή, 19 Ιανουαρίου 2020 14:06

Επαγγελματίες της οδού Υπαπαντής στο Βασιλόπουλο

Γράφτηκε από την
Επαγγελματίες της οδού Υπαπαντής συναντήθηκαν την Παρασκευή με τον δήμαρχο Καλαμάτας Θανάση Βασιλόπουλο.
Κυριακή, 19 Ιανουαρίου 2020 08:28

Μετά το Πάσχα ο χώρος στάθμευσης στην Αρχαία Μεσσήνη

Γράφτηκε από την
Παράταση μέχρι τις 21 Απριλίου, δύο μέρες μετά το Πάσχα, ενέκρινε η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Μεσσήνης για το έργο διαμόρφωσης χώρων στάθμευσης για τον αρχαιολογικό χώρο της Αρχαίας Μεσσήνης.
Ενίσχυση της ΟΠΚΕ και αύξηση των περιπολιών υποσχέθηκε σύμφωνα με πληροφορίες ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης στους δημάρχους της Μεσσηνίας που του έθεσαν τα προβλήματα των περιοχών τους.
Σάββατο, 18 Ιανουαρίου 2020 20:04

Απονομή επαίνων Ν. Πολίτη από το Δήμο Καλαμάτας

Γράφτηκε από την
Τους επαίνους Ν. Πολίτη πρόκειται να απονείμει και φέτος ο Δήμος Καλαμάτας, στους 3 πρώτους νεοεισαχθέντες σε σχολές της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, από κάθε κατεύθυνση.
Συνάντηση με τον δήμαρχο Μεσσήνης Γιώργο Αθανασόπουλο στο Δημαρχείο είχε χθες ο υπεύθυνος του προγράμματος “Καλαμάτα 1821: Δρόμοι Ελευθερίας”, καθηγητής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου Νίκος Ζαχαριάς.
Εφ'όλης της ύλης συνέντευξη στην εφημερίδα "Φιλελεύθερος" έδωσε ο Αντώνης Σαμαράς.
Σάββατο, 18 Ιανουαρίου 2020 13:18

Η ομάδα ρομποτικής στο δήμαρχο Καλαμάτας

Γράφτηκε από την
Τον δήμαρχο Καλαμάτας Θανάση Βασιλόπουλο επισκέφθηκε την Πέμπτη η ομάδα ρομποτικής bitbot, της bitLab Πληροφορικής, που κατέκτησε την 2η θέση και το αργυρό μετάλλιο στην παγκόσμια Ολυμπιάδα Ρομποτικής WRO, στην…
Η στήριξη του Δήμου Καλαμάτας και της Περιφέρειας Πελοποννήσου δεν είναι αυτή που πρέπει ώστε να υπάρξει η δυνατότητα να πραγματοποιηθεί φέτος το Φεστιβάλ Κουκλοθέατρου Καλαμάτας.
Ενδεχόμενο ακόμα και αεροπορικής σύνδεσης του Πεκίνου με την Καλαμάτα τέθηκε προς συζήτηση στον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα, από τον αντιπρόεδρο του Κινεζο-Ελληνικού Συνδέσμου Πολιτιστικής και Οικονομικής Ανάπτυξης, Χονγκ Ζου,…
Κλείνει από την Τρίτη 21 Ιανουαρίου, για την κυκλοφορία και τη στάθμευση οχημάτων, η οδός Ιατροπούλου μεταξύ Χρυσάνθου Παγώνη και Νέδοντος, λόγω έναρξης του έργου ολοκλήρωσης της πεζοδρόμησης, στο τμήμα…
Την Καλαμάτα θα επισκεφθεί αύριο Σάββατο ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.
Παρασκευή, 17 Ιανουαρίου 2020 21:15

Ανοιχτή επιστολή Λύρα σε Χρυσοχοΐδη

Γράφτηκε από την
Ανοιχτή επιστολή προς τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη απέστειλε ο πρόεδρος της Κοινότητας Καλαμάτας με αφορμή την επίσκεψη του πρώτου στην Καλαμάτα.
Παρασκευή, 17 Ιανουαρίου 2020 21:10

9 προσλήψεις στα ΚΔΑΠ Καλαμάτας

Γράφτηκε από την
Την πρόσληψη 9 ατόμων, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ), ανακοίνωσε ο Δήμος Καλαμάτας.
Παρασκευή, 17 Ιανουαρίου 2020 20:11

Παιδική χαρά στην πλατεία Κορυφασίου

Γράφτηκε από την
Την κατασκευή από το ίδρυμα Καπετάν Βασίλη και Κάρμεν Κωνσταντακόπουλου νέας παιδικής χαράς στην πλατεία Κορυφασίου, ενέκρινε κατά πλειοψηφία το Δημοτικό Συμβούλιο Πύλου - Νέστορος.
Παρασκευή, 17 Ιανουαρίου 2020 19:46

Ερώτηση Κωνσταντινόπουλου για την τιμή του ελαιολάδου

Γράφτηκε από την
Οι ελαιοπαραγωγοί είναι σε αδιέξοδο και γι’ αυτό πρέπει να ληφθούν άμεσα μέτρα πριν να είναι αργά. Αυτό τονίζει σε δήλωσή του ο βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, προσθέτοντας…
Σελίδα 1 από 1098

NEWSLETTER