Σε παράσταση διαμαρτυρίας στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας συμμετείχε χθες, μαζί με άλλους παραγωγικούς φορείς, η Ομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Πελοποννήσου, Νοτιοδυτικής Ελλάδας, Ζακύνθου, Κεφαλληνίας και Ιθάκης.
Η Καλαμάτα απέκτησε πλέον τη δική της μπύρα, η οποία φαίνεται πως ήδη έχει αποκομίσει πολύ θετικά σχόλια και σιγά σιγά γοητεύει τους γευστικούς μας κάλυκες, αφού συνοδεύει τέλεια τους…
Συμφερόντων του επιχειρηματία Γιώργου Μαντζή είναι σύμφωνα με πληροφορίες το επενδυτικό σχέδιο δημιουργίας ξενοδοχείου, που εγκρίθηκε πρόσφατα από το υπουργείο Ανάπτυξης.
Το βραβείο Ηθικής Εταιρικής Ευθύνης απονεμήθηκε στη μεσσηνιακή εταιρεία παραγωγής ντομάτας "ΑΓΑΝ" κατά τη διάρκεια της ανοιχτής συνέλευσης της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ.
"Η προώθηση της ελληνικής γαστρονομίας στη διεθνή αγορά θα βοηθήσει τα ελληνικά προϊόντα" δήλωσε στην ανοιχτή συνέλευση της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ ο Μεσσήνιος επιχειρηματίας Κώστας Παπαδημητρίου.
Μια ακόμα σπουδαία διάκριση κατέκτησε η "Τυροκομική Μεσσήνης - Αφοί Γ Πετρόπουλοι ΑΒΕΕΤ", ανεβάζοντας τη Μεσσηνία και τα προϊόντα της ψηλά στην Παγκόσμια γαστρονομία.
Την αγανάκτησή της εκφράζει η διοίκηση του Αστικού ΚΤΕΛ Καλαμάτας, γιατί η κυβέρνηση αγνόησε τον κλάδο και δεν μερίμνησε για την ενίσχυσή του, όπως έκανε με άλλους φορείς κι επιχειρήσεις…
Η πόλη της Καλαμάτας παρουσιάστηκε την περασμένη Παρασκευή για ένα δίωρο στο διαδικτυακό συνέδριο καινοτομίας και επιχειρηματικότητας Startup Greece Week, στη διάρκεια του οποίου καταγράφηκαν πάνω από 2.000.000 θεάσεις.
Προτάσεις στήριξης των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων από τον Δήμο Τριφυλίας κατέθεσε με υπόμνημά του ο Εμπορικός Σύλλογος Κυπαρισσίας προς το δήμαρχο Γιώργο Λεβεντάκη, κοινοποιώντας το και στους δημοτικούς συμβούλους. Ετσι ζητά…
Αισιόδοξο ήταν το πρώτο μήνυμα από το άνοιγμα των εμπορικών καταστημάτων στην Κυπαρισσία μετά την καραντίνα, σύμφωνα με τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου της πόλης Δημήτρη Τερζή.
Δοκιμαστική χρήση drone για εργασίες του δικτύου του ΔΕΔΔΗΕ έγινε παρουσία εκπροσώπου της επιχείρησης και αναδόχου εκτέλεσης έργων ΔΕΔΔΗΕ, σε γραμμές του Ταϋγέτου.
Με θερινό ωράριο θα λειτουργούν τα καταστήματα από μεθαύριο Δευτέρα 11 Μαΐου και έως 31 Οκτωβρίου, όπως ανακοινώθηκε από τον Εμπορικό Σύλλογο Κυπαρισσίας.
Ο Θόδωρος Καλογερόπουλος είναι ο νέος πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματικών – Βιοτεχνικών και Εμπορικών Σωματείων (ΟΕΒΕΣ) Νομού Μεσσηνίας, μετά την παραίτηση από την προεδρία της Ομοσπονδίας του δημάρχου Καλαμάτας Θανάση…
Μετά το άνοιγμα στις αρχές αυτής της εβδομάδας του 20-25% των καταστημάτων -για τα οποία έδωσε άδεια για να λειτουργήσουν το κράτος-, οι επιχειρηματίες της Καλαμάτας προετοιμάζονται να υποδεχθούν το…
Αδειες καρέκλες απλώθηκαν απόψε στην κεντρική πλατεία Καλαμάτας, καθώς επαγγελματίες της πόλης συμμετείχαν στην πανευρωπαϊκή διαμαρτυρία των ανθρώπων της εστίασης και του τουρισμού με τίτλο “Empty chairs - Αδειες καρέκλες”.
Τα μέτρα που πρέπει να τηρούνται από τις επιχειρήσεις (αλλά και από την πλευρά των εργαζόμενων), για την προστασία της υγείας και ασφάλειας των εργαζόμενων στους χώρους εργασίας και την…
Στην πανευρωπαϊκή διαμαρτυρία των ανθρώπων της εστίασης και του τουρισμού με τίτλο “Empty Chairs - Άδειες Καρέκλες” θα λάβουν μέρος και επαγγελματίες της Καλαμάτας.
Ιδιαίτερα έχει πληγεί ο εμπορικός κόσμος λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, καθώς οι εμπορικές επιχειρήσεις αναγκάστηκαν να κλείσουν από τη μια στιγμή στην άλλη.
Η πόλη της Καλαμάτας συμμετέχει για πρώτη φορά στην Ελληνική Εβδομάδα Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας, Startup Greece Week, που επιστρέφει για 5η συνεχόμενη χρονιά τον Μάϊο, αυτή τη φορά λόγω της…
Πέμπτη, 30 Απριλίου 2020 19:47

Mένουμε σπίτι αλλά βάζουμε χρώμα στη ζωή μας!

Γράφτηκε από την
Προστατεύουμε τους εαυτούς μας και το κοινωνικό σύνολο. Ταυτόχρονα όμως μαθαίνουμε να περνάμε καλά!
Σελίδα 1 από 41

NEWSLETTER