Εκβαθύνσεις στον Νέδοντα στο ανοιχτό και στο σκεπασμένο τμήμα του, διαπλάτυνσή του στα τελευταία 620 περίπου μέτρα, καθαίρεση του προβληματικού του τμήματος στο παλιό Δημαρχείο (στο αναψυκτήριο) και ανακατασκευή γεφυρών…
Με λουλούδια, χρώματα, μουσικές και λουλούδια θα γεμίσουν το κέντρο της Καλαμάτας εκατοντάδες παιδιά χορευτικών και πολιτιστικών συλλόγων της πόλης, το απόγευμα της Κυριακής, ολοκληρώνοντας την 9η Ανθοκομική Εκθεση.
Ανταπάντηση στον πρώην δήμαρχο Αετού και επικεφαλής παράταξης μειοψηφίας στον Δήμο Τριφυλίας Δημήτρη Δριμή εξέδωσε ο δήμαρχος Γιώργος Λεβεντάκης.
Το άξιο τέκνο της πόλης, τον καθηγητή, επιστήμονα, ερευνητή Κώστα Γουλιάμο τίμησε σήμερα ο Δήμος Καλαμάτας, σε τελετή στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου.
Αναλήθειες και υπερβολές καταλογίζει στο Δημήτρη Δριμή ο δήμαρχος Τριφυλίας Γιώργος Λεβεντάκης με τις οποίες προσπαθεί να συγκινήσει τους πολίτες της Τριφυλίας.
Με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γεώργιο Γεωργαντά συναντήθηκε προχθές ο δήμαρχος Μεγαλόπολης Αθανάσιος Χριστογιαννόπουλος.
Τη διάλυση της ΔΕΥΑ Μεσσήνης από τη δημοτική αρχή Αθανασόπουλου καταγγέλλει με γραπτή ανακοίνωση ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Τάσος Τσερπές και ο σύμβουλος της παράταξης Νίκος Ξενογιάννης.
Απόφαση ένταξης με χρηματοδότηση 317.000 ευρώ, έλαβε ο Δήμος Καλαμάτας για το έργο “Βιώσιμη μικροκινητικότητα μέσω συστήματος κοινόχρηστων ποδηλάτων σε δήμους της χώρας (εκτός δήμων μητροπολιτικών κέντρων)”, μέσω του ΥΜΕΠΕΡΑΑ.
Αγανακτισμένοι και εξαγριωμένοι είναι οι κάτοικοι στη γειτονιά δίπλα από το πάρκο της Μάνας του Έπους του 1940 στην Κυπαρισσία, από την κατάσταση που επικρατεί στο δίκτυο αποχέτευσης.
Τον δήμαρχο Θανάση Βασιλόπουλο επισκέφθηκαν εθιμοτυπικά προχθές Τρίτη, μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Κυνηγετικού Συλλόγου Καλαμάτας, με επικεφαλής τον πρόεδρο - αντιδήμαρχο Γιώργο Φάβα.
Η κορυφή του παγόβουνου σχετικά με τα οφειλόμενα της ΔΕΥΑ Τριφυλίας προς τη ΔΕΗ φαίνεται ότι ήταν η διακοπή ρεύματος στο αντλιοστάσιο του Αετού.
"Με απόλυτο σεβασμό, ανατρέχουμε σε εκείνες τις σελίδες της ιστορίας, που αφορούν στην εξόντωση, με απάνθρωπο και αποτρόπαιο τρόπο, καθώς επίσης και στον βίαιο διωγμό και ξεριζωμό του Ποντιακού Ελληνισμού,…
Διακόπτεται προσωρινά, μέχρι το πρωί της ερχόμενης Δευτέρας, η λειτουργία της πλατφόρμας για το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης (ΚΕΑ).
Με χρηματοδότηση μόλις 19.000 ευρώ από την Πολιτεία το Δασαρχείο Καλαμάτας δεν μπορεί να συντηρήσει και να καθαρίσει βασικούς δασικούς δρόμους στον Ταΰγετο και σε άλλες κρίσιμες ορεινές περιοχές, ενόψει…
Προστατευτικά κιγκλιδώματα τοποθετεί ο Δήμος Καλαμάτας στο νότιο μεγάλο πεζοδρόμιο της οδού Ναυαρίνου, “ενισχύοντας την ασφάλεια των πεζών και βελτιώνοντας την αισθητική στην εν λόγω ζώνη”, σύμφωνα με ενημέρωσή του.
Εκδήλωση μνήμης των Μικρασιατών θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 25 Μαΐου, στον προαύλιο χώρο του ναού της Ανάληψης, στη Δυτική Παραλία της Καλαμάτας, στις 7 το απόγευμα.
Εθιμοτυπική επίσκεψη στον δήμαρχο Καλαμάτας Θανάση Βασιλόπουλο, πραγματοποίησε σήμερα, ο διοικητής της Διοίκησης Κέντρων (IV ΜΠ) Πελοποννήσου) - υποστράτηγος Δημήτριος Σκουφίδης, συνοδευόμενος από τον διοικητή της 77ης Μονάδας Επιστράτευσης Καλαμάτας…
Για τη μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων που αφορά τα πρόσθετα - συμπληρωματικά υδραυλικά και αντιπλημμυρικά τεχνικά έργα στην περιοχή της Καλαμάτας, στον αυτοκινητόδρομο του “Μορέα”, θα εκφράσει άποψη η Επιτροπή Ποιότητας…
Την πρόταση για τη χρηματοδότηση των στρατηγικών αστικών παρεμβάσεων για την ολοκληρωμένη ανάπλαση του κεντρικού τμήματος της πόλης της Καλαμάτας, από το Ταμείο Ανάκαμψης, ύψους 9,5 εκ. ευρώ, κατέθεσε ο…
Τρίτη, 17 Μαϊος 2022 17:40

Διαγραμμίσεις οδών στην Καλαμάτα

Γράφτηκε από την
Τις νυχτερινές ώρες, για να αποφεύγεται η ταλαιπωρία των οδηγών, πραγματοποιείται η εργολαβία διαγραμμίσεων οδών στο Δήμο Καλαμάτας.
Σελίδα 1 από 732

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


NEWSLETTER