Είναι το 5ο βιβλίο της σειράς “Μικρές ιστορίες για μεγάλα γεγονότα”.
Εκδήλωση προς τιμήν του καπετάν Ζαχαριά διοργανώνει ο Δήμος Δυτικής Μάνης αύριο Κυριακή στα Τσέρια.
Εκδήλωση θα γίνει σήμερα από τη Φωτογραφική Ομάδα Καλαμάτας – Φ.Ο.Καλ. στις 9 μ.μ., με φιλοξενούμενη την χορογράφο Αθανασία Κανελλοπούλου στον κήπο του καφέ “Κούνιες” στον Πεζόδρομο Αμφείας 22 στο…
Αυλαία ρίχνει αύριο Κυριακή το 27ο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας, με την πόλη να κινείται στους ρυθμούς του αδιάκοπα, μέσα από παραστάσεις σε Κάστρο, Πλατεία και Μέγαρο.
Μια μοναδική βραδιά είχαν την ευκαιρία να ζήσουν όσοι θεατές βρέθηκαν την Τετάρτη το βράδυ στην Αρχαία Μεσσήνη στη συναυλία του Γιάννη Χαρούλη.
Διακόσια χρόνια μετά την επανάσταση του 1821, όλη η Ελλάδα γιορτάζει και μέσα σε αυτό το κλίμα πολλοί δημιουργοί εμπνέονται.
Η επίσημη πρεμιέρα της μυθοπλαστικής ταινίας “Ανεμος ελευθερίας - Καλαμάτα 1821” θα γίνει την Παρασκευή 30 Ιουλίου στο Μέγαρο Χορού Καλαμάτας.
Από τους Γαργαλιάνους ξεκίνησε και συνεχίζεται στα Φιλιατρά η μουσειακή έκθεση αυθεντικών όπλων και φορεσιών των αγωνιστών της επανάστασης στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τον εορτασμό των 200 χρόνων από…
Παραστάσεις στο Μέγαρο και στην Κεντρική Πλατεία της Καλαμάτας θα δοθούν σήμερα στο πλαίσιο του 27ου Διεθνούς Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας και μάλιστα σε μία από αυτές συμμετέχει και η καλαματιανή…
Το 1ο και πολυαναμενόμενο “Peloponnese beer festival - only craft” έρχεται στην Καλαμάτα στις 6, 7, 8 Αυγούστου στο Πάρκο της Δυτικής Παραλίας (Κυκλοφοριακής Αγωγής).
Με τον καλύτερο τρόπο έγινε την Παρασκευή το βράδυ η εντυπωσιακή έναρξη του 27ου Διεθνούς Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας, με το κοινό να αποθεώνει στο τέλος τους “Compagnie XY” και το…
Ενδιαφέρον και πρωτότυπο είναι το πρόγραμμα του 27ου Διεθνούς Φεστιβάλ Καλαμάτας σήμερα, με εκδηλώσεις στο Μέγαρο και στην Κεντρική Πλατεία.
Τετάρτη, 21 Ιουλίου 2021 08:00

Απόψε στην Αρχαία Μεσσήνη ο Γιάννης Χαρούλης

Γράφτηκε από την
Η μεγάλη συναυλία του αγαπημένου ερμηνευτή όλων των γενιών Γιάννη Χαρούλη θα γίνει απόψε στις 9 μ.μ. στο Στάδιο Αρχαίας Μεσσήνης.
Tη δημιουργία της δικής τους ορχήστρας ανακοινώνουν οι Διεθνείς Μουσικές Ημέρες Καλαμάτας, συνεχίζοντας τη δυναμική τους πορεία.
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η συναυλία της Δημοτικής Φιλαρμονικής Καλαμάτας την Κυριακή στη Μονή Βελανιδιάς.
Με παραστάσεις νέων δημιουργών συνεχίζεται το 27ο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας, σήμερα Τρίτη, από το απόγευμα ως το βράδυ.
Δευτέρα, 19 Ιουλίου 2021 21:40

Οι εξελίξεις το 1822

Γράφτηκε από τον
Του Γιάννη Μπίρη
Η έκθεση ψηφιδωτού της Χριστίνας Νάκου με τίτλο “Ακουλουθώντας τη ροή του νερού” θα φιλοξενηθεί στην Αρχαία Μεσσήνη από τον Ιούλιο ως και το Σεπτέμβριο.
Τρία σατιρικά κωμικά μονόπρακτά υπό τον γενικό τίτλο "Ευτράπελα στο σταθμό” παρουσιάζει η θεατρική ομάδα “Αυτοσχέδια σκηνή" σήμερα και αύριο στο "Καφέ σινέ" στις 9.30 μ.μ..
Του Ηλία Μπιτσάνη
Σελίδα 1 από 720

NEWSLETTER