Συνεδρίασε σήμερα ενόψει της χειμερινής περιόδου στην αίθουσα "Π. Φωτέας" του Διοικητηρίου το Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας (ΣΟΠΠ), μετά από πρόσκληση του αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας Στάθη Αναστασόπουλου. Κατά τη διάρκεια της…
Κυριακή, 28 Νοεμβρίου 2021 13:30

Τατούλης κατά Νίκα για ΕΝΠΕ

Γράφτηκε από την
Η παράταξη “Νέα Πελοπόννησος” του Πέτρου Τατούλη με ανακοίνωσή της καταγγέλλει ότι «εντελώς απούσα ήταν η περιφερειακή αρχή στο πολύ σημαντικό Ετήσιο Τακτικό Συνέδριο της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος (ΕΝΠΕ) που…
Κυριακή, 28 Νοεμβρίου 2021 08:29

Νέα μελέτη για το δρόμο της Βέργας

Γράφτηκε από την
Η παράκαμψη της Βέργας και η οδική της σύνδεση με την Άνω Βέργα αποτέλεσαν το αντικείμενο ευρείας τηλεδιάσκεψης στην οποία μετείχε προχθές ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας.
Σάββατο, 27 Νοεμβρίου 2021 20:16

Νίκας με Κοδέλα για την εκδήλωση των Special Olympics Hellas

Γράφτηκε από την
Τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα επισκέφθηκε την Πέμπτη 25 Νοεμβρίου, στην Τρίπολη, ο πρόεδρος του μη κερδοσκοπικού οργανισμού Special Olympics Hellas, πρέσβης επί τιμή, Διονύσιος Κοδέλας.
Σάββατο, 27 Νοεμβρίου 2021 16:42

Συνάντηση του Εμπορικού Συλλόγου Καλαμάτας με Νίκα

Γράφτηκε από την
Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας δέχθηκε προχθές το βράδυ, στο Διοικητήριο της Π.Ε. Μεσσηνίας στην Καλαμάτα, εθιμοτυπική επίσκεψη από τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου της μεσσηνιακής πρωτεύουσας Γιώργο Εγγλέζο και…
Την έδρα της Περιφέρειας Πελοποννήσου στην Τρίπολη επισκέφθηκε προχθές τριμελές κλιμάκιο της Ευρωπαϊκής Ενωσης υπό τον Κάρστεν Ράσμουσεν, επικεφαλής του τμήματος Ελλάδος - Κύπρου της Γενικής Διεύθυνσης Περιφερειακής και Αστικής…
Ο αντιπεριφερειάρχης Περιβάλλοντος Ανδρέας Τσουκαλάς ορίστηκε με απόφαση του περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα ως εκπρόσωπος της Περιφέρειας στο δίκτυο ανταλλαγής τεχνογνωσίας και καλών πρακτικών μεταξύ Περιφέρειας και Δήμου Καλαμάτας.
Η Περιφέρεια Πελοποννήσου είναι εκτός της λίστας των 6 σιδηροδρομικών έργων προϋπολογισμού 4 δισ. ευρώ που ανακοίνωσε χθες ο υπουργός Υποδομών Κώστας Καραμανλής.
Ανεμβολίαστος παραμένει 1 στους 5 υπαλλήλους της Περιφέρειας Πελοποννήσου.
Το προσχέδιο του προγράμματος τουριστικής προβολής της Περιφέρειας Πελοποννήσου για το 2022 συζητήθηκε, μεταξύ άλλων, στην πρόσφατη συνεδρίαση της γνωμοδοτικής επιτροπής Τουρισμού της Περιφέρειας υπό την αρμόδια αντιπεριφερειάρχη Αννα Καλογεροπούλου,…
Επιστολή διαμαρτυρίας για την καθυστερημένη συζήτηση των επερωτήσεων στο Περιφερειακό Συμβούλιο έστειλε στον πρόεδρο του Σώματος Μανώλη Σκαντζό η σύμβουλος Αντωνία Μπούζα.
Τρίτη, 23 Νοεμβρίου 2021 22:08

Κλιμάκιο Ε.Ε. με Ράσμουσεν αύριο στην Τρίπολη

Γράφτηκε από την
Την έδρα της Περιφέρειας Πελοποννήσου, όπου θα έχει συνάντηση με τον περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα, επισκέπτεται αύριο κλιμάκιο της Ευρωπαϊκής Ενωσης υπό τον Κάρστεν Ράσμουσεν, επικεφαλής του τμήματος Ελλάδος - Κύπρου…
Τη σύμβαση με τον ανάδοχο του έργου προσθήκης ορόφου και αναδιαρρυθμίσεων στο Νοσοκομείο Καλαμάτας θα υπογράψει ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας αύριο στις 8 το βράδυ στο Διοικητήριο της Π.Ε.…
Θρήνος στην οικογένεια του επικεφαλής της "Λαϊκής Συσπέιρωσης Πελοποννήσο" Νίκου Γόντικα, καθώς χθες έφυγε από τη ζωή η σύζυγός του Δήμητρα, έπειτα από μάχη με τον καρκίνο.
Σάββατο, 20 Νοεμβρίου 2021 20:31

Σύμβαση για ζωαγορά Κοπανακίου

Γράφτηκε από την
Δύο συμβάσεις, που αφορούν η μία την επισκευή της ζωαγοράς Κοπανακίου και η δεύτερη την ανάπλαση της πλατείας στο Στάσιμο, υπέγραψε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας.
Σάββατο, 20 Νοεμβρίου 2021 14:41

Καλαμάτα: Στο Ινστιτούτο Ελαίας η ΔΑΟΚ Μεσσηνίας

Γράφτηκε από την
Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας συναντήθηκε, στο Διοικητήριο της Π.Ε. Μεσσηνίας στην Καλαμάτα, με τον διευθύνοντα σύμβουλο του ΕΛΓΟ “Δήμητρα” Παναγιώτη Χατζηνικολάου.
Παρασκευή, 19 Νοεμβρίου 2021 20:08

Νίκας με Αμυρά για περιοχές Natura

Γράφτηκε από την
Σε τηλεδιάσκεψη με τη συμμετοχή και κυβερνητικών παραγόντων, όπως ο υφυπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιώργος Αμυράς, συμμετείχε προχθές ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας.
Παρασκευή, 19 Νοεμβρίου 2021 07:54

Σύσκεψη για την πορεία του ΠΕΠ Πελοποννήσου

Γράφτηκε από την
Σύσκεψη με συμβούλους της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την πορεία του ΠΕΠ Πελοποννήσου 2014 - 2020, ως προς τα κοινωνικά ζητήματα, είχε προχθές στην Τρίπολη ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας.
Πέμπτη, 18 Νοεμβρίου 2021 21:09

Νίκας με Αμυρά για περιοχές Natura

Γράφτηκε από την
Σε τηλεδιάσκεψη με τη συμμετοχή και κυβερνητικών παραγόντων, όπως ο υφυπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιώργος Αμυράς, συμμετείχε χθες ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας.
Η επαναλειτουργία του σιδηροδρομικού δρομολογίου Κόρινθος - Αργος - Ναύπλιο αποτέλεσε αντικείμενο τηλεσύσκεψης που είχε προχθές ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας με στελέχη του ΟΣΕ.
Σελίδα 1 από 223

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


NEWSLETTER