Πρεμιέρα θα κάνει στο “Cine Center” Καλαμάτας το «Boy Kills World», μια ταινία – υπερθέαμα αιματηρής δράσης σε σενάριο και σκηνοθεσία Μόριτζ Μορ.
Τρείς νέες ταινίες κάνουν πρεμιέρα στο “Cine Center” Καλαμάτας.
Δύο νέες ταινίες κάνουν πρεμιέρα στο “Cine Center” Καλαμάτας.
Τέσσερις νέες ταινίες κάνουν πρεμιέρα στο “Cine Center” Καλαμάτας.
Πρεμιέρα κάνει η πολυαναμενόμενη ταινία «Ghostbusters: Η Αυτοκρατορία του Πάγου» στο “Cine Center” Καλαμάτας.
Δημοσιεύτηκε το πρώτο τρέιλερ της νέας πολυαναμενόμενης ταινίας του Τζόκερ με πρωταγωνιστές τον Χοακίν Φίνιξ και τη Lady Gaga με τίτλο «Joker: Folie à Deux».
To Netflix έχει προσθέσει πλούσιο περιεχόμενο στη βιβλιοθήκη του τις τελευταίες ημέρες και οι συνδρομητές στην Ελλάδα φαίνεται να έχουν ήδη ξεκινήσει να το ανακαλύπτουν.
Η ταινία «Το Χρέος του Εκτελεστή», που σκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί ο Μάικλ Κίτον, έρχεται στο “Cine Center” Καλαμάτας από την Tanweer.
Ο Απρίλιος ήρθε στο Netflix με νέες ενδιαφέρουσες σειρές, ταινίες και ντοκιμαντέρ.
Τα επιβλητικά τέρατα Γκοτζίλα και Κονγκ επιστρέφουν στη μεγάλη οθόνη.
Πρεμιέρα κάνει στο “Cine Center” Καλαμάτας η ταινία τρόμου «Άσπιλη», με τη Σίντνεϊ Σουίνι στο ρόλο καλόγριας.
Εξι ταινίες περιλαμβάνει το νέο πρόγραμμα του “Cine Center” Καλαμάτας.
Το εξαιρετικό δικαστικό θρίλερ «Ανατομία μιας Πτώσης» της Ζιστίν Τριέ, όπου κέρδισε δικαίως το Χρυσό Φοίνικα στις Κάννες θα κάνει πρεμιέρα στο “Cine Center” Καλαμάτας.
Επίσημη πρεμιέρα κάνει σήμερα στο “Cine Center” Καλαμάτας η πολυαναμενόμενη ταινία “Dune: Part Two”.
Τέσσερις ταινίες κάνουν πρεμιέρα στο “Cine Center” Καλαμάτας.
Πρεμιέρα κάνει στο “Cine Center” Καλαμάτας η νέα ταινία της Marvel «Madame Web» με την Ντακότα Τζόνσον στον πρωταγωνιστικό ρόλο.
Τέσσερις ταινίες κάνουν πρεμιέρα στο “Cine Center” Καλαμάτας.
Πρεμιέρα κάνει στο “Cine Center” Καλαμάτας η τελευταία ταινία του διάσημου Ελληνοαμερικάνου σκηνοθέτη Μάικλ Πέιν «Τα Παιδιά του Χειμώνα».
Τέσσερις συνολικά ταινίες κάνουν πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες του “Cine Center” Καλαμάτας, οι οποίες αναμένεται να τραβήξουν το ενδιαφέρον του κοινού.
Η Μελωδία της Ελευθερίας, μια αληθινή ιστορία για το τράφικινγκ παιδιών από τον Αλεχάντρο Μοντεβέρδε κάνει πρεμιέρα στο “Cine Center” Καλαμάτας.
Σελίδα 1 από 6