Μεγάλο περιθώριο περαιτέρω αύξησης των εσόδων τους έχουν οι επιχειρήσεις εστίασης της Μεσσηνίας καθώς μέσος κύκλος εργασιών τους το 2023 ανήλθε στο 72,09% με πανελλήνιου μέσου τζίρου.
Στις αναπτυξιακές προοπτικές του τουρισμού και τα οφέλη του για την ελληνική οικονομία και κοινωνία, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων η υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη κατά την εισήγησή της στο συνέδριο "Biotechnologia…
Η κοινωνία της Μεσσηνίας τίμησε χθες βράδυ το τουριστικό γραφείο “Τριγκιλίδας”, που γιόρτασε τη συμπλήρωση 50 ετών λειτουργίας του.
Δώδεκα Μεσσηνιακά εστιατόρια διακρίθηκαν στα 7α FNL Best Restaurant Awards, η απονομή των οποίων έγινε τη Δευτέρα 20 Μαΐου στο Αμφιθέατρο του Ωδείου Αθηνών, υπό την Αιγίδα του Ελληνικού Οργανισμού…
Το νέο πολυτελές κατάλυμα Mast Residences των Aria Hotels ανοίγει τις πόρτες του από τις αρχές Ιουνίου 2024 στη Μαραθόπολη Μεσσηνίας.
Ο εργαζόμενος κατά την διάρκεια του εργασιακού του ωραρίου είναι αναγκαίο να νιώθει ασφαλής σε μεγάλο βαθμό.
Αύξηση 16,1% σε σχέση με πέρσι και 97,9% σε σχέση με το 2019 σημείωσε ο τζίρος των μεσσηνιακών καταστημάτων εστίασης το πρώτο τρίμηνο του 2024.
Πενήντα χρόνια μαγευτικά ταξίδια όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά σε κάθε γωνιά του κόσμου συμπληρώνει φέτος το ταξιδιωτικό γραφείο “Trigilidas Travel & Holidays” και το γιορτάζει.
Κυκλοφόρησε το Σαββατοκύριακο το 2ο τεύχος του περιοδικού "Περισκόπιο" με διάφορα ενδιαφέροντα θέματα από περιοχές της Πελοποννήσου με στόχο την ανάδειξη όλων όσα μπορούν να ενώσουν τους κατοίκους της ευρύτερης…
Το Σάββατο 25 Μαΐου στις 8.30 το απόγευμα θα γίνει για τρίτη φορά η συνάντηση ιδιοκτητών και διαχειριστών ακινήτων βραχυχρόνιας μίσθωσης στην Καλαμάτα.
Αναστολή των μέτρων για τη χρήση του αιγιαλού μέχρι το Νοέμβριο ώστε να δοθεί χρόνος στις επιχειρήσεις να εναρμονιστούν ζητεί ο Σύλλογος Καταστημάτων Εστίασης και Αναψυχής Καλαμάτας (ΣΚΕΑΚ).
Ακόμα μια τιμητική διάκριση απέσπασε η PEOPLE, η οποία ξεχώρισε στα φετινά, διεθνώς καταξιωμένα Luxury Lifestyle Awards αποσπώντας το βραβείο “Best Luxury Resort Architecture” για την πρωτοποριακή ξενοδοχειακή μονάδα Magma…
«Πράσινο φως» στην κοινή επένδυση ΤΕΜΕΣ και Premia Properties στην Costa Navarino άναψε χθες η Επιτροπή Ανταγωνισμού.
Να δείξουν το καλύτερο πρόσωπο της Μεσσηνίας στους επισκέπτες του Πάσχα, προτρέπει τους επαγγελματίες της εστίασης ο πρόεδρος του ΣΕΜ Γιάννης Κολοβός.
Το 12ο Συνέδριο Περιφερειακής Ανάπτυξης (RGC), θα πραγματοποιηθεί από τις 30 Μαΐου έως τις 1 Ιουνίου 2024, στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών.
Με «τσουχτερά» πρόστιμα θα βρεθούν αντιμέτωποι όσοι εμποδίζουν την ελεύθερη πρόσβαση του κοινού στη θάλασσα, τον αιγιαλό και την παραλία, ύστερα από την εξειδίκευση των γενικών όρων και περιορισμών για…
Πασχαλινό οδηγό εστίασης ώστε να γνωρίζουν οι επισκέπτες ποια καταστήματα θα ανοίξουν τη νύχτα του Μεγάλου Σαββάτου και τη Κυριακή του Πάσχα ετοιμάζει ο Σύλλογος Εστίασης Μεσσηνίας (ΣΕΜ).
Ούτε τον φετινό χειμώνα έλειψε το φαινόμενο της «υπαίθριας αποθήκης» στη Ναυαρίνου.
Η καρδιά ανάπτυξης της Μεσσηνίας, της παραγωγής και της επιχειρηματικότητας, χτυπάει στο 2ο Messinia Forum που οργανώνει ο Σύλλογος Εστίασης Μεσσηνίας (ΣΕΜ) στο Μέγαρο Χορού Καλαμάτας, το Σαββατοκύριακο 13 και…
Σελίδα 1 από 75