Αντιδρούν οι παραγωγοί της περιφερειακής λαϊκής αγοράς στην Κεντρική Αγορά Καλαμάτας (στο βόρειο πάρκινγκ), στην αύξηση του τέλους από 43 σε 55 ευρώ το μήνα, που ενέκρινε και το Δημοτικό…
Κλειστά λόγω καλοκαιρινών διακοπών θα παραμείνουν τα οδοντιατρεία στην πλειονότητά τους, από τις 15 έως και τις 31 Αυγούστου.
Πέμπτη, 11 Αυγούστου 2022 18:09

Λευκή Νύχτα 19 Αυγούστου στους Γαργαλιάνους

Γράφτηκε από τον
Την 4η Λευκή Νύχτα διοργανώνει ο Εμπορικός και Βιοτεχνικός Σύλλογος Γαργαλιάνων την Παρασκευή 19 του μηνός.
Δύο μεσσηνιακές εταιρείες, η Epikouros Organic Products και Mani Βläuel, διακρίθηκαν και βραβεύτηκαν στη διεθνή έκθεση τροφίμων βιολογικών προϊόντων BIOFACH 2022, στη Νυρεμβέργη της Γερμανίας, 26 με 29 Ιουλίου.
Καταγγελίες παραβίασης του ωραρίου εργασίας παρά την εφαρμογή του μέτρου της ψηφιακής κάρτας εργασίας, δημοσιοποιεί το Συνδικάτο Υπαλλήλων στον Ιδιωτικό Τομέα Ν. Μεσσηνίας.
Τετάρτη, 03 Αυγούστου 2022 13:44

Βράβευση της “Mamellada” σε διεθνή διαγωνισμό

Γράφτηκε από την
Σε έναν από τους μεγαλύτερους διεθνείς διαγωνισμούς βραβεύθηκε η “Mamellada”.
Τσαντάκια μέσης, ζώνες αλλά και σικάτα γιλέκα αποτελούν αξεσουάρ που κάθε άνδρας οφείλει να έχει στην ντουλάπα του!
Το Σάββατο 27 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί πάλι φέτος η “Λευκή Νύχτα” στην Καλαμάτα, μετά από 2 χρόνια περιορισμών και απαγορεύσεων της πανδημίας του κορονοϊού.
Δευτέρα, 18 Ιουλίου 2022 21:27

Xειροποίητα σανδάλια EF93 στην Coco-Mat Καλαμάτας

Γράφτηκε από την
Η Coco-Mat Καλαμάτας καλωσορίζει με ενθουσιασμό στο χώρο της τα χειροποίητα σανδάλια EF93!
Πέμπτη, 14 Ιουλίου 2022 20:48

Παίρνει μορφή το Open Mall Κυπαρισσίας

Γράφτηκε από τον
Σε πλήρη εξέλιξη είναι οι εργασίες στην Κυπαρισσία για το Ανοιχτό Κέντρο Εμπορίου (Open Mall), το οποίο έχει αρχίσει και παίρνει μορφή.
Επανέρχεται ο Εμπορικός Σύλλογος Κυπαρισσίας με νέα του επιστολή προς την Τράπεζα Πειραιώς για το θέμα λειτουργίας του ΑΤΜ στο υποκατάστημα της πόλης, αλλά και για τη διευκόλυνση πρόσβασης ΑΜΕΑ…
"Όποιος είδε το spot διαφήμισης του Εργάνη για την κάρτα εργασίας θα πρέπει να ντρέπεται που είναι ελεύθερος επαγγελματίας."
Τρίτη, 12 Ιουλίου 2022 15:18

KLOSTI: Τα ωραιότερα καλοκαιρινά δώρα είναι εδώ!

Γράφτηκε από την
Εντυπωσιακές τσάντες, παρεό και κοσμήματα
Το μάτι στους καταναλωτές «κλείνουν» από χθες οι έμποροι της Καλαμάτας, καθώς ξεκίνησαν επίσημα οι θερινές εκπτώσεις. Υστερα από ένα παρατεταμένο διάστημα… ανομβρίας, οι επαγγελματίες αισιοδοξούν ότι ντόπιοι και επισκέπτες…
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει η εργασία - μελέτη με θέμα "Οικονομική ανάπτυξη πόλεων: Ανοικτά κέντρα εμπορίου. Πρότυπο εφαρμογής / Κυπαρισσία" που εκπονήθηκε από το Πανεπιστήμιο Πατρών σε συνεργασία με τον Εμπορικό…
Με μια νέα συλλογή από 14 στρώματα, κατασκευασμένα να ταιριάζουν σε περισσότερους σωματότυπους, η CANDIA ανταποκρίνεται στην ανάγκη των πελατών για έναν καλύτερο ύπνο, έναν καλύτερο τρόπο ζωής.
Την δυνατότητα στα εμπορικά καταστήματα τόσο του Ιστορικού Κέντρου, όσο και της Παραλίας να παραμένουν ανοιχτά όλες τις Κυριακές του χρόνου δίνει με απόφασή του ο Εμπορικός Σύλλογος Καλαμάτας.
Τρίτη, 28 Ιουνίου 2022 12:38

Στείλε της λουλούδια ανάλογα με το ζώδιό της

Γράφτηκε από την
Η αποστολή λουλουδιών είναι μία από τις μεθόδους που θεωρούνται στις μέρες μας απαρχαιωμένες, με επιτυχία σίγουρη 100%. Αρκεί να έχεις το κατάλληλο timing και να μπορείς να κάνεις την…
Σελίδα 1 από 61

NEWSLETTER