Μεγάλα ζόρια έχει να αντιμετωπίσει το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα ο δήμαρχος Καλαμάτας Θαν. Βασιλόπουλος στην προσπάθειά του να συγκροτήσει τη νέα δημοτική αρχή που θα αναλάβει από την αρχή…
Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου 2023 08:36

Καλαμάτα: 6μηνή παράταση για ανάπλαση 23ης Μαρτίου

Γράφτηκε από την
Παράταση 6 μηνών, έως τις 12 Ιουνίου 2024, αναμένεται να εγκρίνει το Δημοτικό Συμβούλιο Καλαμάτας σήμερα στις 6 το απόγευμα, με τηλεδιάσκεψη, για να ολοκληρωθεί το έργο αναδιάταξης - αναδιοργάνωσης…
Μια ακόμα παράταση, την 6η κατά σειρά, μέχρι το τέλος του χρόνου, αναμένεται να εγκρίνει το Δημοτικό Συμβούλιο Καλαμάτας σήμερα στις 6 το απόγευμα με τηλεδιάσκεψη, για το πολύπαθο έργο…
Την αντίδρασή του στην επιχειρούμενη κατάργηση του Εφετείου Καλαμάτας εκφράζει με κατηγορηματικό τρόπο ο Βασίλης Τζαουράνης, επικεφαλής της παράταξης “Καλαμάτα Μετά”, της μείζονος μειοψηφίας στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο.
Κυριακή, 10 Δεκεμβρίου 2023 16:15

15 Δεκεμβρίου η ορκωμοσία στο Δήμο Πύλου - Νέστορος

Γράφτηκε από την
Την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου, στις 6.30 το απόγευμα, στο κλειστό γήπεδο Πύλου, θα γίνει η ορκωμοσία του επανεκλεγέντα δημάρχου Πύλου - Νέστορος Παναγιώτη Καρβέλα, των δημοτικών συμβούλων, των προέδρων και…
Σε 550 άπορες οικογένειες με συνολικά 1.069 μέλη, ο Δήμος Καλαμάτας θα μοιράσει 1.315,5 κιλά χοιρινό κρέας, για τις γιορτές των Χριστουγέννων.
Την αντίθεσή του στο ενδεχόμενο κατάργησης του Εφετείου Καλαμάτας, μετά και το πόρισμα ομάδας εργασίας για το δικαστικό χάρτη της χώρας που είδε το φως της δημοσιότητας, εξέφρασε ο δήμαρχος…
Τη σύμβαση για την κατασκευή του υπαίθριου πάρκου ελιάς, προϋπολογισμού μελέτης 587.500 ευρώ, υπέγραψε χθες ο δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος με τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας “Ικτίνος”.
Ξεκίνησαν οι εργασίες για το κλειστό προπονητήριο, προϋπολογισμού 1,3 εκ. ευρώ, που κατασκευάζεται στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας, στη βορειοδυτική πλευρά του.
Σάββατο, 09 Δεκεμβρίου 2023 08:42

Εκδηλώσεις και άναμμα δέντρου στη Μεσσήνη

Γράφτηκε από την
Φωταγωγείται σήμερα Σάββατο στις 7 μ.μ. το χριστουγεννιάτικο δέντρο στην κεντρική πλατεία Μεσσήνης.
Σάββατο, 09 Δεκεμβρίου 2023 08:24

Τα γιορτινά του φορά ο Δήμος Πύλου – Νέστορος

Γράφτηκε από την
Τα γιορτινά του έχει φορέσει ο Δήμος Πύλου – Νέστορος περιμένοντας τις μέρες των εορτών και η χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα είναι πλέον διάχυτη.
Σάββατο, 09 Δεκεμβρίου 2023 08:06

Χριστουγεννιάτικοι ρυθμοί στην Τριφυλία

Γράφτηκε από την
Εκδηλώσεις κινούμενες στην εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων ανακοίνωσε η Κοινωφελής Επιχείρηση Παιδείας, Πολιτισμού, Αλληλεγγύης και Περιβάλλοντος του Δήμου Τριφυλίας.
Με επαναδημοπράτηση, με νέα διαγωνιστική διαδικασία σχεδιάζεται να συνεχιστεί το έργο αγροτικής οδοποιίας του Δήμου Καλαμάτας προϋπολογισμού 1.062.000 ευρώ, που χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα “Φιλόδημος”.
Παρασκευή, 08 Δεκεμβρίου 2023 14:15

21 Δεκεμβρίου η ορκωμοσία στο Δήμο Μεσσήνης

Γράφτηκε από την
Την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η ορκωμοσία του επανεκλεγέντα δημάρχου Μεσσήνης Γιώργου Αθανασόπουλου και των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου, καθώς και των προέδρων και μελών των Κοινοτήτων.
Παρασκευή, 08 Δεκεμβρίου 2023 08:14

Σύσκεψη για αδέσποτα ζώα στην Καλαμάτα

Γράφτηκε από την
Με θέμα τη μέριμνα του Δήμου Καλαμάτας για τα αδέσποτα ζώα και την εντατικοποίηση των ελέγχων για τα δεσποζόμενα, πραγματοποιήθηκε χθες σύσκεψη στο Δημαρχείο, υπό τον δήμαρχο Θανάση Βασιλόπουλο.
Αλλαγή φρουράς στην μείζονα μειοψηφία του Δήμου Μεσσήνης ενόψει της νέας δημοτικής περιόδου με τον πρώην δήμαρχο Γιώργο Τσώνη να αποφασίζει να μην ορκιστεί στην ορκωμοσία της 21ης Δεκεμβρίου.
“Να αποσυρθούν τώρα τα σχέδια για παραπέρα εμπορευματοποίηση του νερού με τις δρομολογημένες συγχωνεύσεις ΔΕΥΑ”, ζητεί το Δ.Σ. του Σωματείου Εργαζομένων στις ΔΕΥΑ Μεσσηνίας που χθες συμμετείχε στη στάση εργασίας…
Τετάρτη, 06 Δεκεμβρίου 2023 22:25

Εορταστικές εκδηλώσεις στο Δήμο Τριφυλίας

Γράφτηκε από την
Εκδηλώσεις κινούμενες στην εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων ανακοίνωσε η Κοινωφελής Επιχείρηση Παιδείας, Πολιτισμού, Αλληλεγγύης και Περιβάλλοντος του Δήμου Τριφυλίας.
Τη σύμβαση για την ενεργειακή αναβάθμιση του δικτύου δημοτικού φωτισμού του Δήμου Δυτικής Μάνης (Led), υπέγραψε ο απερχόμνος δήμαρχος Δημήτρης Γιαννημάρας με τους αναδόχους.
Δήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι της μειοψηφίας κι εργαζόμενοι αντιδρούν στη συγχώνευση των ΔΕΥΑ σε περιφερειακό επίπεδο, που προωθεί η κυβέρνηση.
Σελίδα 1 από 878

NEWSLETTER