Νέα δεδομένα δημιουργούνται για την αξιοποίηση του κληροδοτήματος του Δήμου Καλαμάτας “Βασιλείου και Ευδοκίας Παναγιώταρου” στη Μικρή Μαντίνεια.
Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου 2021 19:11

Διαγράμμιση διαβάσεων στην Καλαμάτα

Γράφτηκε από την
Εργασίες διαγράμμισης διαβάσεων σε διάφορα σημεία της πόλης έχουν ξεκινήσει συνεργεία αυτεπιστασίας της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Καλαμάτας.
Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου 2021 16:27

Μεσσηνία: Αναστασόπουλος για εργασίες στο δίκτυο ΓΟΕΒ

Γράφτηκε από την
Τις εργασίες στο δίκτυο του ΓΟΕΒ και τις αντιπλημμυρικές παρεμβάσεις με μηχανήματα της Περιφέρειας περιέγραψε σε χθεσινή συνέντευξη Τύπου ο αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Στάθης Αναστασόπουλος.
Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου 2021 13:48

Συνάντηση στην Καρδαμύλη για ενίσχυση τουρισμού

Γράφτηκε από την
Συνάντηση εργασίας είχαν χθες στο Δημαρχείο στην Καρδαμύλη ο δήμαρχος Δυτικής Μάνης Δημήτρης Γιαννημάρας, η προϊσταμένη του Τεχνικού Τμήματος Άννα Νικητοπούλου και ο πρόεδρος του Συλλόγου Καταλυματιών Δυτικής Μάνης Αργύρης…
Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου 2021 13:04

Ψηφιακός διαγωνισμός των ΚΔΑΠ Καλαμάτας

Γράφτηκε από την
Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε την Τετάρτη ο ψηφιακός διαγωνισμός του Εργαστηρίου Περιβάλλοντος και Επιστημών των ΚΔΑΠ του Δήμου Καλαμάτας και της “Φάρις” με θέμα “Κουίζ γνώσεων για μικρούς επιστήμονες”.
Σε εξέλιξη βρίσκονται παρεμβάσεις στο Πάρκο Σιδηροδρόμων από το Δήμο Καλαμάτας. Για την πρόοδο των παρεμβάσεων ενημερώθηκε σε επιτόπια επίσκεψή του στο χώρο ο δήμαρχος Θαν. Βασιλόπουλος, συνοδευόμενος από τον…
Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου 2021 11:50

Πολυμηχάνημα έργου στο Δήμο Πύλου-Νέστορος

Γράφτηκε από την
Ενα τελευταίας τεχνολογίας πολυμηχάνημα έργου παρέλαβε χθες η δημοτική αρχή Πύλου-Νέστορος.
Φιλόδοξο έργο με την ονομασία “Καλαμάτα - προσβασιμότητα στη ζωή” προγραμματίζει να υλοποιήσει ο Δήμος Καλαμάτας, με χρηματοδότηση από το Ταμείο Ανάκαμψης.
Στο ΕΣΠΑ της Περιφέρειας Πελοποννήσου εντάχθηκε το Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων (ΚΗΦΗ) του Δήμου Καλαμάτας, που θα δημιουργηθεί και θα λειτουργήσει στο παλιό Δημαρχείο, στην οδό Θουκυδίδου.
Πρωτοβουλία για την αποκατάσταση της Προστατευόμενης Ονομασίας Προέλευσης (ΠΟΠ) ελιά Καλαμάτας, αλλά και τη διόρθωση των δασικών χαρτών, αναλαμβάνει η Περιφέρεια Πελοποννήσου.
Την παράδοση δωρεάν διαδικτυακών μαθημάτων από το τμήμα μουσικής και το εικαστικό εργαστήρι αποφάσισε η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Τριφυλίας, λόγω των ειδικών συνθηκών που επικρατούν με τον κορονοϊό.
Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου 2021 16:57

Στο 7ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ελαιολάδου ο Δήμος Τριφυλίας

Γράφτηκε από την
Στο 7ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ελαιολάδου και Επιτραπέζιας Ελιάς Καλαμάτας “Kalamata olive oil awards 2021” θα συμμετέχει ο Δήμος Τριφυλίας μέσω της Κοινωφελούς του Επιχείρησης, όπως αποφασίστηκε ομόφωνα από το Διοικητικό…
Την αρωγή του Δήμου Μεσσήνης για την αναβάθμιση της Δημόσιας Βιβλιοθήκης Πεταλιδίου, ζήτησαν η πρόεδρος του νέου Εφορευτικού Συμβουλίου της Βιβλιοθήκης Έφη Κουλοπούλου, ο αντιπρόεδρος Λεωνίδας Αγγελόπουλος και το μέλος…
Με μόλις 9 θετικές ψήφους εγκρίθηκε το τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου Τριφυλίας στην προχθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Κατά ψήφισαν 15 σύμβουλοι, ενώ υπήρξε και ένα λευκό.
Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου 2021 16:13

Απάντηση Γιαννημάρα σε Ρουτζούνη

Γράφτηκε από την
Με αφορμή χθεσινό άρθρο του δημοτικού συμβούλου Αλέξη Ρουτζούνη για τη λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου Δυτικής Μάνης, ο δήμαρχος Δημήτρης Γιαννημάρας εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:
«Φάμπρικα ρουσφετολογικών προσλήψεων με πρόσχημα τον Covid-19» καταγγέλλει η "Νέα Πελοπόννησος" του Πέτρου Τατούλη.
Τον υπουργό Πολιτικής Προστασίας Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, για να το εγκαινιάσει και να κάνει ανακοινώσεις, περιμένει το Ενιαίο Συντονιστικό Κέντρο κατά της παραβατικότητας στο Δήμο Καλαμάτας, για να ξεκινήσει τη λειτουργία…
Στα όσα συνέβησαν στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τριφυλίας με θέμα συζήτησης την ανάπλαση της πλατείας Γαργαλιάνων, αναφέρεται ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Παναγιώτης Κατσίβελας.
Τις διαδικασίες δημοπράτησης για την ολοκλήρωση της κατασκευής του Ανοιχτού Θεάτρου Καλαμάτας, δίπλα στο Νέδοντα, προωθεί ο Δήμος Καλαμάτας.
Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου 2021 11:54

Μέσα στο Μάρτιο ξεκινά η ανάπλαση στην Αναγνωσταρά

Γράφτηκε από την
“Οταν τελειώσει το έργο υπογειοποίησης του ΔΕΔΔΗΕ στην Αναγνωσταρά, ξεκινάει ο εργολάβος της ανάπλασης και από τότε μετράνε 240 μέρες για να ολοκληρωθεί”.
Σελίδα 1 από 938

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


NEWSLETTER