Εκκληση για αυστηρή τήρηση των μέτρων προφύλαξης κατά του SARS-CoV-2 έκανε χθες ο Ιατρικός Σύλλογος Μεσσηνίας σε όλους του πολίτες, ανεξαρτήτως πού ζουν και ποια είναι η ηλικία ή η…
Δωρεάν εξέταση - ψηλάφηση μαστών προσφέρει στις γυναίκες η ιδιωτική κλινική City Hospital αύριο Παρασκευή (2-8 μ.μ.) και μεθαύριο Σάββατο (10 π.μ.-1 μ.μ. και 5-8 μ.μ.) στα εξωτερικά ιατρεία της…
Τα περισσότερα κρούσματα κορονοϊού από την έναρξη της πανδημίας έχουν καταγραφεί τις τελευταίες μέρες στη Μεσσηνία, όπου πλέον έχει σημάνει συναγερμός.
Ορκίστηκε χθες και αναλαμβάνει και επίσημα τα καθήκοντά του o Δημήτριος Λαμπρόπουλος, ως νέος αναπληρωτής διοικητής στο Γενικό Νοσοκομείο Μεσσηνίας, με αρμοδιότητα στην αποκεντρωμένη οργανική μονάδα Κυπαρισσίας.
Τέσσερα ακόμη κρούσματα κορονοϊού στη Μεσσηνία ανακοίνωσε χθες ο ΕΟΔΥ, αυξάνοντας την ανησυχία για την εξέλιξη της πανδημίας στο νομό.
Τα μπιμπερό που περιέχουν πολυπροπυλένιο, συχνά απελευθερώνουν μικροσκοπικά κομμάτια πλαστικού (μικροπλαστικά) κατά την προετοιμασία του βρεφικού γάλατος, σύμφωνα με επιστήμονες από την Ιρλανδία, οι οποίοι τόνισαν την ανάγκη να μελετηθούν…
Εγινε χθες στο Νοσοκομείο Καλαμάτας η καθιερωμένη εθιμοτυπική διαδικασία της παράδοσης - παραλαβής της διοίκησης από τον απερχόμενο διοικητή Γιώργο Μπέζο στη νέα διοικήτρια του Γενικού Νοσοκομείου Μεσσηνίας Ελένη Αλειφέρη,…
Η ανακαινισµένη πτέρυγα του Μαιευτικού - Γυναικολογικού Τµήµατος, της µοναδικής ιδιωτικής κλινικής στην νότιο δυτική Πελοπόννησο µε τον διακριτικό τίτλο «City Hospital» (πρώην Μεσσήνιον Θεραπευτήριον Λητώ) εγκαινιάστηκε τις προηγούμενες ημέρες.
Ορκίστηκε χθες η νέα διοικήτρια του Γενικού Νοσοκομείου Μεσσηνίας Ελένη Αλειφέρη.
Με θέμα “Από τους μηχανισμούς γένεσης στην κλινική εικόνα και τη θεραπευτική προσέγγιση” ξεκινούν αύριο και θα διαρκέσουν έως και το Σάββατο οι Μεσσηνιακές Ρευματολογικές Ημέρες, στο “Elite City Resort”…
Η Ελένη Αλειφέρη είναι από σήμερα και για τα επόμενα τρία χρόνια διοικήτρια του Νοσοκομείου Καλαμάτας.
Σάββατο, 03 Οκτωβρίου 2020 08:33

Εμβολιασμός σε παιδιά Ρομά στο Δήμο Καλαμάτας

Γράφτηκε από την
Παιδιατρική εξέταση - εμβολιασμός θα πραγματοποιηθεί σε παιδιά Ρομά στο Δήμο Καλαμάτας, αύριο Κυριακή, από το πρόγραμμα “Υγεία για όλους”.
Στα φαρμακεία του νομού βρίσκονται ήδη τα εμβόλια της γρίπης για να ξεκινήσει ο εμβολιασμός ηλικιωμένων (και ατόμων άνω των 60), καθώς και ευπαθών ομάδων.
O διοικητής του Νοσοκομείου Μεσσηνίας Γιώργος Μπέζος ετοιμάζεται να αποχαιρετήσει, καθώς είναι ζήτημα ημερών η τοποθέτηση της αντιδημάρχου Ελένης Αλειφέρη στη θέση του διοικητή.
Μία ακόμη σημαντική παρέμβαση αναβάθμισης ολοκληρώθηκε αυτές τις μέρες στο Νοσοκομείο Καλαμάτας.
Για επιδημία κορονοϊού στην περιοχή του Ευρώτα Λακωνίας, που αφορά έναν ευάλωτο πληθυσμό μεταναστών, έκανε λόγο ο πρόεδρος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων του υπουργείου Υγείας, Σωτήρης Τσιόδρας, κατά τη διάρκεια της…
Με νέο υπερσύγχρονο μαγνητικό τομογράφο υψηλής τεχνολογίας εξοπλίστηκε πρόσφατα το Διαγνωστικό Κέντρο της Affidea στην Καλαμάτα, εξασφαλίζοντας νέα δεδομένα στην απεικόνιση και στην άνεση των εξεταζόμενων.
Κυριακή, 27 Σεπτεμβρίου 2020 20:57

Κορονοϊός: 218 νέα κρούσματα - Ένα στη Μεσσηνία

Γράφτηκε από την
Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε σήμερα, 218 κρούσματα του νέου ιού στη χώρα, εκ των οποίων 39 συνδέονται με γνωστές συρροές και 39 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.
Κυριακή, 27 Σεπτεμβρίου 2020 17:11

Μεσσηνία: Συνεργασία City Hospital με Omnigen

Γράφτηκε από την
Τη σύναψη συνεργασίας με την εταιρεία Omnigen ανακοίνωσε η ιδιωτική κλινική City Hospital, που λειτουργεί στην Καλαμάτα.
Σελίδα 1 από 67

NEWSLETTER