Η νέα υπηρεσία του Facebook που ονομάζεται «ραντεβού» τίθεται σε λειτουργία σε 32 ευρωπαϊκές χώρες μεταξύ των οποίων η Ελλάδα.
Υπέρ μιας αυστηρής ρύθμισης για τους γίγαντες της ψηφιακής τεχνολογίας, όπως η Google και το Facebook τάχθηκε το βράδυ της Τρίτης (20/10) το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, παροτρύνοντας την εκτελεστική εξουσία της…
Το Instagram, θυγατρική του Facebook, αποτελεί αντικείμενο έρευνας στην Ευρώπη, την οποία διεξάγει η αρμόδια ρυθμιστική αρχή της Ιρλανδίας, όσον αφορά την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων ανήλικων χρηστών, σύμφωνα με βρετανικά…
Κυριακή, 18 Οκτωβρίου 2020 09:50

Ρεκόρ για το FIFA 21 στις ψηφιακές πωλήσεις

Γράφτηκε από την
Εντυπωσιακή είναι η παρουσία του FIFA 21 όσον αφορά τις ψηφιακές πωλήσεις τους, καθώς είναι οι υψηλότερες που έχουν καταγραφεί στην ιστορία της σειράς.
Μία νέα πλατφόρμα δημιουργεί η εταιρεία Zoom- με την ομώνυμη εφαρμογή βιντεοδιασκέψεων, που γνώρισε μεγάλες δόξες εν μέσω πανδημίας.
Τετάρτη, 14 Οκτωβρίου 2020 09:11

Η Apple παρουσίασε το νέο iPhone 12 (Βίντεο)

Γράφτηκε από την
Η Apple παρουσίασε το νέo μοντέλο κινητού τηλεφώνου iPhone 12 σε τέσσερις διαφορετικές εκδόσεις και με δυνατότητα σύνδεσης στα ταχύτερα δίκτυα επικοινωνιών πέμπτης γενιάς (5G), κάτι που για πρώτη φορά…
Η κυκλοφορία του PlayStation 5 πλησιάζει, με τη Sony να δίνει περισσότερες πληροφορίες για τα παιχνίδια του PS4 θα είναι συμβατά με τη νέα κονσόλα.
Τις παραπλανητικές διαφημίσεις που αμφισβητούν την κλιματική αλλαγή φέρεται να επιτρέπει το Facebook παρά το γεγονός ότι ο ιστότοπος κοινωνικής δικτύωσης ισχυρίζεται ότι λαμβάνει μέτρα για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα,…
Σε περίπου έναν μήνα η game streaming υπηρεσία Google Stadia θα κλείσει έναν χρόνο online και παρά το γεγονός ότι έχει περάσει αρκετός καιρός και έχουν πραγματοποιηθεί αρκετά online events…
Το 2020 είναι έναν πολύ διαφορετικό έτος σε σχέση με όσα έχει βιώσει η πλειοψηφία του πλανήτη τα προηγούμενα χρόνια, ιδίως λόγω των όσων έχει δημιουργήσει η πανδημία του κορονοϊού.…
Στις 19 Νοεμβρίου 2020, δηλαδή λίγο πριν τα Χριστούγεννα θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα το πολυαναμενόμενο PlayStation 5, όπως ανακοίνωσε η κατασκευάστρια εταιρεία Sony.
Στα χέρια της Microsoft Corp, που παράγει τις κονσόλες παιχνιδιών Xbox περνά η ZeniMax Media καθώς όπως έγινε γνωστό θα την εξαγοράσει έναντι ποσού 7,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων.
Διευκρινίσεις σχετικά με την κυκλοφορία των ηλεκτρικών μοτοποδηλάτων εξέδωσε το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών μετά από καταγγελίες για παραπλανητικές διαφημίσεις ηλεκτροκίνητων μοτοποδηλάτων, τα οποία και παρουσιάζονται ως ηλεκτρικά ποδήλατα.
Ένα νέο μέτρο προκειμένου να περιορίσει την παραπληροφόρηση μέσω των μηνυμάτων στο Messenger αποφάσισε να λάβει το Facebook. Συγκεκριμένα, οι χρήστες του θα μπορούν πλέον να προωθούν ένα μήνυμα σε…
Επτά νέοι σταθμοί φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων πρόκειται να λειτουργήσουν σε κάθε μία από τις επτά περιφερειακές ενότητες της Κεντρικής Μακεδονίας.
Ένα έξυπνο ρολόι που συγχρονίζεται πλήρως με μια σειρά συσκευών, όπως το smartphone και το laptop και έχει ως βασικό του χαρακτηριστικό την αυτονομία μπαταρίας έως και 25 ήμερες.
Να "ρίξει" στην κυκλοφορία μια αναβαθμισμένη έκδοση της δημοφιλούς παιχνιδομηχανής Switch την επόμενη χρονιά προγραμματίζει η Nintendo.
Κυριακή, 23 Αυγούστου 2020 10:00

Το Facebook συγχωνεύει τα chat των Instagram και Messenger

Γράφτηκε από την
Μια σημαντική αλλαγή που θα επηρεάσει εκατομμύρια χρήστες παγκοσμίως πραγματοποιεί η εταιρεία Facebook ενώνοντας δύο από τις δημοφιλέστερες εφαρμογές της, το Instagram και το Messenger.
Αποκαθίσταται η παγκόσμια πολύωρη βλάβη που υπέστη ο τεχνολογικός κολοσσός της Google, με αποτέλεσμα να διαταραχθούν διάφορες ευρείας χρήσης υπηρεσίες.
Πέμπτη, 20 Αυγούστου 2020 14:30

«Αυλαία» για τον Internet Explorer το 2021

Γράφτηκε από την
Επίσημο «τέλος» βάζει στον browser Internet Explorer η Microsoft, στις 17 Αυγούστου 2021, μετά από 25 χρόνια ύπαρξης της «ιστορικής» μηχανής αναζήτησης.
Σελίδα 1 από 81

NEWSLETTER