«Οι Άθλοι του Ηρακλή» της Ελευθερίας Σαραντινού, «Η Γη μας έχει πυρετό», της Κορίνας Βογιατζή και «Το μεγάλο σπίτι» της Χρυσάνθης Νιάκα.
Δύο τυχεροί θα κερδίσουν τα παιδικά βιβλία «Το καβουράκι με τη μία δαγκάνα» και «Άμπα και Λήδα: Δύο γάτες σε μια μαγική ιστορία», προσφορά της συγγραφέως Βασιλικής Μουργελά.
Με την έναρξη της σχολικής χρονιάς να είναι προ των πυλών, το eleftheriaonline.gr και τα καταστήματα Cosmos Καλαμάτας διοργάνωσαν έναν "Back to School" διαγωνισμό!
To eleftheriaonline.gr θέλοντας να σας ευχαριστήσει όλους για τη στήριξή σας διοργανώνει ένα διαγωνισμό βιβλίου και προσφέρει σε δύο (2) αναγνώστες του δώρο το βιβλίο “Οι Απαράφθορες”, ευγενική προσφορά του…
Ο ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΛΕΜΟΝΗΣ ΚΑΙ Η ΟΜΟΡΦΗ ΚΡΕΜΜΥΔΩ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 5 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ Για πρώτη φορά το αγαπημένο παραμύθι των παιδιών γίνεται θεατρική παράσταση!!!
Μετά από την sold out επιτυχία σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, «Το παγκάκι» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα.
Ένα «Ταξίδι στα Κύθηρα» θα αποτελέσει σίγουρα μια μοναδική εμπειρία για εσάς! Δεν είναι τυχαίο άλλωστε το ότι η θεά του Έρωτα, η Αφροδίτη, διάλεξε τα Κύθηρα για να αναδυθεί.
Η KalamataStay προσφέρει σε έναν τυχερό δύο διανυκτερεύσεις στο μοντέρνο διαμέρισμά της "Urban Senses" στο Κέντρο της Καλαμάτας.
Η Αθηναϊκή παιδική σκηνή παρουσιάζει την παιδική θεατρική παράσταση των Βασίλι Γκέλτσερ και Βλαντ Μπεγκίτσεφ σε μουική Τσαικοφσκι ‘’Η ΛΙΜΝΗ ΤΩΝ ΚΥΚΝΩΝ’’ το παραμύθι των παραμυθιών.
Γραμμένο από τον σπουδαίο δραματουργό Φεδερίκο Γκαρθία Λόρκα, το έργο με τίτλο «Οι φασουλήδες με το ρόπαλο» απευθύνεται στα παιδιά και αναφέρεται σε μια ιστορία αγάπης.
Γραμμένο από τον σπουδαίο δραματουργό Φεδερίκο Γκαρθία Λόρκα, το έργο με τίτλο «Οι φασουλήδες με το ρόπαλο» απευθύνεται στα παιδιά και αναφέρεται σε μια ιστορία αγάπης.
Η "Μαύρη Θύελλα" κατέχει ιδιαίτερη θέση στην καρδιά των Μεσσήνιων φιλάθλων, που μετά το νέο φετινό ξεκίνημα στέκονται δίπλα της θέλοντας να την δουν να επιστρέφει στα μεγάλα σαλόνια του…
Το Μικρό Θέατρο Λάρισας , κλείνοντας αισίως τα 10 χρόνια συνεπής παρουσίας στον χώρο του ποιοτικού παιδικού θεάτρου ,παρουσιάζει για 9η χρονιά στην πόλη μας, μια παιδική παράσταση που θα…
Η παιδική σκηνή του Χρήστου Τριπόδη παρουσιάζει για πρώτη φορά στην Καλαμάτα την Κυριακή 17 Νοεμβρίου στις 11:30 & στις 17:00 στο Εργατικό Κέντρο Καλαμάτας το αριστουργηματικό έργο του Ευγένιου…
Την Κυριακή 10 Νοεμβρίου η παιδική παράσταση "Ασπροδόντης", η οποία περιοδεύει σημειώνοντας μεγάλη επιτυχία, ανεβαίνει από τον Μάριο Ιορδάνου και το θίασό του στο Αμφιθέατρο του Εργατικού Κέντρου Καλαμάτας για…
Την παράσταση “La Nonna” παρουσιάζει από 1 μέχρι 10 Νοεμβρίου στις 9.30 μ.μ., στο Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας η Θεατρική Ομάδα “Fraction”, η οποία επανέρχεται με την μεγαλύτερη επιτυχία του Αργεντίνου…
Η κωμωδία του Γιώργου Μακρή με τίτλο “RU GREEK?” σε σκηνοθεσία του ίδιου θα παρουσιαστεί στην Καλαμάτα το Σάββατο 9 Νοεμβρίου στην Αίθουσα της Φιλαρμονικής στις 9 μ.μ.
Μια παιδική παράσταση «Ο Πητερ Παν στο Μουσείο της Ακρόπολης» που προβάλει την πολιτιστική μας κληρονομιά αυτά που μας ανήκουν, το Μουσείο της Ακρόπολης, να διεκδικήσουμε τα μάρμαρα του Παρθενώνα,…
Η παράσταση «Βερβερίτσα» κάνει περιοδεία σε όλη την Ελλάδα και θα ανέβει και στην Καλαμάτα, στο Κάστρο, το Σάββατο 10 και την Κυριακή 11 Αυγούστου.
Σελίδα 1 από 14

NEWSLETTER