Ολοήμερη δράση θα πραγματοποιηθεί στην Καλαμάτα την Κυριακή 5 Δεκεμβρίου, στην κεντρική πλατεία Βασ. Γεωργίου, από τις 10 το πρωί έως τις 9 το βράδυ, με τίτλο “Ημέρα αφιερωμένη στους…
Σάββατο, 27 Νοεμβρίου 2021 21:04

Εθελοντική αιμοδοσία στη Μεγαλόπολη

Γράφτηκε από την
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η αιμοδοσία που διοργάνωσε ο Δήμος Μεγαλόπολης από κοινού με το Κέντρο Υγείας της πόλης και το Παναρκαδικό Νοσοκομείο.
Παρασκευή, 26 Νοεμβρίου 2021 19:43

Εθελοντική αιμοδοσία στους Γαργαλιάνους

Γράφτηκε από τον
Συνεχίζεται και αυτή την Κυριακή το πρόγραμμα εθελοντικής αιμοδοσίας του Δήμου Τριφυλίας και της Κοινωφελής του Επιχείρησης σε συνεργασία με το Τμήμα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας.
Το 3ο Γενικό Λύκειο Καλαμάτας σε συνεργασία με τον Δήμο Καλαμάτας συμμετείχε στη συμβολική φωταγώγηση του ιστορικού Δημαρχείου με αφορμή τη Διεθνή Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των…
Κυριακή, 21 Νοεμβρίου 2021 19:09

Εθελοντική αιμοδοσία στη Μεγαλόπολη

Γράφτηκε από την
Εθελοντική αιμοδοσία διοργανώνει την Τετάρτη 24 Νοεμβρίου ο Δήμος Μεγαλόπολης, σε συνεργασία με το Τμήμα Αιμοδοσίας του Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης και το Κέντρο Υγείας Μεγαλόπολης.
Στην αποδοχή της δωρεάς από την Ενωση Αμερικανίδων Ελλάδος, 30 μαξιλαριών σε σχήμα καρδιάς, που προορίζονται για τις κυρίες με μαστεκτομή, προχώρησε το Διοικητικό Συμβούλιο του Νοσοκομείου Καλαμάτας.
Ενημερωτική δράση με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Διαβήτη έγινε χτες Κυριακή από το Σύλλογο Διαβητικών Μεσσηνίας “Γλυκιά Μεσσηνία”, σε συνεργασία με το Δήμο Καλαμάτας, κι έτσι το Ιστορικό Δημαρχείο στον…
Εκπαιδευτική ημερίδα διοργάνωσε ο Σύλλογος Εργαζομένων του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας σε συνεργασία με το ΕΚΑΒ, το Σάββατο το πρωί στην Κυπαρισσία, στην αίθουσα «Αλέκος Παπαδόπουλος».
Επτακόσιοι σαράντα οκτώ μαθητές δημοτικών σχολείων και του Ενιαίου Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου - Λυκείου Καλαμάτας έχουν άμεση ανάγκη παροχής δεκατιανού (σάντουιτς), σύμφωνα με τα στοιχεία από τους διευθυντές των σχολείων…
Ως Μήνας Πρόληψης, Ενημέρωσης και Ευαισθητοποίηση για τον Καρκίνο του Μαστού έχει καθιερωθεί ο Οκτώβριος και ο Δήμος Καλαμάτας υλοποιεί δράσεις σε συνεργασία με το Σύλλογο Ατόμων με Εμπειρία Καρκίνου…
Τετάρτη, 20 Οκτωβρίου 2021 23:19

Αιμοδοσία από το Σωματείο Εθελοντών Μεσσήνης

Γράφτηκε από την
Την καθιερωμένη αιμοδοσία του Οκτωβρίου διοργανώνει την Κυριακή 31 του μηνός το Σωματείο Εθελοντών Μεσσήνης, υπό την εποπτεία του Νοσοκομείου Καλαμάτας.
Προβλήματα με την υδροδότηση θα έχουν σήμερα Τετάρτη περιοχές των Γαργαλιάνων, της Αγίας Κυριακής και του Λαγκουβάρδου.
Τρίτη, 19 Οκτωβρίου 2021 21:11

Στηρίζουμε το Σύλλογο “Ξαναρχί-ζω”

Γράφτηκε από την
Το Σύλλογο Ατόμων με Εμπειρία Καρκίνου “Ξαναρχί-ζω” μπορεί να στηρίξει όποιος θέλει επιλέγοντας το τσαντάκι που επιμελήθηκε και διαθέτει η σελίδα “Τα μπιζουδάκια της Αττάρτης” από την Καλαμάτα.
Δωρεές ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού έλαβε το Νοσοκομείο Κυπαρισσίας τόσο από ιδιώτες όσο και από το Σωματείο Αντιμετώπισης Παιδικού Τραύματος.
Μνημόσυνο αφιερωμένο στον ήρωα του 1821 στρατηγό Νικηταρά για τα 172 χρόνια από τον θάνατό του, τελέστηκε την Κυριακή στο ναό Ευαγγελιστρίας του Πειραιά, χοροστατούντος του μητροπολίτη Προικοννήσου Ιωσήφ.
Το ποσό των 1.980 ευρώ συγκεντρώθηκε από πολίτες και επιχειρήσεις στον διαδικτυακό έρανο που διενήργησε η εθελοντική Ομάδα Αντιμετώπισης Καταστροφών (ΟΑΚ) 4x4 Μεσσηνίας, με σκοπό την ενίσχυση του έργου της.…
Σε εθελοντική αιμοδοσία προχώρησαν χθες υγειονομικοί από τη Μεσσηνία που βρίσκονται σε αναστολή και οι οποίοι αντιδρούν στην υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού.
Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων Ζώων οργάνωσε ο Φιλοζωικός Ομιλος Καλαμάτας σε συνεργασία με το δήμο, το Σάββατο 2 Οκτωβρίου στο Πάρκο Σιδηροδρόμων, στο χώρο του πατινάζ.
Εγκαινιάστηκε την Κυριακή η πεζοπορική διαδρομή Κάτω Καρβέλι – Καρβέλι, με τη συμμετοχή στη πεζοπορία να ξεπερνάει τις προσδοκίες.
Σελίδα 1 από 124

NEWSLETTER