Η έλλειψη δομών για τα ενήλικα άτομα με αυτισμό, αλλά και για τα πιο μικρά, είναι… ο κανόνας σε όλη την Ελλάδα.
Κάλεσμα στην απεργιακή συγκέντρωση, στην πλατεία Δημαρχείου Κυπαρισσίας, την Πέμπτη 6 Μαΐου στις 10 το πρωί, στο πλαίσιο του εορτασμού της Εργατικής Πρωτομαγιάς, κάνουν σωματεία της Τριφυλίας.
Πασχαλινά εδέσματα σε 75 οικογένειες με οικονομικά προβλήματα προσέφερε φέτος ο Σύλλογος Τριτέκνων Μεσσηνίας.
Τη δομή της “Κιβωτού του Κόσμου” στην Καλαμάτα στηρίζει έμπρακτα το φετινό Πάσχα ο Σύλλογος Νεολαίας και Αθλησης Νέας Φιγαλείας “Παναγιά η Βόγαλη”.
Τρόφιμα μακράς διαρκείας, για τις άπορες οικογένειες του Δήμου Οιχαλίας που είναι καταγεγραμμένες στα μητρώα της Τράπεζας Αλληλεγγύης της Κοινωφελούς Επιχείρησης του δήμου, δώρισε η Ένωση Συνταξιούχων Αποστράτων Ελληνικής Αστυνομίας…
Τις αγωνιστικές δράσεις των τελευταίων ημερών εντείνουν οι δυνάμεις του Συνδικάτου Οικοδόμων και Συναφών Επαγγελμάτων Μεσσηνίας, όπως ενημερώνει η διοίκησή του, με εξορμήσεις σε γιαπιά - οικοδομές - ανακαινίσεις μαγαζιών…
Οποιο αρχείο ανεβαίνει στο διαδίκτυο μένει εκεί για πάντα!
Ενα ξεχωριστό bazzar με πασχαλινά και άλλα εορταστικά δώρα διοργανώνουν για τα παιδιά με καρκίνο οι εθελοντές και φίλοι του Συλλόγου Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Φλόγα», στην Καλαμάτα.
Μία ακόμη δράση καθαρισμού του «Save your hood» έγινε από εθελοντές την Κυριακή στους Γαργαλιάνους.
Τρίτη, 13 Απριλίου 2021 08:30

Αιμοδοσία στη Γιάλοβα

Γράφτηκε από την
Είκοσι μία φιάλες αίματος συγκέντρωσε στη Γιάλοβα, όπου βρέθηκε την Κυριακή, η Υπηρεσία Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Καλαμάτας, μετά το κάλεσμα του τοπικού Πολιτιστικού Συλλόγου.
Δευτέρα, 12 Απριλίου 2021 12:03

Αιμοδοσία από το Σωματείο Εθελοντών Μεσσήνης

Γράφτηκε από την
Το Σωματείο Εθελοντών Μεσσήνης διοργανώνει την καθιερωμένη αιμοδοσία του Απριλίου, υπό την εποπτεία του Γενικού Νοσοκομείου Καλαμάτας.
Ολοκληρώθηκαν τις προηγούμενες ημέρες οι συναντήσεις των δύο διαδικτυακών βιωματικών ομάδων για τους γονείς παιδιών νηπιακής ηλικίας, που οργάνωσε το ΚΕΠΕΠΨΥ Μεσσηνίας σε συνεργασία με τον ΟΚΑΝΑ.
Τετάρτη, 07 Απριλίου 2021 22:57

Αιμοδοσία του Σωματείου Εθελοντών Μεσσήνης

Γράφτηκε από την
Το Σωματείο Εθελοντών Μεσσήνης διοργανώνει την καθιερωμένη αιμοδοσία του Απριλίου, υπό την εποπτεία της Υπηρεσίας Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Καλαμάτας.
Σάββατο, 03 Απριλίου 2021 00:12

Διανομή προϊόντων σε απόρους του Δήμου Μεσσήνης

Γράφτηκε από την
Την ερχόμενη Τρίτη ξεκινά η διανομή προϊόντων ΤΕΒΑ από το Δήμο Μεσσήνης και θα ολοκληρωθεί την Πέμπτη.
Διασώστες του Περιφερειακού Τμήματος Καλαμάτας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού θα βρίσκονται στους χώρους της Κεντρικής Αγοράς της πόλης κάθε Τετάρτη και Σάββατο μέρες λαϊκής, ώστε -αν χρειαστεί- να παράσχουν πρώτες…
Στην «Ωρα της Γης» συμμετέχει σήμερα η ομάδα Save Your Hood και καλεί εθελοντές στις 10.30 το πρωί στο ξενοδοχείο «Elite City Resort», στην παραλία της Καλαμάτας, να μαζέψουν σκουπίδια…
Αιμοδοσία διοργανώνει αύριο Κυριακή από τις 10 π.μ. έως τη 1.30 μ.μ. ο Πολιτιστικός Σύλλογος “Μαντιναίοι”, στο χώρο του πρώην δημοτικού σχολείου Μικρής Μαντίνειας.
Με ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Τριτέκνων Μεσσηνίας ενημερώνει ότι παραδόθηκαν την Τετάρτη στο Αμούρι Ελασσόνας ρούχα, κλινοσκεπάσματα, παιδικές τροφές και τρόφιμα, που συγκέντρωσε ο σύλλογος για τους σεισμοπαθείς της Ελασσόνας…
Έκκληση για βοήθεια προς την οικογένεια, το σπίτι της οποίας καταστράφηκε έπειτα από πυρκαγιά στη Μεσσήνη, κάνει δημοσίως ο δημοτικός σύμβουλος και γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου Μεσσήνης Γιάννης Λάσκαρης.
Σελίδα 1 από 119

NEWSLETTER