Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε ότι τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα κορoνοϊού που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 6.260, εκ των οποίων 13 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.
Πέμπτη, 02 Δεκεμβρίου 2021 09:06

Μαύρο ρεκόρ κρουσμάτων το Νοέμβριο στη Μεσσηνία

Γράφτηκε από τον
Μαύρο ρεκόρ σημείωσαν τα κρούσματα κορονοϊού στη Μεσσηνία το Νοέμβριο, καθώς καταγράφηκαν 2.462 μολύνσεις από τον ιό, ενώ ο δεύτερος χειρότερος μήνας ήταν ο φετινός Αύγουστος με 2.289 μολύνσεις.
Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε ότι τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 6.196, εκ των οποίων 3 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της…
Η απώλεια ανθρώπων από κορονοϊό στο Νοσοκομείο Καλαμάτας συνεχίζεται, ενώ αυξάνεται και ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται.
Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 7.486, εκ των οποίων 3 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.
Η τραγωδία με την απώλεια ανθρώπων από κορονοϊό στο Νοσοκομείο Καλαμάτας συνεχίζεται σε καθημερινό επίπεδο.
Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε ότι τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 6.677, εκ των οποίων 11 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της…
Εγκαινιάστηκε και επισήμως το Κέντρο Ημέρας για τη Μνήμη και την Άνοια της IASIS AMKE, που λειτουργεί από το Σεπτέμβριο στην Καλαμάτα.
Δύο νέοι θάνατοι στο Νοσοκομείο Καλαμάτας σήμερα, καθώς έχασαν τη μάχη με τον κορονοϊό ένας άνδρας 92 ετών και μία γυναίκα 85 ετών.
Μία γυναίκα 67 ετών, που νοσηλευόταν στη ΜΕΘ και μία ακόμα 83χρονη από την κλινική Covid-19 είναι τα νέα θύματα του κορονοϊού στο Νοσοκομείο Καλαμάτας.
Σημαντικό είναι το έργο της Ορθοπαιδικής Κλινικής του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας τα τελευταία χρόνια και αυτό αποδεικνύουν οι ίδιοι οι αριθμοί.
Παρασκευή, 26 Νοεμβρίου 2021 18:06

Κορονοϊός: 51 νέα κρούσματα στη Μεσσηνία

Γράφτηκε από την
Πενήντα ένα νέα κρούσματα κορονοϊού ανακοίνωσε σήμερα Παρασκευή ο ΕΟΔΥ στο νομό Μεσσηνίας.
Κλειστά είναι από σήμερα και μέχρι την ερχόμενη Τρίτη 30 Νοεμβρίου μικροβιολογικά και ακτινολογικά εργαστήρια καθώς οι ιδιώτες εργαστηριακοί γιατροί και στη Μεσσηνία ξεκινούν κινητοποιήσεις με τη συμπαράσταση των κατά…
Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 6.565, εκ των οποίων 8 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.
Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 7.108, εκ των οποίων 12 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.
Έναν κλίβανο (Memmert UN 55 των 53 lit) προσφορά της Περιφέρειας Πελοποννήσου παρέλαβε η νοσηλευτική μονάδα Κυπαρισσίας.
Μέχρι τις 7.30 το βράδυ γίνονται καθημερινά, από τις 8.30 το πρωί, από Δευτέρα έως Παρασκευή, στο αμφιθέατρο “Αλέξανδρος Κουμουνδούρος” του Διοικητηρίου Μεσσηνίας, rapid test για τον κορονοϊό, από τις…
Εκπαιδευτικό σεμινάριο στην παροχή πρώτων βοηθειών και καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης και στη χρήση αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στο Χρυσοχώρι Τριφυλίας από εκπαιδευτές του ΕΚΑΒ.
Σε υψηλά επίπεδα παραμένει το ιικό φορτίο κορονοϊού στον βιολογικό καθαρισμό Καλαμάτας, όμως καταγράφεται μικρότερος αριθμός σε σχέση με τις αρχές του μήνα.
Παραμένουν οι βαριές νοσηλείες με κορονοϊό στο Νοσοκομείο Καλαμάτας, καθώς στη ΜΕΘ Covid εξακολουθούν να νοσηλεύονται 6 ασθενείς διασωληνωμένοι.
Σελίδα 1 από 107

NEWSLETTER