Την πρώτη πτήση της Lufthansa στον Αερολιμένα “Καπετάν Βασίλης Κωνσταντακόπουλος” θα υποδεχθούν σήμερα Σάββατο στις 6.30 μ.μ. στελέχη της Περιφέρειας Πελοποννήσου.
Η ΤΕΜΕΣ Α.Ε. έχει πωλήσει μέχρι τώρα 85 πολυτελείς βίλες και 79 branded διαμερίσματα στη Costa Navarino και το φθινόπωρο θα λανσάρει τη νέα οικιστική της πρόταση.
Το πρόγραμμα αφίξεων - αναχωρήσεων για το υπόλοιπο του Μαΐου έδωσε στη δημοσιότητα η διοίκηση του Αεροδρομίου Καλαμάτας “Καπετάν Βασίλης Κωνσταντακόπουλος”, με τις πτήσεις να πυκνώνουν οδεύοντας προς το καλοκαίρι.
Στην Ελλάδα, χαρακτηρίζοντάς την ως έναν από τους πιο φιλικούς προορισμούς για οικογενειακές διακοπές στον κόσμο, αναφέρεται σε νέο αφιέρωμα της η "The Telegraph".
Ανησυχία για το ενδεχόμενο περιορισμού των ταξιδιών εξαιτίας της ενεργειακής κρίσης, σύμφωνα με πρόταση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, εκφράζει ο πρόεδρος της Ενωσης Ξενοδόχων Μεσσηνίας Δημήτρης Καραλής και ταυτόχρονα καλεί την…
 Πτήσεις 7.008 θέσεων από το Ηνωμένο Βασίλειο και τη Γερμανία είναι προγραμματισμένες για τον Αερολιμένα "Καπετάν Βασίλης Κωνσταντακόπουλος" το δεύτερο 15ήμερο του Μαΐου, σύμφωνα με το Recovery Tracker του ΙΝΣΕΤΕ…
Πτήσεις που θα συνδέουν τον Αερολιμένα "Καπετάν Βασίλης Κωνσταντακόπουλος" με Αμβούργο και Οσλο ξεκινούν το επόμενο δεκαπενθήμερο, ενώ το ίδιο χρονικό διάστημα θα ξεκινήσουν για πρώτη φορά δρομολόγια της Lufthansa…
Τη βιώσιμη τουριστική ανάπτυξη της Χώρας με σύνδεση της αγροτικής παραγωγής, του πολιτισμικού αποθέματος, της βιοποικιλότητας και του φυσικού κάλλους συζήτησαν προχθές η υφυπουργός Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη ο γραμματέας της…
Η Μεσσηνία, η Μαγνησία και η Χαλκιδική είναι οι τρεις δημοφιλείς περιοχές, στις οποίες αναζητούν παραθεριστική κατοικία όσοι Ελληνες ψάχνουν εξοχικό στην ηπειρωτική Ελλάδα μακριά από την Αττική.
Θέμα εκσυγχρονισμού του Αερολιμένα "Καπετάν Βασίλης Κωνσταντακόπουλος" ώστε να μπορεί να εξυπηρετεί υπερατλαντικές πτήσεις θέτει ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Μεσσηνίας Δημήτρης Καραλής, με αφορμή την αδελφοποίηση της Καλαμάτας με…
Πτήσεις 5.569 θέσεων από το Ηνωμένο Βασίλειο και τη Γερμανία είναι προγραμματισμένες για τον Αερολιμένα "Καπετάν Βασίλης Κωνσταντακόπουλος" το πρώτο 20ήμερο του Μαΐου, σύμφωνα με το Recovery Tracker του ΙΝΣΕΤΕ…
Δευτέρα, 02 Μαϊος 2022 18:25

Το Παυλοπέτρι Λακωνίας αποκτά...ζωή

Γράφτηκε από την
Πρόκειται για την αρχαιότερη βυθισμένη πόλη, η οποία βρίσκεται στη νοτιανατολική Πελοπόννησο, δίπλα στην Ελαφόνησο.
Σάββατο, 30 Απριλίου 2022 19:05

Έγκριση επενδύσεων για 3 ξενοδοχεία στη Μεσσηνία

Γράφτηκε από την
Εγκρίθηκαν τα επενδυτικά σχέδια για τη δημιουργία 5άστερου ξενοδοχείου στην Τραχήλα, την επέκταση 3άστερου ξενοδοχείου στο Λεύκτρο και τον εκσυγχρονισμό του ξενοδοχείου “Ostria” στην Καλαμάτα.
Ρεκόρ όλων των εποχών σημείωσαν το φετινό πρώτο τρίμηνο οι αφίξεις επιβατών διεθνών πτήσεων στον Αερολιμένα "Καπετάν Βασίλης Κωνσταντακόπουλος".
Μεγάλη πληρότητα και το τριήμερο της Πρωτομαγιάς παρουσιάζουν τα ξενοδοχεία και τα ενοικιαζόμενα της Μεσσηνίας.
Η Περιφέρεια Πελοποννήσου ενέκρινε επενδυτικό σχέδιο εκσυγχρονισμού του ξενοδοχείου «Pharae Palace» στην Καλαμάτα, προϋπολογισμού 652.900 ευρώ.
«Ύμνος» για τη «κρυμμένη» Ελλάδα είναι το πρόσφατο αφιέρωμα της Βρετανικής εφημερίδας Guardian που καλεί τους εκατομμύρια αναγνώστες της να ανακαλύψουν νέα μέρη, μακριά από τα τετριμμένα.
Τα δεδομένα που προκύπτουν για το τριήμερο της Πρωτομαγιάς δείχνουν πως οι προ-κρατήσεις σε ακίνητα κατάλληλα για τετραμελή οικογένεια στους δημοφιλείς ηπειρωτικούς προορισμούς κυμαίνεται από 79% έως 91%, ενώ στη…
Η λιθουανική αεροπορική εταιρεία Heston Airlines θα εκτελεί, σύμφωνα με πληροφορίες, προγραμματισμένες πτήσεις της Condor από Γερμανία προς τον Αερολιμένα "Καπετάν Βασίλης Κωνσταντακόπουλος".
Ελάχιστα δωμάτια ξενοδοχείων και ενοικιαζόμενα δωμάτια έχουν μείνει διαθέσιμα για όσους επιλέξουν την τελευταία στιγμή να κάνουν Πάσχα στην Καλαμάτα, ενώ κλεισμένα είναι και τα περισσότερα καταλύματα βραχυχρόνιας μίσθωσης.
Σελίδα 1 από 85

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


NEWSLETTER