Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου 2020 18:50

Μεγαλύτερες επιδοτήσεις για Μεγαλόπολη ζήτησε ο Νίκας

Γράφτηκε από την
Μέσω τηλεδιάσκεψης πραγματοποιήθηκε προχθές Τετάρτη η 9η συνεδρίαση της Συντονιστικής Επιτροπής για το Σχέδιο Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης (ΣΔΑΜ) στη μεταλιγνιτική εποχή των περιοχών της Μεγαλόπολης και της Δυτικής Μακεδονίας.
Επίθεση άνευ προηγουμένου με χτυπήματα κάτω από τη ζώνη εξαπολύει κατά του περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα η "Νέα Πελοπόννησος" του Πέτρου Τατούλη.
Μηχάνημα της Περιφέρειας, που ήταν αχρησιμοποίητο 3,5 χρόνια, καθάρισε χθες το πρωί ρέμα δυτικά του Νέδοντα, λίγο πριν το γήπεδο του Κορδία.
Τηλεδιάσκεψη για τη δημιουργία δομών επιχειρηματικότητας και καινοτομίας είχε προχθές ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας με τους πρυτάνεις του Εθνικού Μετσοβίου Πολυτεχνείου (ΕΜΠ) Ανδρέα Μπουντουβή και του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου Θανάση Κατσή.
«Κατά κανόνα δεν δικαιολογούνται σταλίες και προφανώς δεν θα επιτρέπονται στο εξής. Σε περίπτωση δε που συμβεί κάτι τέτοιο, κατά κανόνα θα αναζητούνται ευθύνες στον διευθυντή Τεχνικών Εργων και στον…
Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου 2020 18:24

Επίσκεψη Νίκα στην “Κιβωτό του Κόσμου”

Γράφτηκε από την
Τη δομή στην Καλαμάτα του εθελοντικού μη κερδοσκοπικού οργανισμού ειδικής μέριμνας και προστασίας μητέρας και παιδιού “Κιβωτός του Κόσμου” επισκέφθηκε τη Δευτέρα, μετά από σχετική πρόσκληση, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης…
Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου 2020 15:50

Αρκαδία: Πρόταση για υδατοδρόμιο στη λίμνη Τάκα

Γράφτηκε από την
Η Περιφέρεια Πελοποννήσου δρομολογεί τη λειτουργία υδατοδρομίου στη λίμνη Τάκα, μετά και την έγκριση -από την Οικονομική Επιτροπή τη Δευτέρα 19 Οκτωβρίου- της πίστωσης 325.000 ευρώ για την αισθητική και…
Συνέχεια στον καβγά για το Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας δίνει ο επικεφαλής της «Νέας Πελοποννήσου» Πέτρος Τατούλης κατηγορώντας ως ψεύτη τον περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα.
Η Εθνική Αρχή Διαφάνειας (ΑΕΔ) έστειλε στην Εισαγγελία Εφετών Αθηνών έκθεση για τα οικονομικά πεπραγμένα της προηγούμενης περιφερειακής αρχής Πελοποννήσου.
Εγινε κατ’ αρχάς αποδεκτή πρόταση του σκηνοθέτη Μανούσου Μανουσάκη από την γνωμοδοτική επιτροπή της Περιφέρειας Πελοποννήσου για τις εκδηλώσεις των 200 χρόνων από την Επανάσταση του 1821.
Η προώθηση της δημιουργίας και λειτουργίας παραρτήματος του Ελληνικού Ανοιχτού Πανεπιστημίου (ΕΑΠ) στο Ελληνικό Αρκαδίας αποτέλεσε αντικείμενο της σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 17 Οκτωβρίου στο εν λόγω χωριό, με…
"Κύριε Βορίδη, αφήστε τις φανφάρες και τις φιέστες" έχει τίτλο η ανακοίνωση της "Νέας Πελοποννήσου" του Πέτρου Τατούλη για τα εγκαίνια του αρδευτικού δικτύου του Δήμου Μυκηνών.
Συνάντηση εργασίας με την επίκουρη καθηγήτρια Κλασικής Αρχαιολογίας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου και επισκέπτρια ερευνήτρια στο Wolfs on College της Οξφόρδης, Ελένη Ζυμή, είχε προχθές στην Τρίπολη ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας.
Κυριακή, 18 Οκτωβρίου 2020 17:03

Διαφωνίες Μπούζα για βιολογικό Πεταλιδίου

Γράφτηκε από την
"Ναι στον βιολογικό του Πεταλιδίου, όχι όμως σε νέες εστίες ρύπανσης" δηλώνει η περιφερειακή σύμβουλος Αντωνία Μπούζα, καλώντας παράλληλα το Δήμο Μεσσήνης να προστατέψει το περιβάλλον.
Κυριακή, 18 Οκτωβρίου 2020 14:37

Προγραμματική σύμβαση για ανάδειξη Λάδωνα

Γράφτηκε από την
Προγραμματική σύμβαση μεταξύ Περιφέρειας Πελοποννήσου, Δήμου Γορτυνίας και Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης της Περιφέρειας Πελοποννήσου υπογράφηκε προχτές από τον περιφερειάρχη Π. Νίκα.
Θέματα που αφορούν τον τουριστικό τομέα εξετάστηκαν προχθές σε σύσκεψη υπό τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα, με τη συμμετοχή της αρμόδιας αντιπεριφερειάρχη Αννας Καλογεροπούλου και υπηρεσιακών στελεχών.
"Για πολλοστή φορά ο κ. Νίκας ανακοίνωσε την ένταξη των ίδιων έργων, για τα οποία επί 13 μήνες δεν έχει κάνει απολύτως τίποτα" . Αυτό αναφέρει ανακοίνωση της "Νέας Πελοποννήσου"…
Την επόμενη εβδομάδα θα δημοσιοποιηθούν οι προσκλήσεις για ένταξη νέων έργων στο ΕΣΠΑ, δήλωσε κατά τη διάρκεια της χθεσινής συνέντευξης Τύπου ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας.
Σάββατο, 17 Οκτωβρίου 2020 17:03

Δεν δίνει συνέχεια στον καβγά με Τατούλη ο Νίκας

Γράφτηκε από τον
Δεν θέλησε χθες να δώσει συνέχεια στον καβγά που είχε με τον επικεφαλής της "Νέας Πελοποννήσου" Πέτρο Τατούλη στο Περιφερειακό Συμβούλιο ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας.
Σε διαδικασίες δημοπράτησης και υλοποίησης βρίσκονται έργα βελτίωσης της οδικής ασφάλειας, στο επαρχιακό και το εθνικό οδικό δίκτυο της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας.
Σελίδα 1 από 188

NEWSLETTER