Εξόργισε τους κατοίκους των Ραχών και της γύρω περιοχής η προσπάθεια του Δήμου Τριφυλίας να ρίξει και πάλι σκουπίδια στο χώρο της παράνομης χωματερής στο Αλιμάκι, που εξακολουθεί να καίγεται…
Να γνωμοδοτήσει θετικά επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για τη βελτίωση και αναβάθμιση στο τμήμα Καλαμάτα - Ριζόμυλος, περιμένουν από το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου την ερχόμενη Δευτέρα οι αιρετοί του…
Στην τελική ευθεία μπαίνουν οι εργασίες για την ανάπλαση της Ανω Πόλης Κυπαρισσίας σε ό,τι αφορά τουλάχιστον την παρούσα φάση, για να μπορέσουν να δουλέψουν και οι επιχειρήσεις της περιοχής.
Πέμπτη, 09 Ιουλίου 2020 23:52

Επερώτηση Πετράκου για γεωτρήσεις Φιλιατρών

Γράφτηκε από την
Επερώτηση για τους αγροτικούς δρόμους και τις γεωτρήσεις Φιλιατρών - Εξοχικού, κατέθεσε ο επικεφαλής της "Αγωνιστικής Συνεργασίας" Θανάσης Πετράκος.
Του Μανώλη Μάκαρη, Ιατρού Καρδιολόγου, Επικεφαλής δημοτικής παράταξης «Ανοιχτός Δήμος – Ενεργοί Πολίτες», ΜSc Τοπικής και Περιφερειακής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης
Για το διεθνές κέντρο εκπαίδευσης πιλότων που συζητείται να δημιουργηθεί στο αεροδρόμιο της Καλαμάτας, ο δήμος δεν έχει καμία επίσημη ενημέρωση.
Το θέμα των φαναριών στον περιφερειακό αυτοκινητόδρομο στα Γιαννιτσάνικα, στην είσοδο - έξοδο της Παπαφλέσσα και της Βασ. Γεωργίου, έθεσε για μια ακόμα φορά στο Δημοτικό Συμβούλιο Καλαμάτας τη Δευτέρα,…
Επιτέλους, άρχισε να διαμορφώνεται και να φαίνεται το έργο της πεζοδρόμησης της Ιατροπούλου, από τη Σιδηροδρομικού Σταθμού έως τη Νέδοντος.
Κοινή πρόταση απόφασης για τα προβλήματα των παραγωγών και της παραγωγής του πρωτογενή τομέα της Περιφέρειας Πελοποννήσου κατέθεσαν οι Θανασης Πετράκος, Γιώργος Δέδες και Δήμητρα Λυμπεροπούλου.
Την έκτακτη σύγκλιση του Δημοτικού Συμβουλόυ για αύριο θα ζητήσει ο δήμαρχος Τριφυλιας Γιώργος Λεβεντακης για το θέμα των σκουπιδιών.
Απ’ όλα, πεζοδρόμηση, μονοδρόμηση και κανονική κυκλοφορία, προβλέπει η πρόταση της δημοτικής αρχής Καλαμάτας για τη Ναυαρίνου, που θα ξεκινήσει πειραματικά μέσα στο φετινό καλοκαίρι.
Υπομονή για τρεις ημέρες ακόμη ζήτησε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Καθαριότητας στο Δήμο Τριφυλίας Αλέξανδρος Κουτρουμπής για τα αμάζευτα σκουπίδια στους κάδους λόγω της φωτιάς στον σκουπιδότοπο στο Αλιμάκι.
Νέο σκηνικό έντασης με τα σκουπίδια στον Δήμο Τριφυλίας.
Έναν φορτωτή πλάγιας ολίσθησης (CASE CONSTRUCTION SR 210) παρέλαβε ο Δήμος Τρίπολης.
Τετάρτη, 08 Ιουλίου 2020 09:05

Μπλόκο στο άνοιγμα χωματερής στα Φιλιατρά

Γράφτηκε από τον
Εντονες αντιδράσεις προκάλεσε η παρουσία μηχανήματος του Δήμου Τριφυλίας και η προσπάθεια -σύμφωνα με τις καταγγελίες- να διαμορφωθεί ο χώρος στον παλιό σκουπιδότοπο Φιλιατρών, για να μπορούν να τον προσεγγίσουν…
Το μνημόνιο συνεργασίας του Δήμου Καλαμάτας με το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, που περιλαμβάνει τη λειτουργία Ενιαίου Συντονιστικού Κέντρου (ΕΣΥΚ) στο ιστορικό Δημαρχείο για την καταπολέμηση της παραβατικότητας, ενέκρινε το…
Συνεχίζει να καίγεται ο σκουπιδότοπος στο Αλιμάκι Κυπαρισσίας, και μαζί με τους τοξικούς καπνούς προκαλεί και… τοξικά προβλήματα στη δημοτική αρχή, σε σχέση με τη διαχείριση των απορριμμάτων.
Τετάρτη, 08 Ιουλίου 2020 08:12

Νίκας με Βασιλόπουλο για Καλαμάτα - Ριζόμυλος

Γράφτηκε από την
Συνάντηση είχαν χθες στην Τρίπολη ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας και ο δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος.
Ξεκίνησε η τοποθέτηση χαλύβδινων στηθαίων ασφαλείας στο οδικό δίκτυο του Δήμου Καλαμάτας, σύμφωνα με μελέτη της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών.
Για την προσεχή Δευτέρα 13 Ιουλίου ορίστηκε η κατεπείγουσα συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου για γνωμοδότηση επί της μελέτης περιβαλλοντικών επιπτώσεων για τον δρόμο Καλαμάτα - Ριζόμυλος.
Σελίδα 1 από 838

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


NEWSLETTER