Κυριακή, 19 Ιουνίου 2022 08:14

Περίπτερο στη ΔΕΘ από το Επιμελητήριο Μεσσηνίας

Γράφτηκε από την
Το Επιμελητήριο Μεσσηνίας με ανακοίνωση ενημερώνει τα μέλη του ότι "προτίθεται να συμμετάσχει με περίπτερο στην 86η ΔΕΘ που θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη, Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο ΔΕΘ-HELEXPO, από 10 μέχρι…
Στην επικαιροποίηση του μητρώου των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στον Νομό Μεσσηνίας προχωρούν το Επιμελητήριο Μεσσηνίας και το Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, στο πλαίσιο του μνημονίου συνεργασίας που…
Το Επιμελητήριο Μεσσηνίας, διοργανώνει δωρεάν κπαιδευτικό σεμινάριο για την ασφαλή και νόμιμη λειτουργία κάθε επιχείρησης διαμονής.
Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Καταστημάτων Εστίασης και Αναψυχής πραγματοποίησε συναντήθηκαν με τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας Βαγγέλη Ξυγκώρο.
Παρασκευή, 06 Μαϊος 2022 19:19

Προσωρινά εκτός λειτουργίας ΓΕΜΗ και ΥΜΣ

Γράφτηκε από την
Το Επιμελητήριο Μεσσηνίας ενημερώνει τα μέλη του ότι από 6 έως 9 Μαΐου τα πληροφοριακά συστήματα ΓΕΜΗ και ΥΜΣ θα είναι εκτός λειτουργίας λόγω μετάβασής τους στις υποδομές του G…
Τετάρτη, 06 Απριλίου 2022 08:46

Τέλος 2023 οι εκλογές στα Επιμελητήρια

Γράφτηκε από την
Το υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων εισηγείται διάταξη με την οποία παρατείνεται η θητεία των διοικήσεων των Επιμελητηρίων για ακόμη έναν χρόνο, δηλαδή μέχρι το τέλος του 2023.
Με αφορμή την έναρξη των εργασιών του δρόμου Πάτρα – Πύργος, το Επιμελητήριο Μεσσηνίας με ανακοίνωσή του υπενθυμίζει τη θέση των παραγωγικών φορέων της Μεσσηνίας για την ολοκλήρωση του Δυτικού…
Εκδήλωση με θέμα "Εξάγοντας ελαιόλαδο στις ΗΠΑ" διοργανώνουν την Τετάρτη 30 Μαρτίου στις 7 μ.μ. το Σχολείο Ελιάς και Ελαιολάδου Καλαμάτας (https://www.kaloos.com) και το Επιμελητήριο Μεσσηνίας.
Παράταση στις εκλογές των επιμελητηρίων της χώρας ζήτησε με επιστολή του προς τον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνι Γεωργιάδη, ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ, Γιάννης Μπρατάκος.
Διαδικτυακή ενημερωτική εκδήλωση με θέμα «Επιχορήγηση επιχειρήσεων παροχής λογιστικών και φοροτεχνικών υπηρεσιών» διοργανώνει το Επιμελητήριο Μεσσηνίας.
Σε εξαιρετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε στην Τρίπολη η κοπή πίτας του 11ου Περιφερειακού Τμήματος Πελοποννήσου του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας.
Παρασκευή, 11 Φεβρουαρίου 2022 18:54

Επίσκεψη πρέσβη του Ισραήλ στο Επιμελητήριο Μεσσηνίας

Γράφτηκε από την
Επίσκεψη εργασίας πραγματοποίησε στο Επιμελητήριο Μεσσηνίας ο πρέσβης του Ισραήλ Yossi Amrani.
Οικονομική ενίσχυση των επιχειρήσεων ζήτησαν προχθές από τον περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα οι πρόεδροι των πέντε επιμελητηρίων της Περιφέρειας.
Μέτρα στήριξης των επιχειρήσεων για την αντιμετώπιση του αυξημένου ενεργειακού κόστους ζητεί ο πρόεδρος του Περιφερειακού Επιμελητηριακού Συμβουλίου Πελοποννήσου Φώτης Δαμούλος.
"Νομοθετική ρύθμιση που θα προβλέπει ότι οι ενισχύσεις των επιχειρήσεων από την Περιφέρεια είναι ακατάσχετες, αφορολόγητες και δεν συμψηφίζονται με οποιαδήποτε οφειλή" ζητεί από τον υπουργό Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα ο…
Αίτημα για αύξηση της δαπάνης του προγράμματος ενίσχυσης μικρομεσαίων επιχειρήσεων, ώστε να χρηματοδοτηθούν επιπλέον επενδύσεις, υπέβαλε στον υπουργό Ανάπτυξης Αδωνι Γεωργιάδη το Περιφερειακό Επιμελητηριακό Συμβούλιο Πελοποννήσου.
Διακόσιες βασιλόπιτες σε πυρόπληκτες οικογένειες της Ανατολικής Μάνης θα προσφέρει το Επιμελητήριο Λακωνίας.
Περιφέρεια Πελοποννήσου, Δήμος Καλαμάτας και Επιμελητήριο Μεσσηνίας έχουν συμφωνήσει για την αξιοποίηση του κτηρίου της πρώην Σχολής Παπαφλέσσα και σύντομα θα υπάρξουν επίσημες ανακοινώσεις.
Την παραχώρηση της χρήσης του κτηρίου της Σχολής Παπαφλέσσα (οδοί Κρήτης - Φαρών - Κανάρη και Ηροδότου) στην Καλαμάτα για την προσωρινή στέγαση των υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας, ενέκρινε η…
Οι νέες δράσεις στήριξης της επιχειρηματικής κοινότητας, μέσω της ΕΤΑΠ Πελοποννήσου και Ιονίων Νήσων - Αναπτυξιακής του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας, παρουσιάστηκαν χθες σε συνέντευξη Τύπου στο Επιμελητήριο, στην Καλαμάτα.
Σελίδα 1 από 26

NEWSLETTER