Χωρίς προβλήματα ξεκίνησαν χθες οι εμβολιασμοί κατά του κορονοϊού, στο Κέντρο Υγείας Καλαμάτας για τους ηλικιωμένους 85 ετών και πάνω.
Στη μάχη του εμβολιασμού κατά του κορονοϊού μπαίνει από σήμερα και το Κέντρο Υγείας Καλαμάτας, συμμετέχοντας ενεργά στον εμβολιασμό των ηλικιωμένων από 85 ετών και πάνω.“Το εμβολιαστικό κέντρο είναι έτοιμο.…
Οι πρώτοι εμβολιασμοί αστυνομικών έγιναν χθες στην Τριφυλία.
Συνολικά 153 εμβόλια έγιναν χθες και σήμερα στα εμβολιαστικά κέντρα της Μεσσηνίας.
Έτοιμο είναι το εμβολιαστικό κέντρο στο Κέντρο Υγείας Καλαμάτας και αύριο αναμένεται να γίνουν οι πρώτοι εμβολιασμοί.
Ένα νέο επιβεβαιωμένο κρούσμα κορονοϊού κατέγραψε σήμερα στη Μεσσηνία ο ΕΟΔΥ.
Κινητοποίηση υπήρξε σήμερα στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας καθώς σύμφωνα με πληροφορίες βρέθηκε θετική στο κορονοϊό εργαζόμενη ως αποκλειστική νοσοκόμα.
Κάλεσμα για αίμα απευθύνει το Νοσοκομείο Σπάρτης ενημερώνοντας παράλληλα για τον χώρο, που θα γίνονται πλέον οι αιμοληψίες.
Στα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών ή στα Γραφεία Εξυπηρέτησης Πολιτών του Δήμου Τριφυλίας μπορούν να προσέρχονται οι πολίτες άνω των 85 ετών ή εκπρόσωποί τους, για να κλείνουν ραντεβού εμβολιασμού για…
Ξεκίνησαν το πρωί του Σαββάτου και συνεχίζονται σήμερα στο Νοσοκομείο Καλαμάτας οι εμβολιασμοί ηλικιωμένων άνω των 85 ετών.
Μόνο ένα νέο επιβεβαιωμένο κρούσμα κορονοϊού στη Μεσσηνία ανακοίνωσε σήμερα ο ΕΟΔΥ.
Στη διάθεση των ενδιαφερόμενων-ασθενών, ώστε να υπάρχει διαφάνεια, θα είναι πλέον τα ονόματα των γιατρών που συμμετέχουν στις επιτροπές αξιολόγησης των Κέντρων Πιστοποίησης Αναπηρίας (ΚΕΠΑ).
Και τρίτος ασθενής βρίσκεται από χθες διασωληνωμένος στη ΜΕΘ Covid-19 του Νοσοκομείου Καλαμάτας.
Σήμερα ξεκινά στα Νοσοκομεία Καλαμάτας και Κυπαρισσίας ο εμβολιασμός κατά του κορονοϊού, για τους ηλικιωμένους 85 ετών και πάνω.
Αύριο Σάββατο ξεκινάει στο Νοσοκομείο Καλαμάτας ο εμβολιασμός κατά του κορονοϊού, για τους ηλικιωμένους 85 ετών και πάνω.
Οι μεγάλες ενώσεις των ομίλων της φαρμακοβιομηχανίας ζητούν η στρατηγική του εμβολιασμού κατά της Covid-19 «να βασιστεί στην επιστήμη», την ώρα που πολλές κυβερνήσεις δείχνουν τάσεις να ισοφαρίσουν την έλλειψη…
Ανακοίνωση με στόχο την ενημέρωση του κοινού για τις ενέργειες, που έχουν γίνει εκ μέρους του για την ένταξη και των ιδιωτών οδοντιάτρων στο πρόγραμμα εμβολιασμού για τον covid-19, εξέδωσε…
Ολοκληρώθηκε τη Δευτέρα 11 Ιανουαρίου η πρώτη φάση των εμβολιασμών στους υγειονομικούς της Μεσσηνίας, όπως προβλεπόταν από τον σχεδιασμό του υπουργείου Υγείας, σύμφωνα με την ενημέρωση από το Νοσοκομείο Καλαμάτας,…
Τρίτη, 12 Ιανουαρίου 2021 18:05

Κορονοϊός: 3 νέα κρούσματα στη Μεσσηνία

Γράφτηκε από την
Τρία νέα επιβεβαιωμένων κρούσματα κορονοϊού ανακοίνωσε σήμερα για τη Μεσσηνία ο ΕΟΔΥ.
Τρίτη, 12 Ιανουαρίου 2021 07:54

Τεστ για κορονοϊό στο Δήμο Πύλου - Νέστορος

Γράφτηκε από την
Συνεχίζονται σήμερα, αύριο και την Πέμπτη 14 Ιανουαρίου, στο Δήμο Πύλου - Νέστορος, τα τεστ ταχείας διάγνωσης για τον κορονοϊό σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ.
Σελίδα 1 από 74

NEWSLETTER