"Παράδειγμα προς αποφυγήν" χαρακτηρίζει το έργο κατασκευής του δρόμου Τζάνε - Καλαμάκι ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας, προσθέτοντας ότι αποτελεί “χαρακτηριστικό παράδειγμα έλλειψης συνεργασίας μεταξύ των υπηρεσιών σε συνδυασμό με κακή…
Σύσκεψη για θέματα τουρισμού συγκάλεσε προχθές ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας με τη συμμετοχή της αρμόδιας αντιπεριφερειάρχη Αννας Καλογεροπούλου και συνεργατών.
"Αμεση αναπομπή από την αρμόδια υπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού Λίνα Μενδώνη στο Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο (ΚΑΣ) της απόφασης που αφορά τη συνέχιση των εργασιών του οδικού άξονα Τζάνε-Καλαμάκι, ζήτησε ο…
Να συζητηθεί σε έκτακτη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου το θέμα του δρόμου Τζάνε - Καλαμάκι ζητούν με επερώτησή τους οι σύμβουλοι της «Αγωνιστικής Συνεργασίας» Θανάσης Πετράκος και Δημοσθένης Δρούγκας.
Μία ακόμα επίθεση κατά της περιφερειακής αρχής, αυτή τη φορά με αφορμή την προσφορά γλυκισμάτων σε τρίτεκνους, εξαπολύει η «Νέα Πελοπόννησος» του Πέτρου Τατούλη.
Την "Κιβωτό του Κόσμου" επισκέφθηκαν το απόγευμα της Μεγάλης Πέμπτης ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας και συνεργάτες του. Εκεί συναντήθηκαν και αντάλλαξαν ευχές με εργαζόμενους, εθελοντές και φιλοξενούμενα παιδιά.
Συνεχίζονται οι εργασίες καθαρισμών διωρύγων, καναλέτων και αποστραγγιστικών τάφρων, καθώς και του οδικού δικτύου του ΓΟΕΒ Παμίσου με τα συνεργεία της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας.
Το “πράσινο φως” για την υπογραφή της σύμβασης για το έργο επισκευής του κτηρίου του πρώην κινηματογράφου “Ηλέκτρα”, για επανάχρησή του ως πολιτιστικού πολυχώρου, με την προέγκρισή της άναψε η…
Με αφορμή χθεσινό σχόλιο του δημοσιογράφου Θανάση Λαγού από την καθημερινή του στήλη στη σελίδα 2 της “Ε”, η αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Άννα Καλογεροπούλου απέστειλε την ακόλουθη απάντηση:
Πέμπτη, 29 Απριλίου 2021 22:17

Πετράκος κατά Νίκα για Τζάνε – Καλαμάκι

Γράφτηκε από την
Απαράδεκτες και αντιδημοκρατικές χαρακτηρίζει τις ενέργειες του περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα για το Τζάνε - Καλαμάκι ο επικεφαλής της «Αγωνιστικής Συνεργασίας» Θανάσης Πετράκος.
Η Περιφέρεια Πελοποννήσου υποβάλλει ένσταση κατά της απόφασης του Κεντρικού Αρχαιολογικού Συμβουλίου (ΚΑΣ) για το Τζάνε - Καλαμάκι.
Τα ταξιδιωτικά έσοδα της Περιφέρειας Πελοποννήσου το 2020 μειώθηκαν κατά 68,3% σε σχέση με το 2019, ενώ η αντίστοιχη μείωση πανελληνίως ξεπέρασε το 75%.
Εντός των ημερών δημοπρατείται το έργο για τις αθλητικές εγκαταστάσεις στο γήπεδο της Ελαίας, σημείωσε χθες ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας, κατά τη συνάντησή του με το δήμαρχο Τριφυλίας Γιώργο Λεβεντάκη…
Τη νέα τουριστική ιστοσελίδα της Μυθικής Πελοποννήσου παρουσίασαν σήμερα, με διαδικτυακή συνέντευξη Τύπου, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας και η αρμόδια αντιπεριφερειάρχης Άννα Καλογεροπούλου.
Τη δημιουργία γεωργικής σχολής στα Φιλιατρά σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, ανακοίνωσε σήμερα ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας, ο οποίος επισκέφθηκε την Τριφυλία.
Δευτέρα, 26 Απριλίου 2021 21:50

Ο Θαν. Πετράκος για το λιμάνι Κυπαρισσίας

Γράφτηκε από την
Για καθυστερήσεις και «μισές δουλειές» όσον αφορά το λιμάνι της Κυπαρισσίας κάνει λόγο ο επικεφαλής της «Αγωνιστικής Συνεργασίας Πελοποννήσου» Θανάσης Πετράκος.
Με τον περιφερειακό αστυνομικό διευθυντή Πελοποννήσου, ταξίαρχο Παναγιώτη Πούπουζα, συναντήθηκε προχθές ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας.
Παρασκευή, 23 Απριλίου 2021 18:54

Στην ημερίδα της ΕΝΠΕ για τον κορονοϊό ο Χρονάς

Γράφτηκε από την
Κοινός τόπος και πεποίθηση όλων των συμμετεχόντων στη διαδικτυακή ημερίδα των 13 Επιτροπών Καταγραφής Θεμάτων Υγείας της ΕΝΠΕ, που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, είναι πως η πανδημία του κορονοϊού έφερε στο…
Συνάντηση εργασίας για την απογραφή του γεωργικού και του κτηνοτροφικού τομέα είχαν σήμερα στο Διοικητήριο ο αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Στάθης Αναστασόπουλος και η υπεύθυνη της Στατιστικής Υπηρεσίας Γεωργία Ξυπολίτου.
Τετάρτη, 21 Απριλίου 2021 18:53

Επερώτηση Μπούζα για Τζάνε - Καλαμάκι

Γράφτηκε από την
Επερώτηση για δρόμο Τζάνε - Καλαμάκι κατέθεσε η περιφερειακή σύμβουλος Αντωνία Μπούζα.
Σελίδα 1 από 208

NEWSLETTER